Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

16

Maleri - Black white and gold - 1

Dette er et av bidene jeg har malt i det siste. Den er en del av en serie på tre. Black, white and gold. 

 

(2015) Akryl

Jeg Maler konsekvent ansikter, da ansikter for meg er det som best uttrykker følelser det er vanskelig å beskrive på en annen måte.  

Hva synes du? 

---

Her er flyer fra en utstilling som sto på Den gode cafe for en uke siden. En utstilling jeg hadde sammen med en veldig dyktig kunstner som heter Christian Boardman. Vi kaller oss Artic. Jeg kommer til å legge ut noen av hans bilder etterhvert også, samt flere av bildene som du ser under. 

Disse er blant bildene som sto utstilt. 


Er dette en type stilart du liker? - Eventuelt hvilken type stil foretrekker du? Propaganda, abstakt eller figurativt med eller uten edge? 

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen