Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Svar på spørsmålsrunde del 1

Det tok sin tid før jeg fikk tid til å svare på disse spørsmålene, men nå har jeg lagt ut del 1 av svarene. Deler opp så ikke innlegget skal bli så langt. Del 2 kommer snart. 

 

Når ble du interessert i design?

Svar: Design har jeg alltid vært interessert i, men bloggdesign og grafisk design ble jeg interessert i for et år siden. Like etter at jeg hadde opprettet denne bloggen. Og nå studerer jeg Mac design.

 

Bor du i leilighet eller hus?

Svar: Jeg bor i leilighet. Jeg bor ganske i sentrum av Oslo, så da blir det ikke så mye hus.

 

Hvordan får du organictabs i headeren? 

svar: Det er komplisert å forklare så jeg kan ikke legge ut forklaringen i dette innlegget, men kan kanskje lage et eget innlegg om det snart hvis mange nok vil det.

 

Hva slags sminke bruker du? 

Svar: Alt på bildet under. Til hverdags er det kun Loreal maskara og Shiseido foundation. Og neglelakk da selvfølgelig. Det bruker jeg hver eneste dag. Til tider bruker jeg også Maxfactor eyeliner, Clinique øyenbryns-penn, Gosh lipgloss og Chanel rouge.Hvor lærte du alle kodene du kan?

svar: Det har jeg lært via Google. Jeg har søkt på de tingene jeg har hatt lyst til å finne ut av, så har jeg funnet forklaringer på enten norske eller utenlandske blogger. Etterhvert så har jeg funnet ut av koder på egenhånd, siden mye av det er bygget opp ut fra logikk. 

 

Hva slags gutter liker du?

Svar: Jeg liker gutter som er intelligente, helst smartere enn meg selv. Gutter som er tøffe nok til å gå rett på sak. Gutter med selvtillitt. Gutter som ser ut som at de er 20, men er 35 år i modenhet. Og ikke minst snille gutter som kan se andre enn seg selv. 

 

Hvorfor begynte du å blogge?

Svar: Det var litt sånn innfall egentlig. Hensikten var egentlig å få kunsten min ut et sted. Og som en slags levende portfolio for maleriene mine. Jeg hadde også ambisjoner om å få solgt noen malerier via bloggen, men den planen gikk i dass. Og bloggen endte egentlig opp som alt annet enn det startet med.

 

Kan du lage flere designer og med tøffe skrift?

Svar: Kommer til å lage design med jevne mellomrom. Kommer ikke til å slutte med det. Og jeg tar gjerne i mot flere tips om hvordan dere vil at det skal være. 

 

Hvor lenge har du blogget?

Svar: I litt over et år. Før det visste jeg så vidt hva blogg var for noe.

 

Hva er dine fremtidsplaner? 

Svar: Mine kortsiktige fremtidsplaner er å bli ferdig med studiene, som er om et år. Og få meg jobb som designer. Men jeg er allerede i planleggingsfasen av å starte opp for meg selv, altså en egen bedrift. Så får jeg se hvor jeg ender. 

 

Hva ser du helst på tv?

Svar: Ser aldri på Tv. Men ok jeg ser litt tv på nett, så det går i reality-søppel og humor-serier. 

 

Har du speilrefleks?

Svar: Ja jeg har en canon 550 D, men jeg har en tendens til å glemme den overalt så får ikke så ofte tatt bilder med den. 

 

Når kommer ditt neste gratis design?

svar: Når du minst aner det. Når jeg får inspirasjon og tid til det. 

 

Har du noen dyr?

Svar: Nei desverre, skulle gjerne hatt det men det er ikke lov her jeg bor. I såfall skulle jeg hatt en katt som skulle hete Reidar Jr. Eller en ny Rotte. 

 

Hva er dine formål med bloggen?

Svar: Det lurer jeg også på noen ganger. Neida, etterhvert som jeg har blogget har jeg sett flere og flere muligheter. Så hensikten ved bloggen er å se hvilke dører som åpner seg, og hva det kan gi meg. Jeg ønsker å åpne nettbutikk etterhvert kanskje og bloggen har gitt meg masse innsikt i ulike markedsføringsmuligheter jeg har. Dessuten er det jo gøy! 

 

Hva synes du er kleint?

svar: Jeg synes det er kleint å for eksempel stå foran i en laang kø i butikken, for så og skulle betale og ikke ha dekning på kortet. Det er like kleint hvis det skulle skje meg, som at det skulle skje noen andre i butikken, som for harde livet prøver å komme med en "bortforklaring".

Det er også kleint når du tror noen snakker til deg,  Og du svarer dem tilbake, men så snakker de i telefon med handsfree. Eller til noen bak deg. Men hvis det skjer unnskylder jeg meg selv med at det er akuratt like kleint å snakke i handsfree.

Ellers synes jeg det er litt små kleint å blogge om veldig overflatiske ting. Noen ganger så må det til, men jeg må dra meg selv i håret noen ganger over ting som jeg selv skriver på bloggen. 

 

Har du instragram?

Svar: Nei har ikke instagram, men har lenge vurdert å skaffe meg det. 

 

Hva er du avhengig av?

Svar:

Kaffe 

Grønn te

Musikk i øret 24 timer i døgnet, spesielt på bussen

Internett-tilgang

Fanta (brus)

 

Liker du østkanten av Oslo?

Svar: Østkaten er flott det, er jo oppvokst på den siden og da likte jeg det. Men har konvertert til vest i senere tid. 

 

Har du noen gang hatt mørkt hår? 

Svar: Ja mange ganger, her f.eks. Tatt for rundt 5 år siden. Litt dårlig bilde, men har ikke så mange.

Har du kviser?

Svar: Litt morsomt at du spør, for jeg har akuratt fått en kjiip en på haka. Det er ellers sjeldent jeg har kviser.

 

Hva synes du om denne sangen? http://www.youtube.com/watch?v=nGUKtC5-WBo&feature=related 

svar: Sangen tok seg definitivt opp med den gitar-soloen på midten der. Ellers så var den helt ok, jeg liker veldig mye musikk som er liknende. Men jeg liker det enda mer dramatisk. 

 

Hva slags musikk hører du på?

Svar: Jeg hører masse på elektronica. Det er min favotittsjanger. Men liker også metal og rock. Eksempler: Metallica, Pearl jam, Moby, Mazzive attack, Røyksopp, Black eyed peas(noe), Air, Radiohead, Muse, Nirvana, Bent, Gigi d agostino. Ramset opp en del fordi jeg liker ikke å gjøre forskjell på favorittbandene mine. Annen musikk jeg liker er salsa, klassisk og fjortistrance (:P). 

 

Hvordan spiser du pære?

Svar: Hehe, jeg spiser først det som er i midten til den deler seg i to, så spiser jeg bunnen og til slutt toppen til det bare er stilken igjen.
 

Hvordan lager du de utrolig stilige designene?

Svar: Takk. De lager jeg med nesten bare koding. Det vil si HTML og CSS koder. Sånn som jeg har lagt ut på html og css siden på bloggen min. Der står så og si oppskriften på hvordan jeg lager design. Til å lage header, ikoner og annen grafikk så bruker jeg photoshop CS5. 


 • 5

  VINNEREN AV ET NYTT DEKSEL ER.....

  Jeg hater å egentlig å holde konkurranser, fordi da må jeg finne en vinner. Problemet med det er at jeg aldri klarer å bestemme meg for hvem som skal vinne og jeg vil gjerne gi premie til flere. Men jeg klarte å finne en vinner likevel. Denne gangen også!

   

  Så vinneren av et egendesignet iphonedeksel er: milohe.blogg.no !! 

  Gratulerer med nytt egendesignet mobildeksel! Bilde lånt fra hennes blogg.  Vinneren vil også snart motta en mail fra meg.

 • 12

  Jeg lager ikke skreddersydde design eller headere lenger.

  Tenkte bare jeg skulle informere om at jeg ikke lager skreddersydde design for folk lenger, jeg logger meg heller ikke inn på kontoer for å fikse ting. Jeg blir nødt til å skrive et innlegg om det siden jeg får flere forespørsler om det enn jeg har tid til å svare på. En annen ting er at jeg heller ikke har tid til å lage header til noen på en god stund. Jeg kommer til å åpne for å lage headere igjen etter en stund, men akuratt nå så må jeg stenge alt som er av slike ting. Jeg liker ikke å gjøre ting halvveis, og det er det resultatet blir når jeg skal være kreativ på kommando uten å egentlig ha noe tid til å fikse med slike ting.

  Men jeg kommer ikke til å slutte å lage gratis design. Kommer heller ikke til å slutte å legge ut koder, forklaringer og alt annet som har med design å gjøre. Gratis ferdig design kan jeg nemlig gjøre i mitt eget tempo, dessuten så kan jeg bestemme akuratt hvordan det skal være uten å tenke på at det skal stå til forventningene til en annen. Og så jeg får ti ganger så mye igjen for det. Det er derfor jeg oftere lager gratis design enn skreddersydde design. 

  Så beklager til alle de jeg ikke har fått tid til å svare i det siste. Det er ikke at jeg ikke har giddet, men at det har blitt for mye mailer om slike ting og jeg har ikke tid. Gratis header lager jeg ikke uansett, men hvis dere vil ha gratis header, hvorfor ikke bare gå på headerplease.no? Der er det masse flinke folk som lager headere helt gratis. 

   

 • 9

  Fotoshoot: Marianne

  I dag har jeg og room-maten min hatt fotoshoot hjemme i leiligheten. Modellen er da hun jeg deler leilighet med, hun er skuespiller og trengte noen bilder. Så da stilte jeg opp som fotograf. Bildene er ikke noe redigert på. 

  Oppdraget var litt småstreng kontordame/foretningskvinne. Dette bildet kunne vært reklame for brilleland forresten. 


  Hva synes du om bildene?


 • 38

  KONKURRANSE, VINN MOBILDEKSEL MED EGET DESIGN!

  Dere har sagt til meg at dere ønsker flere konkurranser, Så nå har jeg gjort en avtale med caseapp.no om en premie til dere. Det vil si at dere kan vinne et egendesignet iphonedeksel! Er ikke det kult å ha et deksel som ikke alle andre har? Et deksel som du kan bestemme helt selv hvordan skal se ut?

  Jo det er det! Så for å bli med i trekningen av et unikt deksel så trenger du bare å like caseapp.no på facebook og kommentere her i kommentarfeltet!   Så trekker jeg en tilfeldig vinner om noen dager. Alt som skal til er å like siden og kommentere. Å like dette innlegget er selvfølgelig også en fordel, jeg godtar smisk. 

 • 8

  Oppgave om å lage logo.

  På skolen så har vi en oppgave om å lage logo som gjenspeiler den personen jeg er. Så dette er mitt foreløpige resultat. Men det er på ingen måte ferdig. Dere synes kanskje ikke dette er så interessant, men jeg føler det er viktig å dokumentere alt jeg har laget selv om det er dårlig laget. Jeg føler i det minste at denne logoen er veldig MEG. spesielt når det kommer til fargevalg. Jeg går ofte i klær med denne fargekombinasjonen.(det ser lilla ut, men er egentlig knall-rosa) Dessuten kunne jeg aldri hatt en streit , rett opp og ned logo. Det må være organiske former hvis det skal kunne gjenspeile meg. 

   

  Men hva synes du? (Hva kan jeg gjøre bedre ut av denne logoen?) 

 • 1

  Stress, nytt innkjøp og husk spørsmålsrunde.

  Bare stikker en svipptur innom bloggen. Har innlevering og presentasjon av oppgave i morgen så styrer litt. Jeg er alltid sånn som tenker at jeg har kjempe god tid, men så viser det seg at det er 100 ting som jeg har glemt. Så da blir jeg alltid sittende og styre i siste liten. 

  I dag hadde jeg i tillegg klart å lage tre forkjellige avtaler fordi jeg trodde at jeg skulle være ferdig til i dag, men nå har jeg avlyst resten så nå skal jeg jobbe resten av dagen. Hva går oppgaven ut på? Jo den går ut på å lage en Logo i programmet illustrator.

  Her er forresten mitt nyste innkjøp. En vest kjøpt på Vero Moda. Jeg manglet en vest. 

  Og forresten så har jeg jo spørsmålsrunde nå, Sånn at dere kan stille meg spørsmål. Svarene kommer enten torsdag eller fredag.

 • 13

  SPØRSMÅLSRUNDE

  Ok nå skal dere få muligheten til å spørre om ting! Har aldri hatt spørsmålsrunde før, men det må jo prøves. Dessuten så får jeg så mange spørsmål hver dag om alt mulig rart, både på mail og kommentarer. Mest om design, men også om andre ting. Så da er det kanskje greit å smøre alt i en klynge. Vær gjerne kreativ med spørsmålene, da er det jo mye morsommere. Og jo mer variert jo bedre. Spør gjerne om noe du har lurt på om design lenge om du vil. Men ikke sånne, "hvordan setter jeg inn header" type spørsmål. Så kjør på så svarer jeg på alt i et innlegg.   

 • 2

  Nytt egendesignet mobildeksel i posten fra caseapp.no

  Nå har jeg endelig fått mitt egendesignede iphonedeksel i posten! Jeg elsker alt som man kan designe selv. Jeg synes det er mye morsommere da og ha noe unikt som ingen andre har. På caseapp.no så kan du lage eget iphonedeksel til 4/4s. Enten om du vil ha et bilde av hunden din, kjæresten din eller noe annet som du er glad i. Jeg valge å lage et enkelt sort design med navnet mitt på og et quote. Siden jeg har sort iphone så synes jeg det passet med et sort deksel. Jeg laget et eget design som jeg lastet opp, men du trenger ikke å lage designet på forhånd. Fordi på nettsiden til caseapp så har de en egen design-funksjon hvor du enkelt kan laste opp bilder og designe ditt eget deksel og legge til tekst om du vil direkte på siden. 


  Pris: 249,- Gratis frakt.

  (Sponset av caseapp.no)

   

  Hva synes du om dekselet? 

 • 228

  GRATIS DESIGN I LYS BEIGE

  Nå har jeg laget et nytt gratis design til dere! I duse beige farger. Designet er tilpasset bilder med 800 pixler i bredden.

  Hent kodene her.

  STILSETT

  MAL FORSIDE

  MAL INNLEGG

  MAL KATEGORI & ARKIV

   

  Header

  1000x419px

  1. Gå inn på design>rediger>stilsett.

  2. Finn denne linjen:


  }

  #header {

  background-image: url('http://img685.imageshack.us/img685/1147/headernyttdesign8.png');

  3. Bytt bildeurl som er det med uthevet skrift, med url til det som du ønsker som header.

   

  Profilbilde

  Legges inn i malene. Husk å legg det inn i alle fire.

  1. Gå på design>rediger>maler.

  2. Finn denne linjen:


  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: right; border: 0;" src="http://img41.imageshack.us/img41/4958/shoeswx.jpg" width="100">

  3. Bytt ut bildeurl med det som du ønsker som profilbilde. Bilde url er det med uthevet skrift. 

   

  Er du fremdeles i tvil om hvordan du bytter profilbilde og header så sjekk denne videoen.

  Og hvis du lurer på hvordan du legger inn gratis design så kan du sjekke denne videoen.

   

  Ikke ta bort linken til navnet mitt/bloggen min. Folk legger merke til det og du blir sett på som en useriøs blogger. Og det tar meg 5 sekunder å søke opp å finne det ut. 

  Ellers så synes jeg det er super koselig at dere bruker designene mine, det gir motivasjon for å lage flere. Og si gjerne i fra om du bruker dette :)

  Designet inneholder en ekstra annonse

   

 • 13

  Hvordan photoshoppe seg enda mer vakker! Del 1.

  Dette blir en ganske lang toturial hvor jeg vise hvordan du med enkle grep kan gjøre deg selv mer vakker på bilder hvis du har photoshop. Jeg tar utgangspunkt i bildet under og i dette innlegget skal jeg ta for meg.

  1. Fikse på urenheter, fikse streker og "rynker". 

  2. Gjøre øynene og lysere og klarere.

  3. Gjøre tennene hvitere.

  Før og etterbilde.

   

  Det første du må gjøre er å laste opp et bilde i Photoshop. Deretter bør du duplisere bakgrunnslayeret. Det gjør du ved å høyreklikke på layeret du vil kopiere opp. Så velger du "dupliser layer". Hvis du ikke vet hvor layerpaletten er så bør du trykke på bildene under:

  Bilde nummer 1 viser hvordan det ser ut når du dupliserer et layer. Bilde nummer 2 viser hvor du finner layerne og hvordan du lager et nytt.

                           
  1. Først skal vi ta for oss urenheter. Da må vi finne Spot healing brush og Patch tool. Hvor du finner det har jeg vist på bildene under.

                            Så velger vi aller først patch tool. Zoomer litt inn på bildet. Og markerer det området du vil fikse på, som vist på bildet under. Deretter trykker du innenfor markeringen og holder inne museknappen og drar mot et område som ser bra ut og slipper. Da kopierer du på en måte det nye området. 

  Du kan bruke patchtool på de aller største områdene. Men hvis det er snakk om små flekker ville jeg ha brukt Spot healing brush tool som på bilde nummer 2 under. Når du bruker spot healing brush så bare drar du over de stedene med urenheter og slipper. Eller bare trykker over. 


  Hvis du gjør noen feil kan du bare trykke på cmd+x for mac eller ctrl+x for windows å fjerne det igjen. 

   

  2. Nå skal jeg gjøre øynene klarere. Først dupliserer jeg det siste layeret. Og zoomer litt inn på øynene.

  Så finner jeg Magnetic lasso tool og markerer rundt det ene øyet.   Så finner jeg Adjustments i sidebaren noen hakk under layers, og velger Color-balance. Da kommer den firkanten opp som vist på bildet under. Så justerer jeg på på de spakene som du ser for å gjøre øyenfargen litt sterkere. Enten om du vil endre helt om på øyefarge eller om du bare vil forsterke den fargen du allerede har. Her gjør jeg øynene mine enda grønnere. Pass på så du ikke overdriver, da vil du se ut som en alien.  Som de ser så er det ikke så mye jeg har endret på øyefargen, men det vil se klarere ut. Dessuten skal det så lite til før det ser unaturlig ut. Når du er ferdig med å justere øyenfargen så dupliserer du det siste layeret. Så går vi videre. 

  Nå skal jeg gjøre det hvite i øyet enda mer hvitt. Da markerer jeg resten av øyet. Da velger jeg samme verktøy som da jeg markerte øyet i sted, Magnetic lasso tool. Bare at denne gangen markerer jeg det hvite. 

   

   

   

   

   Så trykker jeg på Adjustments igjen. Og velger Curves. Og drar i den spaken/linjen som vist på bildet under. Hvis du ser etter så er det ene øyet blitt litt klarere og hvitere enn det andre.

  Dupliser layeret og gjør det samme på det andre øyet. 

   

   

   


  3. Da gjenstår det bare å gjøre tennene hvitere. Det er akuratt samme prosedyre som å gjøre øynene hvitere. Husk å duplisere forrige layer. Da velger du også Magnetic lasso tool for å markere. Så velger du adjustments og curves. Og fikser på nyansene på samme måte som med det hvite i øynene. 


  Forstod du forklaringen? Håper det for da kan jeg lage flere senere. 

   

  Neste gang kan jeg vise hvordan du farger hår og ettervekst i Photoshop. Og hvordan du kan legge på en brunfarge så du ser mer tan ut. På bildet under har jeg farget etterveksten og lagt på litt ekstra brunfarge på samme bilde som jeg har redigert på nå. Det ser kanskje litt fake ut, men jeg har gjort en ganske rask jobb og hadde jeg sittet i en time til så hadde det sett mer naturlig ut.

   

   

 • 7

  Nytt design på vei.

  Greit når man "ligger" syk at man får gjort noe produktivt. Så i dag har jeg fått laget et nytt design. Er ikke helt ferdig enda, men blir sikkert ferdig om ikke så lenge. Og ja det er ment for dere! 

  Hva synes du om det hittil?
   

 • 6

  Hvordan få favicon i søkefeltet på bloggen

  Har helt glemt å legge ut hvordan du kan få favicon. Favicon er eksempel den rosa b som blogg.no bruker, som ligger oppe i hjørnet i søkefeltet.   Og det er veldig enkelt å skaffe en egen. Det du gjør er:

   

  1. Lag et bilde som du ønsker å bruke. Eller bare bruk et bilde av noe. Bildet bør være tydelig og veldig forenklet slik at du kan se hva det er for noe når det blir forminsket. Og bildet bør være kvadratisk.

  2. Last bildet opp på f.eks: imageshack.us

  3. Finn denne linjen i malene:   <link rel=" shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif " type="image/gif" />

  Den ligger rett over denne koden: </head> Ganske langt oppe i malene. 

   

  4. Ta vekk den url som står allerede står der. Det vil si det som er med uthevet skrift i dette eksemplet:

   <link rel=" shortcut icon" href=" http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif " type="image/gif" /> 

  5. Og ertsatt med url til bildet ditt. Url finner du på imageshack forresten. Samme prosedyre som når du skal sette inn header.

   

  Eksempel på favicon, Dette er den jeg bruker nå.

 • 5

  Hverdagsirritasjon #1

  Først vil jeg bare si at jeg tror matbutikken og bussen er de stedene hvor det foregår aller mest irritasjon. Det finnes ikke et sted jeg finner mer irriterende enn bussen for eksempel. Og jeg må si at matbutikken er en god nummer to. Men så nå må det ut! 

   

  Bussen:

  1.  Jeg synes blant annet det er irriterende når det nesten er helt tomt på bussen og en person absolutt skal sette seg ved siden av deg. Og skal i tillegg  sette seg demonstrativt opp på posen din fordi den gikk ut over det andre setet.

  2. Folk som stirrer. Det er alltid en eller annen som må glo på bussen. Ikke bare sånn litt diskret og kaste noen blikk.

  Men mer sånn her: 

  Jeg vet ikke hva det kommer av, men det er en forbannelse jeg har fått over meg i det siste. 

   

  Andre ting som irriterer på buss: 

  3. Mennesker som skal breie seg når de sitter ved siden av meg sånn at kroppen min blir trøkket inn i vinduet, spesielt når det svinger og jeg blir enda mer most.

  4. Når jeg må stå på bussen og buss-sjåføren kjører som en idiot. Og jeg har ikke noe sted å holde. Så jeg raser fra å ta tak i den ene skulderen til å grabbe skikkelig tak i rompa til en annen fyr. Sånn uten at det var min intensjon altså. 

  Matbutikken:

  1. Når du skal kjøpe deg en vare som du må være over 18 år for å kjøpe. Så må du gjerne vise legitimasjon. Spesielt jeg, men det har jeg lært meg å leve med. Dessuten tar jeg det som et kompliment at jeg ser ung ut. Det som irriterer meg mest er når personen ikke spør meg om legitimasjon, men heller sitter å skuler på meg. Sånn overdreven skanning av hele meg. Etterfulgt av et surt blikk, av en eller annen merkelig grunn. Som om jeg har begått en forbytelse. Så hvorfor ikke egentlig bare SPØRRE om jeg er gammel nok. Det er mye jo hyggeligere det, enn å sitte å se stygt på folk når de handler. 

  2. En annen ting jeg har bitt meg merke til er hvordan enkelte bak kassa plutselig jobber i FBI når de skal spørre deg om legitimasjon. Noen som sitter bak kassa har bestemt seg for at du ikke er gammel nok på forhånd, så da hjelper det å rope ut på en sinna måte. "Legitimasjon-takk!!!!!!" Da ser jeg mitt snitt i å dra på med mitt aller mest fårete glis og sier "jeg trodde aldri du skulle spørre", samtidig som at jeg smører kortet mitt i fjeset på vedkommede. 

  Kjenner du deg igjen i noen av disse? 


 • 5

  Umulige bilder, Fotokunst.

  Bilder lånt fra aftenposten. Bilder laget av Erik johansen.

  Skikkelig absurde bilder, men det er det som er kult. Jeg har fremdeles en liten vei å gå før jeg er her, men inspirerende er det iallefall. Bildene er stort sett laget i Photoshop. 

  Haha, denne liker jeg!

   

 • 11

  Recent photoshop og headere

  Hørte at TCMN etterlyste headere så da tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage. Er ikke så sikker på om jeg vil levere inn disse, men jeg får se. 
  Hva synes du?

 • 4

  Månedens blogg! Ble det deg?

  Ja nå har jeg endelig klart å kåre vinneren. Jeg fant det ikke ut, så satt jeg å laget et design til mobilen og da fant jeg det jeg ville ha. Så jeg baserte jeg det på hvilket ordtak som jeg kunne tenke meg å ha bak på mobilen. Ordtaket er veldig enkelt og ganske kjent, men det sier veldig mye. Og kan tydes på uendelige måter.   

   


  Det var Louise M P  som kom med dette forslaget! 

   

   

  Her er forresten mobil-designet:
  Ps. Bilde og link vil bli lagt til i sidemenyen om ikke så lenge!

   

 • 4

  19 Quotes, hvilket liker du best?

  Ja her sitter jeg og prøver å finne det beste ordtaket eller qoute'n. Men klarer ikke helt bestemme meg. Mest sannsynlig kommer jeg til å bestemme meg i løpet av kvelden. Men les igjennom disse som jeg har ramset opp under fordi det er mange bra her. (Birdag fra lesere til månedens blogg konkurranse)

  De jeg har valgt ut i dette innlegget er de som treffer meg og livet mitt best, eller at det ligger mer i ordene enn det som står, eller bare at de bare var morsomme. En av disse kårer jeg til månedens blogg. Kanskje i kveld. 

  Ble visst ganske mange! 

   

  1. It's the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

   

  2. Dear life..."when i say this could not get any worse, its NOT a challenge"

   

  3. I'm great in bed! I can sleep for days 


  4. Find a man who will ruin your lipstick, not your mascara.

  5. Somebody just need a high five. In the face. Whit a cheer.

  6. Smil og hver glad for hver dag som går, så skal du se hvor vondt i kjeften du får! 

  7. Everyone wants happiness, no one was pain - but you can't have a rainbow without a little rain.


  8. You've gotta dance like there's nobody watching, love like you'll never be hurt, sing like there's nobody listening, and live like it's heaven on earth.

  9. It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not 

   

  10. Be nice to nerds. You may end up working for them.

   

  11. Be yourself - everyone else is already taken


  12. Those who doesnt believe in magic, will never find it 


  13. Det verste ved å bli eldre er at dine jevnaldrende er blitt så fryktelig gamle

  14. Be what you want to be, not what other want to see.

   

  15. I like rumors! I find out so much about my self that i didn't even know 

   

  16. When I was little, I didn't care about my weight, clothes, or hair, I just did what made me happy.

   

  17. You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the tings you don't want to feel. 

   

  18. A smile is the prettiest thing you can wear

   

  19. Life is like painting; its up to you to choose the colors, start drawing, and create your own masterpiece 

      Hvilket syntes du var best? 

   

 • 3

  Dere er flinkere til å komme på gode quotes, enn jeg er til å komme på en overskrift

  Heisann folkens. Dere har vært skikkelig flinke til å finne quotes og ordtak synes jeg. Nå har jeg masse å velge mellom! Tenkte jeg skulle bruke en av de til å pynte et mobildeksel kanksje. Så nå kan jeg velge og vrake. Men det blir litt av en jobb å lese igjennom alle. Jeg kårer vinneren i morgen. 

  så skal jeg lage et innlegg med de beste qoutsene i et senere innlegg. 

   

  Disse er forresten litt morsomme: 

           

 • 43

  Vil du bli septemberbloggen på bloggen min?

  Vinn link med bilde i sidemenyen min i en hel måned. Det jeg er ute etter denne gangen er et bra ordtak eller Quote. Hvis du har flere så sleng de med i kommentarfeltet! Håper at dere har mange gode på lager. Jeg er på utkikk etter noen som er bra skjønner dere. Men kommenter uansett, jeg synes alle forslag er bra! Det kan handle om hva som helst.

  Så skriv et bra ordtak eller en bra qoute som du liker og du er med i trekningen. Vinneren blir kåret om noen få dager. Jeg trekker ut det jeg synes er best!
 • 81

  Designhjelp


                                                                                                HTML OG CSS


                                                                     HVORDAN BYTTE PROFILBILDE OG HEADER, VIDEO


                                                                       HVORDAN SETTE INN GRATIS DESIGN, VIDEO.


                                                                        LISTE OVER BLOGGERE SOM LAGER HEADER 


                                                                                                OFTE STILTE SPØRSMÅL

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen