Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

31

Hva er forskjellen på sidevisninger og lesere?

Jeg har skjønt at det egentlig er ganske mange som lurer på dette med forskjellen på sidevesninger og lesere, så da lager jeg et innlegg om hva som er forskjellen. 

Lesere: (den blå streken)

Teller antall ip-adresser som har vært innom bloggen din, dette er måten de teller hvor mange som har vært innom bloggen din i dag f.eks. Ip-adressen er adressen til modemet ditt (som leverer internett hos deg) og ikke selve pcen din. Derfor kan fire stykker som bor i samme hus ha vært inne på bloggen din, men det telles likevel som en leser. 

Sidevisninger: (den røde streken)

Teller antall ganger en side på bloggen din har blitt vist. Det er derfor den alltid er høyere enn den blå. Så hvis en persom har vært innom bloggen din f.eks 5 ganger i løpet av en dag, så telles dette som 5 sidevisninger fra denne personen. (Ip-adressen). Samme gjelder hvis noen blar i bloggen din så blir det flere sidevisninger. Alle sider som blir lastet inn telles som sidevisning. Potensielt kan du jo trykke 100 ganger på din egen blogg så får du masse sidevisninger :P 

 

Håper dere som lurte på dette forstod forklaringen min. Lurte du på dette? 

 • 6

  To spørsmål til dere....

  Bare lurer på om dere ønsker at jeg skal holde en konkurranse hvor dere kan vinne gavekort? I såfall hvis dere vil det så skal jeg holde en slik konkurranse. Det er gavekort fra miinto eventuelt. 

  Så lurer jeg også på om dere ønsker at jeg skal lage et juledesign? Jeg vil gjerne lage et hvis jeg vet at dere ønsker å bruke et skikkelig juledesign. Det har vel ikke så mye å si fordi jeg har allerede begynt å lage, så det kommer innen noen dager forhåpentligvis. 

  Nå skal jeg snart stikke å trene på american bootcamp, for å ødelegge bena mine på nytt igjen. Sist klarte jeg ikke å gå på en uke, men denne gangen er jeg forberedt. Det finnes både krykker og rullestol i kjelleren her jeg bor fant jeg ut så jeg får vel bare låne de en uke. 

   

 • 11

  Kreativ fredag

  I dag har jeg ikke beveget meg ut av "huset". Er så støl etter sist trenings-økt at jeg ikke klarer å bevege meg. Men noe har jeg gjort!

  Jeg har kokt egg. Egget fikk et sånt kult mønster som jeg måtte ta bilde av. 

  Ellers så har jeg malt! I dag fikk jeg rett og slett skikkelig lyst til å male. Faktisk så har jeg ikke hatt det spor lyst til å male på over 2 år, jeg har bare gjort det fordi jeg har måttet gjøre det. Men i dag var det gøy å male igjen... Her er bildet hittil. Dere kan få en smakebit på sånn det ser ut, selvom det ikke er ferdig. Det er masse igjen og skal bli mye finere enn dette.  • 7

  Creative shoes

  Har samlet opp en samling av hva jeg vil kalle kreative sko. Jeg fikk lyst til å designe mine egne sko akuratt nå.
 • 5

  Endelig ferdig!

  Ahhh.... endelig ferdig med te oppgaven. Vel nesten da, har presentasjon i morgen og etter det er jeg ferdig. Her er den ferdigprintede versjonen, brettet sammen.

  Her et den i utbrettet versjon. Elektronisk. 
  Ja det er masse feil, men det bryr jeg meg ikke noe om. Nå er jeg ferdig og bort med emballasje og inn med livet. 

 • 5

  Månedens blogg

  Jeg kåret vinneren av månedens blogg ved hjelp av random.org! Siden jeg ikke er i form til å tenke så mye om dagen så er den siden helt utmerket. Bruker det til alt. 

  Månedens blogg ble: vaastr.blogg.no

  Her er bilder av henne fra bloggen hennes. Bloggen er veldig bra og har masse fine og stilige bilder. Så dere bør titte innom denne bloggen.


  Linken kommer snart opp i sidemenyen. 

 • 1

  Syk

  Hei. Jeg kårer vinneren av månedens blogg i morgen. Skulle egentlig gjøre det i dag, men er skikkelig syk akuratt nå og orker ikke tenke noe særlig :P Samme når det kommer til kommentarer og mailer som jeg har fått så svarer jeg nok etterhvert selvom jeg bruker litt tid på det om dagen og spesielt nå. 

  Og forresten så kommer mange av mailene jeg mottar direkte til søppelposten. Jeg la merke til det i sta da jeg sjekket igjennom den at det var masse mail der. Så fra nå av så får jeg sjekke den også ved jevne mellomrom. 

  Jeg kommer til å blogge mer fremover enn hva jeg har gjort i det siste. Men akuratt nå skal jeg sove. Natta!

   

 • 23

  Vil du bli Novemberbloggen?

  Nå begynner jeg snart å henge litt etter skjemaet her, men vil du bli månedens blogg på bloggen min? Da vil du bli linket i sidemenyen med bilde i hele november og noen dager til. 

   

  For å delta så må du:

  1. Like dette innlegget på facebook

  2. Fortelle hva som hadde vært en kul kreativ julegave å få/gi , eller hva dere ønsker dere?  (Ja det er en stund til jul, men familien min har allerede begynt å be om ønskelister)

  Kårer vinner i morgen.

 • 5

  Here comes winter

  Tenkte jeg skulle blogge litt. Det begynner å bli en stund siden. Jeg har bare vært langt inne i designverdenen i det siste. Skolen jeg går på er litt slik at det ikke er tillatt med et liv ved siden av. Jeg har til og med begynt å drømme om forpakninger og emballasje-design den siste tiden. Jeg har ikke en gang innsett at det har blitt vinter i det siste, helt til jeg tittet ut av vinduet og la merke til snø!

  Endelig kom vinteren, for jeg har aldri skjønt greia med høsten. Når det først ikke skal være sommer, varmt og strandvær kan det like gjerne være vinter. Enig?

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen