Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

157

Hvordan legge inn profilbilde og header, Video!

Håper dere forstår denne forklaringen. 

Bildeopplastningsside brukt i videoen: Photobucket.com

 

 • 2

  Bittelitt ploggpause og eksamensmas

  Grunnen til at jeg ikke blogger så ofte eller svarer på kommentarer og liknende er fordi jeg har eksamensperiode og masse annet stress akuratt nå. Svarer likevel når jeg kan. 

  Kan vel legge ut noen bilder i mellomtiden. Måtte ta en pause fra skole og dro på hytta i pinsen og det var max chill! 

   

  Bilde av meg og kjære kusine.

   

   

 • 7

  Bloggdesign til stina

  Siste design jeg har laget:

  Til stinamako.blogg.no  (håper det går greit at jeg bare tok bilde av bloggen din)  Jeg har to ukers pause i å lage design nå forresten, har en del å gjøre på skolen nå frem til sommeren.

   

 • 0

  Profilbilde og header

  Jeg lovet jo å legge ut en videotutorial på hvordan man legger inn profilbilde og header. Men jeg hørtes ut som en idiot på videoen. Altså enda mer enn på den forrige så derfor lager jeg heller en ny snart!
   

 • 75

  Hvordan sette inn gratis design?(video)

  Video dedikert til de som synes det er litt vanskelig å sette inn selv. Det er lettere å se hva man skal gjøre enn å lese seg frem til det noen ganger.

  Snart kommer også hvordan legge inn header og profilbilde. Jeg skulle egentlig tilsette litt musikk, men etter at jeg gjorde det fikk jeg ikke lastet opp videoen. 

   

 • 0

  17 mai overstått og snart videototurial.

  Lenge siden update. 

  Håper alle hadde en fin 17 mai!   

  Forresten jeg har laget en video toturial nå på "hvordan legge inn gratis design" og "hvordan legge inn profilbilde og header" som vil komme snart. Den ene tror jeg at jeg legger ut i løpet av kvelden en gang. Må bare forsøke og redigere bort kleinheten på de, så legger jeg det ut.

  Hva synes dere om det? Det er ingen som har spurt om det men har laget det for det. 

 • 7

  Mye vil ha mer? For mye og forlangt at mange timers arbeid skal koste penger?

  Jeg setter utrolig stor pris på folks takknemmelighet for at jeg lager design. Og jeg setter samtidig utrolig stor pris på de hyggelige kommetarene som jeg får på bloggen min.

  Samtidig er det en ting jeg ønsker å ta opp og det er når det kommer til bestilling av design. Noen synes det er rart at jeg tar betalt for det? Dette er noe jeg stiller meg svært uforstående til. Jeg har jo lagt ut 9 forskjellige gratis design som er beregnet på de som ønsker et fint design som ikke koster penger. Dette gir samtidig et valg. Du trenger ikke betale for design, ingen tvinger noen til å bestille et design. Likevel er det noen som har problemer med at jeg tar penger for å lage skreddersydde design? 

  Det er ikke slik at jeg synes det er noen god forretning å lage design til folk, for det er det ikke. Å lage et design tar rundt 8-9 timer og noen ganger mer fordi jeg gjør meg flid med det. Og da er ikke 150-200kr noen spesielt god timelønn. Og hadde det vært gratis så hadde jeg fått alt for mange bestillinger og jeg hadde ikke hatt mulighet til å tilfredsstille alle. 

  Så fra nå av vil jeg gjerne sette en aldersgrense på 16 år for bestilling av design. Da vet jeg også at de antagelig har penger til det og samtidig er inneforstått med vilkårene. Jeg vil jo nødig at foreldre skal måtte betale for det.  

   

  Vet at jeg snakker til kun noen ytterst få, De fleste viser stor respekt for at jeg legger ut design som de kan ha glede av. Hvis ikke så hadde jeg bare slettet alle gratis designene med en gang. 

   

  Forresten tenk på alle de bloggerne som tjener flere tusen kroner på å fortelle om hva de spiste til middag.  

   

   

  :)

 • 6

  Nytt i garderoben, sommer!

  Har gått litt tom for bloggideer  så da gikk jeg å kjøpte masse klær for å ha noe å blogge om. Dessuten trenger klessamlingen noe mer sommerlig.

  Kjøpt på b.young. 300kr


  b.young 140kr

  Stephanie 500kr

   To bukser til 200 kr pr stk. På stephanie. (Butikk jeg aldri har hørt om før i dag)

  Nå er voks-sesongen i gang! Jippi gleder meg til å vokse leggene mine etterpå. Ja særlig tenker du...Joda noe av det beste jeg vet er å vokse leggene mine.


  Denne handelen gikk unna fort og gæli som noen sier. Og jeg er fornøyd med at jeg ikke gjorde et eneste bomkjøp. Prøver aldri klærne før jeg kommer hjem. 

   

  Så to bukser, en genser og to kjoler til så vidt over 1000 lappen. Selvom jeg egentlig dro for å kjøpe topper. Men da jeg dro for å kjøpe kjoler her om dagen så fant jeg bare gensere så det er greit.

 • 16

  Egenlaget kaviar manikyr

  Nå skal jeg fortelle om hvordan du får "kaviar" manikyr til en rimelig penge. 

   

  Endelig fikk jeg denne lille boksen i posten! Den var et par noen hakk mindre enn hva jeg trodde, av en grunn trodde jeg den var tre ganger så stor.


  Kjøpt på ebay 10 kroner.  Link til side

  Det er desverre ikke nok til mer en en negl på hver av fargene så da laget jeg tuttifrutti!  Det du gjør er:

  1. Ta på en blank neglelakk eller an annen farge om du vil. Gjerne to tre lag.

  2. Dypp neglen ned i perlene før negleakken har tørket. 

   

  Det du ikke gjør:

  1. Helle perlene over neglene

  2. Pirke på det for å rette på det før det er tørt

  Da blir det sånn her: 

  En ting å merke seg er at perlene farger av.

  Etter å ha dyppet neglene ser det slik ut, vent til det har tørket før du tar bort det som er på sidene og utenfor.
  Sånn ble det til slutt! Jeg er fremdeles blå på den ene fingeren etter første feilen, men ikke bry deg om det.

  Jeg synes det er best å la være å legge på en lakk oppå igjen etterpå. Fordi kulene mister glansen og det ser blir ikke noe fint når perlene farger av. Her ser du hvordan det ser ut med lakk over vs uten lakk over.
  Jeg anbefaler dette som en rimeligere variant til kaviarmanikyr, men du bør kjøpe flere bokser hvis du først skal kjøpe en boks, da får du flere farger å velge mellom.

   

 • 0

  Naaaw

  Umulig å få tid til å blogge om dagen. Sittet å jobbet som en gal med skoleoppgave i hele dag, skulle egentlig ut men så droppet jeg det.

  Da kan jeg benytte anledningen til å legge ut dette bildet:   Se så søøøt !!  Bilde tatt på mitt favoritt-toalett på utestedet Dr jekyls 

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen