Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Non-updated blog

Hei!

Som dere kanskje ser så er ikke dette en blogg som oppdateres veldig ofte,

Så derfor ber jeg dere om å sende mail dersom dere lurer på noe spesifikt som omhandler design. Mye er allerede besvart i bloggen, men hvis det er noe som ikke allerede er beskrevet så er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på inaanjutablogg@hotmail.no

 -------

Ønsker du deg en ny bedriftslogo eller utvidet profil ta kontakt!  

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen