Ina Anjuta - Kunst og design hits
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Hey folks!

Denne bloggen har ligger å støvet i noen år nå, så tenkte å ta en liten rengjøring. Plutselig fikk jeg lyst til å logge meg på "gamle-bloggen" av nysgjerrighet. 

Ikke at jeg nødvendigvis har tenkt til å begynne å blogge igjen, men er viss nygsgjerrrighet vekket meg. Jeg er nysgjerrig på hvordan det står til med blogg-Norge i dag? Har vi blitt tatt over av de simplere kommunikasjonsformene? Ikke at andre kommunikasjonsformer er dårligere. Men de er enklere. 

Er simplisiteten i Instagram, Snap-Chat og Twitter for eksempel mer appellerende fordi alle og en hver kan nå slippe igjennom uten altfor mye effort? Er oppmerksomhetsbehovet tilfredsstilt fordi vi har så uendelig mange kanaler å kommunisere igjennom nå, og fordi vi bare kan legge ut et enkelt bilde og få haugevis av følgere. (tjene penger.)? 

Vi trenger ikke å bevise personlighet, væremåte, skills og evner på en avansert måte. Så deilig og enkelt. 

Noen mener kanskje at blogg kommer til å utdateres, grunnet enklere former for kommunikasjon. Hvor vil vi da finne den helhetlige "forklaringen" i fremtiden? Helhetlighet kan vi kanskje ikke be om i disse tider, men mer enn at vi lærer oss å basere oss på kun stikkord alene. 

Jeg ville egentlig bare si hei igjen! Leserne er en annen gruppe i dag, men uansett hei ny gruppe med mennesker! 

Hvem er dere? Hvor gamle er dere? Forklar gjerne. 

 

Her har dere et illutrasjonsfoto som indikererer ingenting. Kun et fotografi som viser ingenting, men på mange måter så får dere vite hvem er jeg. Dvs. Hvordan jeg er ut på en god dag. 

Hører fra dere - unge og verdensvante! 

Ha en god påske!

En tid for refleksjon for mange. Ikke alle har mennesker/familie rundt seg i høytidene, husk det! 

 

Klem!

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde

  Tilkomstgruppen