Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Hva er galt med blogg.no??

Så FLOTT at det fortsatt ikke er noen meny der hvor man skriver innlegg !
Ja da får jeg bare late som at det går ann å legge ut bilder....


Her er et bilde av et bilde jeg driver å maler, da jeg akuratt hadde startet på det !


Her er enda et bilde av samme bildet , bare at her har jeg kommet litt lenger....


Å enda litt lenger..... Hva synes dere om bildene FORRESTEN??

FINE IKKESANT??

Takk.ps: noen som vet om det er noe galt med blogg.no om dagen??
 • 6

  Skolestart med fylla i en uke ?

  Har ikke blogget på en stund, Det kan ha noe med at jeg startet på skolen i forrige uke og det har vært fadderuke i forbinnelse med studier. Fadderuke = russetid nr 2!

  Forstår ikke helt hvorfor de har fadderuker hvor det er lagt opp til drikking hver dag ? Går det ikke ann å bli kjent uten å drikke i en hel uke ? Men når det først er slik så må man bare slenge seg på , ellers blir man ikke kjent.
  Når man da starter med undervisning er alle hjernecellene borte. Akuratt som i russetiden hvor man fjerner alle hjernecellene rett før eksamen.

  Fra skolene sin side så tjener de masse penger! Men nok om det , det var jo i grunnen gøy....De første dagene.

  I dag var første skikkelige skoledag og det var ganske ålreit , selvom jeg ikke rakk de 5 første bussene som jeg egentlig skulle tatt siden det er noe som heter rushtid tydeligvis. Ikkeså greit å vite for et inngrodd bymenneske som plutselig har flyttet tilbake til gokk. Da jeg bodde i byen JA så gikk jeg. Ja da gikk jeg!

  Driver forresten å maler et bilde om dagen som jeg tror jeg aldri blir ferdig med. Startet på det for tre-fire år siden og endelig fant jeg ut at jeg skulle fortsette på det... Har som mål og bli ferdig om en uke da skal jeg legge ut bilder gjennom prosessen...

  Ja her skulle det egentlig ha vært et bilde! Men siden hele menyen har forsunnet så er det ikke noe bilde her!!! SÅ HVORFOR ER MENYEN BORTE??
 • 14

  Hva synes dere om bildene ? (2)

   

  Tenkte jeg skulle legge ut resten av bildene som jeg tok da jeg var på hytte i moss. Del 2.

  Før jeg løper videre til neste hyttetur! Hyttetur med jentene denne gangen over helgen.

       

  

  

   Vant førsteplassen på: http://svanihaugen.blogg.no/ sin topp 25 liste! Yay!    Irriterende: jeg får ikke bort den streken !!!  Søren der laget jeg en til !

   

 • 20

  Hva synes dere om bildene ? (1)  

         
  


  


  

 • 5

  HYTTETUR !

  Klar for en helvetes lang bildeseirie fra min hyttetur med kjæresten?

  Flott !

  Siden familien solgte hytta jeg hadde da jeg var liten , har jeg vært bitter!  Men derfor klamrer jeg meg til alle andre som har hytte. Har gjort alle standard barnslige hytte-ting og det har vært supert.

  Det er ikke lov til å bare se på bilder uten å lese teksten.

   

  Her står jeg ! - og later som at jeg ser ut mot havet .  Flinke Bjørn tok dette bildet.

  Her står Bjørn <3 .....


  ....Og tøffer seg , men egentlig sto han der i en halvtime før han hoppet uti.
  

  Bjørn er blant annet bartender så han øver seg på å "flaire". Bare se her:

     

  
  Jeg har også forsøkt meg på "flairing"

    

    

   Kanskje jeg burde blitt bartender??

  

  Da jeg spurte om vi skulle fiske krabber, var det ikke måte på hvor barnslig liksom , men nevnte ikke at han var STOR krabbe-fiske-entusiast !

   

  Sjekk hvor mange krabber vi fikk! Fikk egentlig dobbelt så mange men vi mistet de i vannet igjen, men de var antagelig de samme vi fisket opp senere. Krabber er vel ikke mest kjent for å være smarte.

  En krabbe som ikke helt satt pris på det vi drev med .. Man kødder ikke med den krabben her!  Da vi ble tomme for blåkjell måtte Bjørn stille til beredskap og hente fler.

  Men plutselig så fikk vi en ÅL på agnet , Da var det ikke noe gøy med krabber mer! Nå skulle vi fange ål !  Hentet en krok og der satt vi..... i tre timer å jaktet på ålen. Som til slutt bet på kroken MEN vi mistet snøret.

  

  Jaja så gikk vi opp til hytta og brettet ut "den forsvunnende diamant." Spillet altså.

  Hva er oddsen for at diamanten skal være sist to spill på rad ut på en av øyene?    Liksom!    Typisk at jeg var først ute på øya , han lå laaangt bak.        Plutselig fikk jeg åtte enere på rad! og han tok meg igjen.  Det var da to brikker igjen og jeg valgte den ene.   Røver.   Jævla røvere!!!   Etter 8 runder med tap fra min side på kvitt eller dobbelt på det vi satset , bestemte jeg meg for å aldri spille forsvunnede diamant igjen.

  Også diskuterte vi om det er noe som heter flaks eller ikke. Han sier at han ikke tror på flaks og ikke flaks... Vel jeg definerer flaks utifra oddsen. Når noe går 100 ganger i mot oddsen sånn gjennom en kveld  da definerer jeg det som uflaks. 
  

  Dagen etter gikk vi tur.

  På dagen , da så vi en dåhjort.  På kvelden gikk vi inn i en mørk skog.... inni en sånn skog hvor det bare er høye grantrær og ikke noe mer. Da så jeg et dyr et stykke unna som lusket  mot meg. blanding av en rev og en bjørn eller en ulv. ikke vet jeg..... Bjørn så det ikke, så jeg ble bare stående og frike ut til jeg styrtet ut av skogen. Jeg lurer fortsatt på hva det dyret var. 


  Synes dette treet var ganske skummelt i svart hvitt.
  

  Fant foresten en bøytte full av knapper! Elsker knapper, det er ikke den ting man ikke kan lage av knapper!

  Som bringer meg til dagens kunstinnslag!   - Armbånd!

  oppskrift: Knapper og ståltråd.

  Levetid: 2 dager.
    
  Laget en til.
  

   

   Det ble ikke så langt innlegg likevel .  Utsiktsbilder og hoppebilder kommer i et annet innlegg!

     

   
 • 0

  Stikker på hytta i en uke :)

  Ja bare skriver er rask innlegg jeg!

  Da stikker jeg på hytta , kommer tilbake med masse bilder.

   

  Jeg fikk forresten bloggvurdering i dag!  yay, her er den....http://pinkangel.blogg.no/1312186030_dagens_2_blogger_ble.html

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen