Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

17

Se mitt vakre pepperkakehus! og juletre

Tata! Dette må være det flotteste håndarbeidet som er blitt gjort innen pepperkakehus-liming. Er du ikke enig? Men jeg gir ikke opp ambisjonene om å lage det vakreste pepperkakehuset bare fordi at alt jeg tok i bare raste ned og knakk hele tiden. Det skal forresten ikke se sånn ut, det skal pyntes så til de grader i morgen.

 Og her er litt av juletreet. Det ble så kjedelig med bare de sølvkulene som ikke syntes, så jeg tilføyde noen blomster, røde sko og en ukulele og syntes det ble smashing.

Har du laget pepperkakehus? I såfall hvordan gikk det? 

 • 4

  Julekollasj

  Dette er julepynten hjemme hos meg i leiligheten. Jeg liker det litt minimalistisk, ikke sånn stappfult av julenisser overalt. Men kunne tenke meg en eneste julenisse slik at det blir komplett. Etterpå kommer juletreet, det blir gøy! Juletreet kommer til å bli alt annet enn tradisjonelt, jeg kan legge det ut hvis vi rekker å pynte det i dag.  • 32

  GRATIS JULEDESIGN

  Endelig ble jeg ferdig med dette designet. Selvom du enda ikke har skaffet et juledesign så er det ikke for sent, julaften er enda en stund til! 

  Designet:
  - Tilpasset bilder i 800px. 
  - Header størrelse: 1000px x 450px.

  KODER: 
  STILSETT
  MAL FORSIDE
  MAL INNLEGG
  MAL KATEGORI OG ARKIV

  Forklaring på hvordan du bytter header og profilbilde kommer snart. Men headeren bytter du i stilsettet og profilbildet i malene. Og det er samme metode som er brukt på alle de andre designene mine. 

  Hva synes du om designet? 


 • 4

  Update

  Er dere fremdeles interessert i et juledesign? Og synes dere det jeg har laget hittil er fint? Beklager at jeg blogger om at jeg skal legge ut alt mulig rart også gjør jeg ikke det, men innleveringsoppgavene på skolen var større enn jeg trodde i utgangspunket. Jeg hadde tenkt til å legge ut dette designet for mange dager siden egentlig. Men ble bare aldri helt fornøyd. Kunne du brukt det sånn som det er nå? Eller helst litt annerledes?   Blogges om 4 dager fordi da er siste innlevering før juleferien, kanskje vi blogges før det også! 

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen