Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

9

Har du problemer med å få widgets i designet?

Veldig mange har i det siste kommet til meg og spurt om hvordan man skal få widgets i designet. Jeg har desverre ikke hatt anledning til å svare alle, så derfor lager jeg innlegg om det. Det er en del som tror det har med selve designet å gjøre, men det har det ikke. Ideelt sett så burde man alltid legge widgets rett inn i malene, fordi det vil se bedre ut. Hvis du legger widgets inn på blogsoft-widgets-funksjonen så vil det ofte ikke harmonere med utseendet til designet. Med mindre du har standard blogg.no design. 

Så jeg legger ut en link med beskrivelse til hvordan du legger widgetsene direkte inn i malene:
http://inaanjuta.blogg.no/1333722399_legge_inn_widgets_i_d.html.

 Et lite tips når du skal legge widgets inn i malene er å sette inn koden <center> på hver side av widgetskoden sånn at den midtstiller seg, hvis den ikke allerede gjør det av seg selv. Eksempel: <center>Widgetskode(r)</center>

 • 11

  Hvor mange ganger hopper grisen?

  På skolen nå om dagen så lærer vi å lage animasjon, det er gøy. Men i stedet for å gjøre skolearbeid så har jeg sittet å laget denne hoppende grisen.  

  Så hva synes du? Hva skal vi kalle han?

  (animasjon funker dårlig på telefon)

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen