Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

77

Hvilken toppblogger har det beste designet?

 

Tenkte jeg snart skulle sette meg ned for å lage et nytt gratis design. Og nå har jeg sett på hvordan type design dere ønsker at jeg skal lage ved hjelp av denne pollen. Det er bra at så mange har sagt hva de ønsker, og jeg tar til meg folks meninger. Selvfølgelig vil de fleste har slik som toppbloggerene har, Men blant toppbloggerene så finnes det jo veldig mange forskjellig typer design. Så hvordan design har de og hvem har det beste designet? 

Jeg spør fordi det er interessant å vite, men har ingen planer om å herme etter et spesifikt design når jeg skal lage gratis. Fordi herming er ikke min greie. 

 

 

 

SPØRSMÅL: HVILKEN TOPPBLOGGER HAR DET BESTE DESIGNET SYNES DU?

 • 7

  De tingene jeg bare alltid glemmer å kjøpe...

  Jeg bestemte meg februar 2011 at jeg skulle gå til innkjøp av nytt treningstøy. I dag kjøpte jeg det! Og da skulle jeg egentlig bare innom en butikk for å sjekke om de hadde en fresh morgenkåpe. Det hadde de ikke. Men nå har jeg treningstøy og er jeg klar for American bootcamp! 


  En annen ting jeg kjøpte var skikkelig lyd. I et år har jeg gått rundt med tidenes mest crappy øretelefoner (som bildet under). Som er som å gå rundt med taffel-musikk og en irriterende veps direkte i ørene, mens det i tillegg gnager. Jeg har alltid vært en musikkelsker, men i det siste så begynte jeg å "la være" å høre på musikk på bussen selvom jeg egentlig kunne. Da skjønte jeg at det var på tide å skaffe noen gode gamle koss-øretelefoner igjen. 
  Det er nesten litt flaut å tenke på at jeg brukte disse i et helt år. Før da jeg satt på bussen pleide jeg alltid å le inni meg av folk som brukte disse øretelefonene, helt til jeg selv ble en av dem.....


 • 9

  1 bilde og mange redigeringer (røde sko)

  Noe av det jeg synes er aller mest gøy å ta bilde av er sko. For det første så liker jeg veldig godt sko og for det andre så gjør de seg fint på bilder. Jeg liker spesielt disse røde skoene her, ikke å gå med altså for til det er de helt forferdelige. Men til alt annet er de geniale.

  Det første bildet er uredigert, de andre bildene er redigerte versjoner av det første bildet.   Jeg øver meg på å lage regndråper fordi det er ganske vanskelig, men kult når man får det til bra. Sier ikke at det ser så ekte ut på dette bildet. 

   

 • 3

  Hverdag?? Hva er det...

  Føler jeg ikke får pakket vekk jula før jeg får lagt ut en collage med en oppsummering av den. Nå har jo hverdagen for de fleste begynt, men her står fremdeles juletreet og vi synger fremdelses julesanger. Har hatt en måneds ferie og har allerede glemt hva jeg studerer... Anyways, her er noe av det jeg fikk til jul, og et bilde av meg og lillesøster + litt kake"kunst" som vi laget. Fikk ikke tatt bilde av alt jeg fikk til jul desverre, eller det vil si at det ikke ble plass i collasjen. 

  Glemte nesten å legge ut bilde av grisen. Som man kan kaste på vinduet, kjempemorsomt ! Denne grisen har definitivt satt sitt preg på denne julen.   Har dere begynt hverdagen igjen? 

  Ps. Jeg har ikke vært så mye på bloggen i det siste, det har kanskje noen merket. Og jeg har heller ikke fått svart på de mange "hundre"(virker det som) spørsmålene som har kommet og diverse kommentarer. Og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre det fordi da måtte jeg gitt avkall på resten av livet mitt for å få det til. Det jeg derimot tror jeg kommer til å gjøre snart er å lage en videobesvarelse på mange spørsmål som jeg får daglig. Eventuelt så blir det en ganske laang video. 

   

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen