Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

174

SAMLING AV GRATIS DESIGN

For å komme til kodene så må du trykke på bildet med det designet som du vil ha. Da kommer du til innlegget hvor kodene til designet ligger, der finner du også forklaringer til hvordan du bruker designene. (sette inn header,profilbilde, menyknapper osv..)

 

  

Liker du designene mine? Følg meg på bloglovin! bloglovin

 

Hvordan type design vil du helst ha?
  
pollcode.com free polls 
 • 0

  Et kjedelig innlegg med bare tekst.

  Siden jeg ikke har tid til å blogge om dagen så kan jeg jo skrive et innlegg om at jeg ikke har tid til å blogge! Jeg har ikke tid til å blogge om dagen og det er fordi SKOLEN is killing me. Hodet mitt har tatt ferie for lenge siden, men tanken på at jeg vet jeg har mye å gjøre og ting jeg ikke gjør tar tid....

  Det at jeg fremdeles har lesere er jo forresten veldig hyggelig. Nå i jula skal jeg male masse bilder , har en rekke halvferdide bilder stødd utover. Så da blir det mer å høre fra meg. 

  Det er litt rart men når skolen tilsier at jeg skal være noe , så blir jeg det motsatte. Jeg går på skolen for å bli enda mer kreativ , dermed forsvant kreativiteten. Da jeg gikk på skole for å bli smart i fjor , ville jeg bare være dum. Mens intelligensen kom plutselig tilbake da jeg ikke trengte den igjen. 

  Har forresten fått meg juledesign , jeg liker det ikke så godt, men synes kommentarfeltet er fint. Men nå endrer jeg jo på dette designet hver gang jeg er logget inn fordi det er alltid noe jeg kan endre på. Tror aldri jeg kunne slått meg til ro med et design over lang tid. 

  Noe av grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi responsen på blogg er noe laber. Jeg mistenker folk for å bare se på bildene mine og ikke lese teksten. Så denne gangen er det bare tekst!! haha. Får bare hyggelige tilbake meldinger mens jeg egentlig hadde håpt på litt kritikk eller eventuelt drittslenging. Men jeg skriver vel ikke provoserende eller "dumme" nok innlegg, det lover jeg at jeg skal bli bedre på.

   

  Ha en strålende tirsdag 13 desenber.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen