Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

12

Er du like glad i buss-kontrollører som meg?

Ingenting gleder en kontrollør mer enn å gi ut bøter , samtidig som at det er ingenting som gleder en eldre dame mer enn å gå rundt riste på hodet sitt til folk.Jeg går på bussen , tar frem kortet for å validere det for å forsikre meg om at det var gyldig. NEI!! roper busssjåføren, du kan ikke validere kortet! Fordi det er kontroll. (??) Så med andre ord, NEI ikke valider kortet du kan risikere å finne ut at kortet har gått ut, sånn at du kjøper en bilett som igjen fører til at du slipper bot! Det er heller ikke mulig å kjøpe en billett på bussen når det er kontroll selvom det er valig for noen å betale når de går på bussen.

Greit nok kortet mitt var gyldig det så ikke noe problem. Men han alltid-sinte kontrolløren (møtt han maange ganger før) hadde bestemt seg for å gi ut bøter denne dagen så han spurte meg om jeg hadde studentkort. Fordi da betaler jeg jo litt mindre. Så fant han ut at jeg ikke hadde det merket bak kortet som sier at jeg har betalt skolen. Jeg fortalte at det hadde ikke kommet frem i posten enda. Og han setter i gang med å skrive ut en bot..... Greit nok, men så sier jeg at jeg kan ringe til skolen som et bevis. NEI DET MÅ VÆRE SKRIFTLIG! Sier han på en skikkelig amper måte. Han begynte å svette litt for nå hadde han snart endelig fisket i land enda en bot som han kan skryte av på tavla til sjefen når alle kontrollørene møtes igjen for å snakke om hvor mange de har tatt den dagen. 

Heldigvis var det en hyggelig jente på bussen som kunne låne meg iphonen sin for å logge inn på itslearning (brukerside for studenter) og bevise at jeg er student. Det verste med alt var at fyren(kontrolløren) ble dritsur når jeg hadde et bevis. Du så skuffelsen i fjeset hans når han ikke fikk skrevet ut bot likevel! haha! Samtidig ga jeg et olmt blikk tilbake til de to eldre damene som satt rett ved og huffet seg og ristet på holdet hele turen, fordi de ikke hørte hva det handlet om. Hadde ikke jeg vært så usedvanlig sta og prinsippsterk hadde jeg nok måttet gå med en bot likevel, kun fordi han hadde bestemt seg for at jeg skulle få bot.

 

Grunnen til at jeg skriver dette er at jeg i årevis har irritert meg over at det virker som at hensikten med å gi ut bøter er for å få en ekstrainntekt til bedriften. Og IKKE det at folk skal begynne å betale! Når du ikke kan validere kortet eller kjøpe bilett på bussen når du går på bussen så er det opplagt at de vil skrive ut bøter. Parkeringsvakter og parkeringsselskaper er av samme ulla, og de er samtidig verstingene. Men det kan bli et annet innlegg. 

  

Illustrasjonsbilde, Lånt.

 

 

Hva synes du om Kontrollører og parkeringsvater? Har du en historie med en av disse å dele?

 

 

 

 

 

 

 • 8

  Utrolig sterk historie i deltalj fra en som overlevde helvete på utøya.(nå fungerer linken)

  Legger bare ved en link.

   http://prableen.origo.no/

   

  Modig skrevet, jeg begynte å gråte!  Nå funker linken!

  .

   

 • 8

  Terror på Norsk jord et faktum + skytedrama på utøya.

  Har gått og ventet på dette i over et halvtår nå og i dag skjedde det!

  Antatt bilbombe eksploderer i regjeringskvartalet ! To bekreftet omkommet og mange skadet. Antagelig er tallet  på antall omkomne større.

  På pressekonferansen på NRK akuratt nå sier politiet at skadeomfanget og situasjonen er uklar.


  Slik ser det ut i gatene rundt regjeringskvartalet nå.
   

  Helt sylt hvor stort areal som har blitt rammet, vinduer i hundre meters radius har sprengt av trykket.  


  

  Jeg har i noen dager hatt en dårlig følelse og har lurt på hva det har kommet av. I dag bestemte jeg meg for å droppe å dra på jobb som ligger midt i byen , nå fortår jeg hvorfor. Samtidig ringte jeg til mamma fordi jeg følte noe var galt, da var hun rett ved regjeringskvartalet. Dette var kun minutter før angrepet. Da bestemte hun seg for å gå et annet sted heldigvis. 

  Ellers føler jeg sterkt med de som har blitt berørt av denne saken! Og kondolerer til de som eventuelt har mistet en av sine kjære.

  Trist! 

  Ikke nok med dette: Skytedrama på Utøya. AUF sin sommerleir, mann utkledd som politi har avfyrt flere skudd. Hvor det "Tilfeldighvis" er en samlig av diverse politikere.   Sammenheng?? 

   

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen