Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

7

Creative shoes

Har samlet opp en samling av hva jeg vil kalle kreative sko. Jeg fikk lyst til å designe mine egne sko akuratt nå.
 • 15

  Nye sko!

  Kjøpt på eurosko. Et sted jeg vanligvis bare går for å hente inspirasjon for å se hvilke sko jeg skal kjøpe andre steder, men de har noen kvalitetssko også.

   

  Hva synes du?

   

  Skosamlingen min trenger rett og slett en oppussing. 


   

 • 19

  SKO ! ?

  Har gitt disse skoene en rekke sjanser. Men det er bare å innse at de aldri har passet ! Selv ikke da jeg prøvde de i butikken , fikk blåmerker av å prøve de sittende. Så jeg tenkte at for å slippe å ta dem på meg nok en gang, hvorfor ikke bare henge dem opp på veggen??

   


  Denne her står bare på gulvet.  Vurderer å henge disse opp på veggen også.

   


  Hva med dere?  Hvor mange par sko har dere?  

  Har ca 55. Bruker kun 6-7. Vurderer å selge halvparten. Med mindre jeg finner noe annet kreativt å gjøre med de. Kansje henge de i taket? Eller bare plassere de oppå taket.

   


 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen