Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

14

Headere

Her er tre headere jeg har laget hittil, jeg har ikke sendt over linken til dere jeg har laget til enda det er fordi det finnes flere versjoner. Men det er fremdeles mulig å sende meg mail med bilder fordi jeg har ikke valgt ut alle 5 enda.


 • 41

  5 gratis headere til dere!

  Heisann folkens!

  Lenge siden sist! Jeg er i gang med å utvide portfolioen min og har i den anledning tenkt til å lage header til noen utvalgte av dere! 5 stykker skal få en gratis header av meg, så nå har dere muligheten! Alle dere som sender mail som spør om dette og dere andre. Jeg har faktisk savnet litt å drive med bloggrelatert design, det har vært mye folkus på jobb med andre ting, men nå har jeg tid. 

   

  Dette må du gjøre:

  1. Skrive i kommentarfeltet at du vil ha header

  2. Sende mail med bilder og info om hvordan du vil ha headeren til epost: inaanjutablogg@hotmail.no
      - Send bilder med høy oppløsning
      - Bilder med godt lys og god kontrast er de beste å bruke 
      - Oppgi bredde og høyde på header(piksler) 
      - Legg ved link til bloggadresse for da kan jeg se hva som passer best til designet + at jeg kan se størrelse  

  Denne sjekklisten under punkt nummer to er bare til for å få laget en best mulig header, fordi jeg vil jo at headerene skal se fine ut!

   


  Smisk og deling av innlegg hjelper selvfølgelig. Så meld deg på! Om noen dager legger jeg alle headerne ut på bloggen min. 

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen