Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

5

Skoleoppgave: Lage TE-emballasje

Tenkte bare å vise dere hva jeg driver med på skolen om dagen. Vi skal designe te-emballasje til Lipton. Det er gøy. Her er mine foreløpige skisser. Det er egentlig litt tulleskisser, og jeg hadde ikke noen formening da jeg startet. Det er jo forresten sånn jeg alltid kommer frem til hvordan design skal være, jeg prøver meg frem også plutselig blir det bra. Det skal selvfølgelig ikke se slik ut, men noe i denne duren kanskje. Det er gruppearbeid, så det ender sikkert opp med noe helt annet enn dette. 

Men hva synes du, Er det mest fristende med stilren forpakning eller med masse detajer og stæsj? 

 

Ps. Fargene på de tre nederste ble dårlig på skjermen, men den øverste er mer riktig. 

Laget noen nye litt mer videreutviklet, så legger ved de også
 • 7

  Dust header

  Beklager at headeren min ser helt dust ut akuratt nå, bare orket ikke det hullet der oppe. Måtte legge inn noe. Det er rett og slett umulig å tilpasse headeren og det har ingenting å si hvilken størrelse det er. Jeg skal sjekke hva problemet er snart og se om ikke jeg bare har tullet til noe. Er det noen som har hatt det problemet, hvis du bruker det siste designet jeg har laget? 

   

  Jeg landet forresten på denne headern siden alle stemte for at jeg burde bruke denne. 

 • 5

  Storinnkjøp i dag

  Ja nå skal det snart bli orden igjen på ting. Med macen på plass og tre bøker som jeg skal lese så jeg kan bli "proff" på designprogrammene. Det blir bra! Og en organisator til skolepapiret som flyter overalt her.  • 0

  Hvordan skjule innlegg

  Mange av dere spør meg ofte om det er mulig å skjule innlegg. Hvis du foreksempel har publisert et innlegg "om meg" eller noe annet som du ikke ønsker skal vises som et blogginnlegg. Så hittil har jeg bare sagt at dette er mulig men jeg har iallefall noen tips for hva du kan gjøre.

  Tips 1. 

  Les forklaringen for hvordan du skjuler innlegg og kategorier med koding her. Det er fra en annen blogg som også har en del tutorials. Det kan være litt komplisert hvis du er nybegynner. 

  Tips 2. (enkel)

  Se i gjennom arkivet for blogginnlegg som du har publisert tidligere og se om det er noen innlegg du ikke synes er så viktig at er der. Bytt i så fall ut teksten i innlegget og skriv inn ny tekst. Da vil kanskje ikke innlegget bli skjult, men det publiseres iallefall ikke på forsiden og de færreste vil legge merke til at du har laget et innlegg "om meg" f.eks. 


 • 4

  Te-dilla

  Jeg har vært litt fræværende  fra bloggen i det siste, men får skvist inn et innlegg i ny og ne om interessante ting som te likevel. Forsikringsselskapet ringte meg forresten i sta og fortalte at de ikke kunne dekke skadene på macen min og at jeg måtte kjøpe helt ny mac, men de kunne fortelle meg at jeg burde skaffe meg noe som heter "uflaks-forsikring". ÅJA!! Hadde jeg visst at det var noe som het "uflaks-forsikring" så hadde jeg garantert allerede skaffet meg det for lenge siden! Så anyways så går turen til eple og kjøpe en ny i morgen.

  Men over til å snakke om te.

  Jeg drikker te hele dagen lang, og derfor måtte jeg rett og slett ta et bilde av den nye te-favoritten. Det er ingefær-te og skal visstnok være veldig bra. Uten koffein tror jeg, men det er jeg ikke så sikker på siden det er litt vanskelig å tyde pakningen. Kjøper te på frukt og grønt butikker fordi de har litt mer spennende smaker enn de på kiwi.  • 11

  headerløs, må gjøre noe med det.

  Har slengt sammen noen headerutkast til meg selv, men klarer rett og slett ikke å komme frem til hvordan jeg ønsker at headeren skal være. Heller ikke hvilke bilder jeg skal bruke. Jeg har litt problemer med å designe på den pcen som jeg bruker nå i mellomtiden ,så derfor er jeg fremdeles headerløs. Her er utkastene, hvilken er best? Jeg skal selvfølgelig finpusse på de, men dette er bare sånn ca hva jeg har tenkt.   Er denne litt for tacky?
 • 60

  Disse lager header til deg!

  Her har jeg laget en liste over de som lager headere til bloggere, enten gratis eller nesten gratis. Da kan det være lettere å finne hvem som du vet har annledning til å lage til deg. Hvis en av disse designerene ikke har tid så kan du bare gå videre på listen. Det kan være litt vanskelig å vite hva slags headere de har laget tidligere, men stort sett har de dette som en kategori på bloggen sin. Senere kan jeg sikkert også legge en link til headerene de ulike designerene har laget tidligere.  

  Denne listen skal alltid ligge under fanen designhjelp. 

  lindahaukaas.blogg.no - Lager gratis mot et blogginnlegg

  maddiev.blogg.no - Lager gratis mot et blogginnlegg

  albiss.blogg.no - Lager header for 50-100kr

  fncw.blogg.no - Lager gratis

  lifeofporn.blogg.no - Lager gratis - Kontaktes på epost 

  englemamma93.blogg.no- Lager header for 50-100kr

  em0me.blogg.no - Lager gratis mot et blogginnlegg

  isabellwictoria.blogg.no - Lager gratis

  natalia0vlife.blogg.no- Lager gratis

  lellem.blogg.no - Lager gratis

  emmilie.blogg.no - Lager gratis mot et blogginnlegg

  baiptt.blogg.no - Lager gratis

  hddaw.blogg.no - Lager gratis - send mail med all info

  mieelen.blogg.no  - Lager gratis skriftheader

  maathildeo.blogg.no - Lager gratis, kontaktes på epost. 

  maarte.blogg.no - Lager gratis

  marikabt.blogg.no - Lager gratis

  vildestensrud.blogg.no - Lager gratis

  photobyc.blogg.no - Lager gratis mot et innlegg, kontaktes på mail.

  yasmin.blogg.no - Lager gratis

  sigridopheim.blogg.no - Lager gratis - info i sidemeny

  emmasinblogg.blogg.no  - Lager gratis - Send info på mail

  mstenbakken.blogg.no - Lager gratis

  theblackfashion.blogg.no - Lager gratis 

  heleneakr.blogg.no - Lager gratis

  megailin.blogg.no - Lager gratis 

  mayelife.blogg.no - Lager gratis mot blogginnlegg

   

  Lager du header? Da kan du også melde deg opp på denne listen.

 • 34

  Lager du gratis headere? Eller for penger?

  Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg ønsker å lage en link-liste over alle de som lager headere til andre. Dette er litt for å ha noe å henvise til når folk spør om jeg kan lage header, noe jeg ikke gjør for bloggere lenger. Jeg får relativt mange forespørsler om det, så hvis du liker å lage headere til andre enten for penger, eller gratis kan du ikke bare melde deg på denne listen? Det vil stå ved siden av navnet ditt om du gjør det gratis, eller tar litt penger for det.

  Da kan jeg legge til listen som en kategori under designhjelp, da vil du kanskje også få en del forespørsler.

   

  Noen som vil være på denne listen? 

   

 • 93

  Sort, hvitt og rosa gratis design  Her er kodene: - Det er ikke lov til å bare legge inn stilsettet, det er ikke lov til å ta bort linken til bloggen min, endringer er tillatt hvis du forstår at du heller ikke da kan ta bort linken til min blogg. 

  STILSETT

  MAL FORSIDE

  MAL INNLEGG

  MAL KATEGORI OG ARKIV

   

  Designet inneholder en ekstra annonse

  Header størrelse: 990x355

  HVORDAN LEGGE INN LINKER I MENY? - Les her

  HVORDAN SKIFTE PROFILBILDE?

  1. finn denne linjen i malene:


  <img style="float: right; border: 0;" src=" http://imageshack.us/a/img824/7995/chanellveske.png " width="100">

  2. Bytt ut url den som står med uthevet skrift med url til det du ønsker som profilbilde.

  3. Url til bilde kan du f.eks finne hvis du laster opp bildet på f.eks. imageshack.us eller photobucket.com 

   

  HVORDAN SKIFTE HEADER?

  1. Finn #header i stilsettet.

  2. Bytt ut url, den du ser med uthevet skrift i eksempelet med url til ønsket header. 

  3. Url til bilde/header kan du f.eks finne hvis du laster opp bilde på imageshack.us. Du må først lage bruker. 


  }

  #header {

  background-image: url(' http://imageshack.us/a/img542/6374/headertilrosadesign1.png ');

  HVORDAN SETTE INN GRATIS DESIGN? - Se her

  HVORDAN SETTE INN PROFILTEKST? - Svar: Den skriver du inn på rediger>profil. Ikke i malene.

   

  Vil du bruke det? 


 • 9

  Har klart det igjen.....

  Ja nå har jeg klart å ødelegge macen igjen... Selvom den bare døde helt av seg selv. Ja hva skal man gjøre? Jeg får bare levere den på reparasjon da IGJEN. Begynner å bli flaut.

  Heldigvis så laget jeg to nye design forrige uke samtidig som at jeg laget det nye rosa, da lagret jeg det for sikkerhets skyld inne på en annen blogg. I tilfelle macen skulle klikke og det var jo flaks. Så da kan du vente deg to nye design fra meg iallefall veldig snart. • 4

  hvem ble månedens blogg?

  Først må jeg si takk til de som meldte seg på, ville følge bloggen min og delte innlegget på facebook. Jeg har valgt ut oktoberbloggen, selv om jeg selvfølgelig ville at flere skulle være månedens blogg.

  Vinneren ble  Sølvi birgitte waernes. Jeg valgte henne fordi hun har kommentert mye på bloggen min i det siste og så vil jeg gi tilbake til de som jeg vet leser bloggen min. 

   

  Ta en titt innom bloggen hennes!

  Ps. Linken kommer opp i sidemenyen snart. Enten i dag eller i morgen. Må bare få skrudd på macen først, ser ut til at den har dødd igjen :( 

 • 33

  Vil du bli Oktober bloggen?

  Nå gikk det opp for meg at det er ny måned og det vil si ny månedens blogg!  1. Denne gangen så er det ikke en spesiell oppgave bortsett fra å like dette innlegget på facebook. Eller så kan du like/ følge meg på bloglovin hvis du har det. (bare hvis du liker bloggen selvfølgelig) Da er du med i trekningen om å bli månedens blogg og du blir linket med bilde i sidemenyen hele oktober og litt til. 

  2. Og så må du jo kommentere i dette innlegget slik at jeg vet at du er med og si at du har likt det ene eller det andre!

   

  Ps. Kårer vinneren i morgen, da plukker jeg ut en random person som blir månedens blogg 

 • 7

  Høst innkjøp - jordfarger

  Lue, to runde skjerf, og en bluse i jordfarger. Og en sølvfarget ring. Alt kjøpt på en butikk som heter CMYK. De runde skjerfene er fantastiske synes jeg, liker veldig godt å ha de på. Og når jeg er hjemme pleier jeg bare å bruke de som turban. 

 • 76

  I LOVE PINK - GRATIS DESIGN

  HER ER KODENE: Ps. Hvis du tar i bruk dette designet så samtykker du også på at du ikke skal fjerne linken tilbake til navnet mitt, eller noe av det andre jeg har lagt inn i designet. 

  STILSETT

  MAL FORSIDE

  MAL INNLEGG

  MAL KATEGORI & ARKIV                                        


  Header størrelse: 990x355

  Designet inneholder en ekstra annonse

  HVORDAN LEGGE INN LINKER I MENY? - Les her

  HVORDAN SKIFTE PROFILBILDE?

  1. finn denne linjen i malene:


  <img style="float: right; border: 0;" src=" http://imageshack.us/a/img824/7995/chanellveske.png " width="100">

  2. Bytt ut url den som står med uthevet skrift med url til det du ønsker som profilbilde.

  3. Url til bilde kan du f.eks finne hvis du laster opp bildet på f.eks. imageshack.us eller photobucket.com 

   

  HVORDAN SKIFTE HEADER?

  1. Finn #header i stilsettet.

  2. Bytt ut url, den du ser med uthevet skrift i eksempelet med url til ønsket header. 

  3. Url til bilde/header kan du f.eks finne hvis du laster opp bilde på imageshack.us. Du må først lage bruker. 


  }

  #header {

  background-image: url(' http://imageshack.us/a/img542/6374/headertilrosadesign1.png ');

  HVORDAN SETTE INN GRATIS DESIGN? - Se her

  HVORDAN SETTE INN PROFILTEKST? - Svar: Den skriver du inn på rediger>profil. Ikke i malene.

   

  Vil du bruke det? 

 • 2

  Endelig et nytt design.

  Nå var det deilig å bli kvitt det forrige designet! Ikke bare var jeg lei av det, men jeg hatet det forrige. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å bytte før nå. Når jeg har en designblogg så blir det helt feil å ha et design som ikke er fint, så dette er jeg mye mer fornøyd med. Si fra hvis det er noen feil eller ser rart ut i din nettleser fordi jeg fikset det ganske fort og er ikke ferdig enda. 

  Her var det gamle, før jeg ødela det enda mer.  Hvis jeg rekker det før jeg går ut etterpå så legger jeg ut det nye gratis designet. Eller så kommer det i morgen.

 • 8

  Laget enda et nytt design til dere (snart) + noen ord om designbruk

  Tenkte å vise dere det nye designet så dere får sett det, jeg vet at mange av dere liker rosa så derfor laget jeg enda et som er rosa. Hva synes du? 

  Samtidig tenkte jeg at jeg skulle ta opp noe viktig i forhold til bruk av design. Jeg har egentlig aldri skrevet noe innlegg om det før, men nå gjør jeg det. Og det er all missbruk av design. Jeg snakker ikke til mer enn kanskje 5% av dere. Så alle dere som viser respekt til bruk av design, trenger ikke lese dette. (:P)

  Jeg har kommet over mange, spesielt i det siste som tar vekk linken tilbake til min blogg. Og noen legger igjen link til egen blogg, som om noen skulle tro at det er de som har laget det. Da kan jeg for det første si at de aller færreste kjøper at det er "du" som har laget designet. Hvis folk hadde trodd det var du som hadde laget designet, så hadde ikke jeg fått eposten min rent ned at folk som sier fra om at andre missbruker designene mine. Det er samtidig såppas mange som kjenner igjen mange av designene uansett, og da vil folk som ser det miste respekt for "deg" og bloggen din. 

  På tross av at jeg skriver nederst i design-innleggene mine at "Det er lov til å endre på designet, men ikke ta bort linken til min blogg", så forstår ikke folk dette? Veldig ofte hvis jeg konfronterer noen med å ta tatt vekk linken til bloggen min så er svaret: "Å jeg bare tenkte at siden jeg har endret så mye, så ville det ikke være riktig å ha linken der". De som svarer dette er selvfølgelig inneforstått med at det ikke er lov, det er bare en unnskyldning de tror de kan slippe unna med. Samme som med: "det var ikke jeg som satt det inn, det var venninnen min og hun tok det vekk". Så jeg vil at dere skal være klar over at dette heller ikke er en godtatt unnskyldning. Din venninne bryr seg jo egentlig ikke om du har link på siden din eller ikke, så derfor vet jeg at også dette er løgn. Sånn for å komme til en konklusjon så biter jeg ikke på noen som helst unnskyldninger uansett, så det beste er å bare å bare innrømme det og sette tilbake linken. Du skal egentlig ikke ta det bort i det hele tatt selvfølgelig, men dette er da altså dedikert til de som tar bort disse linkene fordi de tror de kan slippe unna alt bare de har en "god nok unnskyldning". 

  Og en ting jeg reagerer på til slutt er at dette veldig ofte gjelder de som er litt "voksne". Folk over 20 år bør ha vett nok til å forstå at man ikke tar æren for andres verk spesielt. 

  Så jeg gir det en sjanse til med dette designet, men hvis ikke det blir bedringer i å vise respekt så kommer jeg til å slutte å legge ut gratis design. 

   

  Ps. Når jeg skriver "deg" i innlegget så snakker jeg kun til de som stjeler design ikke dere andre (<3)

   

 • 2

  Foto-rennende vann

  Digger å ta bilde av vann som renner. ideelt sett så skulle bildet vært tatt utendørs med dagslys, da hadde det blitt enda finere, men uansett alltid gøy å ta bilder av vann. Her har jeg brukt kort lukketid. Jeg er fremdeles ikke så veldig flink til å ta bilder, men satser på å lære meg litt mer snart. Så hvis tiden strekker til kommer jeg til å legge ut fler fotografier fremover.  • 12

  HØSTFARGER

  Jeg har nettopp vært ute å tatt noen høst stemningsbilder. 
  Hva synes du om bildene? 

 • 1

  Svar på spørsmålsrunde del 2

  Bare svarer litt sånn raskt på disse siste spørsmålene. 

   

  Hva synes du om folk som kler seg i tights og skinnjakke? Svar: Jeg kunne lett ha funnet på å kle meg i tights og skinnjakke selv. Men det er klart at det er forkjell på kvinner og menn når det kommer til det der. 

  Hva gjør du helst på en fredagskveld? Svar: Et glass vin sammen med gode venner, mens vi spilelr et morsomt spill. Kanskje ta en tur ut også. 

  Hva er favoritt outfiten din (bilde)? Svar: Jeg har desverre ikke noe tilgjengelig bilde akuratt nå, men jeg kommer sikkert til å legge ut på bloggen etterhvert. Jeg går alltid i hvit jakke, og gjerne med en løs topp under, med sort stram bukse. 

  Hva liker du og gjøre på fritida? Svar:
  Være sosial, finne på kreative ting. Som f.eks male, designe eller bare lage noe annet rart. 

  Hvem er dine 3 bestevenner? Svar:
  Mamma, Marianne hun jeg bor med, også har jeg en venninnegjeng hvor alle er mine bestevenner. Kan ikke plukke ut spesifikke. 

  Hvem ville du strandet med på en øde øy? Svar: Sammen med Lars Monsen, Tror jeg hadde klart meg mye bedre da. 

  Hva ville du tatt med deg? Svar: I og med at jeg er der med Lars Monsen så trenger jeg ikke å tenke på overlevelse, så jeg ville tatt med en: Oppblåsbar luftmadrass som jeg både kunne sove på og flyte i vannet med, en tralle full av fantabrus og solbriller. 

  Hvor er mesteparten av klærne dine fra? Svar: Hvor klærne mine er fra er noe jeg tenker svært lite på, men uansett så tror jeg at de fleste er fra Cubus, Veromoda og Zara.

  Favoritt mat? Svar: Scampi, blåskjell, fisk. Generelt sjømat. Så elsker jeg også oliven. 

  Drikke? Svar: Kaffe, svart selvfølgelig. 

  Godteri? Svar: Ingen slår søppeldynga. Det må være sterkt eller surt. 

  Alkohol drikk? svar: Rødvin.  

  Mobil? svar:
  Iphone 4s.

  Blogg?
   Svar: Blogger som er litt utradisjonelle som: Linnea Myhre og Kong halvor. Ellers leser jeg mye kunst og designblogger. Og blogger som skriver generelt om kreativitet og har laget artige ting. camillarose.blogg.no er et eksempel på en kreativ blogg. Det er massevis av blogger som jeg ikke kommer på akuratt nå. 

  Vinter eller Sommer? Svar: SOMMER! jeg er et veldig sommermenneske og kommer til å bevege meg ut av Norge så snart jeg har muligheter for det. 

  Går du på skole? Svar: Ja, jeg studerer Macdesign. 

  Favorittfarge? Svar: Rosa, det har det vært siden jeg var liten og kommer alltid til å være. 

  Hva slags farger liker du IKKE? Svar: Spygrønn, spesielt når det kommer til interiør. 

   

  Hva er favorittdyret ditt? Svar: Rotte og katt. 

  Hva er din favoritt artist og sang? Svar: Favorittartist og sang er for meg umulig å svare på, men la oss si at Muse er blant de jeg liker best. 


 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen