Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

hvem ble månedens blogg?

Først må jeg si takk til de som meldte seg på, ville følge bloggen min og delte innlegget på facebook. Jeg har valgt ut oktoberbloggen, selv om jeg selvfølgelig ville at flere skulle være månedens blogg.

Vinneren ble  Sølvi birgitte waernes. Jeg valgte henne fordi hun har kommentert mye på bloggen min i det siste og så vil jeg gi tilbake til de som jeg vet leser bloggen min. 

 

Ta en titt innom bloggen hennes!

Ps. Linken kommer opp i sidemenyen snart. Enten i dag eller i morgen. Må bare få skrudd på macen først, ser ut til at den har dødd igjen :( 

 • 33

  Vil du bli Oktober bloggen?

  Nå gikk det opp for meg at det er ny måned og det vil si ny månedens blogg!  1. Denne gangen så er det ikke en spesiell oppgave bortsett fra å like dette innlegget på facebook. Eller så kan du like/ følge meg på bloglovin hvis du har det. (bare hvis du liker bloggen selvfølgelig) Da er du med i trekningen om å bli månedens blogg og du blir linket med bilde i sidemenyen hele oktober og litt til. 

  2. Og så må du jo kommentere i dette innlegget slik at jeg vet at du er med og si at du har likt det ene eller det andre!

   

  Ps. Kårer vinneren i morgen, da plukker jeg ut en random person som blir månedens blogg 

 • 5

  VINNEREN AV ET NYTT DEKSEL ER.....

  Jeg hater å egentlig å holde konkurranser, fordi da må jeg finne en vinner. Problemet med det er at jeg aldri klarer å bestemme meg for hvem som skal vinne og jeg vil gjerne gi premie til flere. Men jeg klarte å finne en vinner likevel. Denne gangen også!

   

  Så vinneren av et egendesignet iphonedeksel er: milohe.blogg.no !! 

  Gratulerer med nytt egendesignet mobildeksel! Bilde lånt fra hennes blogg.  Vinneren vil også snart motta en mail fra meg.

 • 38

  KONKURRANSE, VINN MOBILDEKSEL MED EGET DESIGN!

  Dere har sagt til meg at dere ønsker flere konkurranser, Så nå har jeg gjort en avtale med caseapp.no om en premie til dere. Det vil si at dere kan vinne et egendesignet iphonedeksel! Er ikke det kult å ha et deksel som ikke alle andre har? Et deksel som du kan bestemme helt selv hvordan skal se ut?

  Jo det er det! Så for å bli med i trekningen av et unikt deksel så trenger du bare å like caseapp.no på facebook og kommentere her i kommentarfeltet!   Så trekker jeg en tilfeldig vinner om noen dager. Alt som skal til er å like siden og kommentere. Å like dette innlegget er selvfølgelig også en fordel, jeg godtar smisk. 

 • 4

  Månedens blogg! Ble det deg?

  Ja nå har jeg endelig klart å kåre vinneren. Jeg fant det ikke ut, så satt jeg å laget et design til mobilen og da fant jeg det jeg ville ha. Så jeg baserte jeg det på hvilket ordtak som jeg kunne tenke meg å ha bak på mobilen. Ordtaket er veldig enkelt og ganske kjent, men det sier veldig mye. Og kan tydes på uendelige måter.   

   


  Det var Louise M P  som kom med dette forslaget! 

   

   

  Her er forresten mobil-designet:
  Ps. Bilde og link vil bli lagt til i sidemenyen om ikke så lenge!

   

 • 43

  Vil du bli septemberbloggen på bloggen min?

  Vinn link med bilde i sidemenyen min i en hel måned. Det jeg er ute etter denne gangen er et bra ordtak eller Quote. Hvis du har flere så sleng de med i kommentarfeltet! Håper at dere har mange gode på lager. Jeg er på utkikk etter noen som er bra skjønner dere. Men kommenter uansett, jeg synes alle forslag er bra! Det kan handle om hva som helst.

  Så skriv et bra ordtak eller en bra qoute som du liker og du er med i trekningen. Vinneren blir kåret om noen få dager. Jeg trekker ut det jeg synes er best!
 • 4

  Vinneren av fotokonkurransen!

  Da har jeg avsluttet konkurransen. Og vinneren er det leserene som har bestemt. Jeg må si at leserene har vært flinke til å avgjøre fordi dette er et fantastisk bilde synes jeg. Både motivet, plassering, lys og skygge og kvaliteten er veldig bra. I tillegg er det god kontrast mellom bakgrunnen som er blurry og det som er tydelig i forgrunnen. Gratulerer heddasofie.blogg.no som vinner av fotokonkurransen. Skal snart legge til bildet med link i sidemenyen.   Hva syntes du om bildet?

 • 23

  DA ER DE NOMINERTE KLARE, STEM PÅ DET BILDET DU LIKER BEST

  Jeg vil takke alle som har sendt inn bidrag til fotokonkurransen. Det var fantastisk mange fine og bra bilder som folk sendte inn! Det gjorde det veldig vanskelig for meg å velge hvem jeg skulle nominere og hvem jeg måtte utelate. Fordi jeg skulle gjerne ha nominert alle, men da ville innlegget blitt for langt. 

  Jeg la mye vekt på kreativitet og samtidig kvalitet og fokus på bildet. Hvis ditt bilde ikke har blitt nominert så vil ikke det si at det ikke var kjempe bra, men det var mye av samme type bilder. Så i stedet for å legge ut fjorten blomsterbilder så la jeg ut et eller to stk. Fordi jeg vile ha varierte bidrag. Noen bilder var bra, men for små. Og noen var litt for uklare selvom motivet var fint eller morsomt. 

   

  Stem ved kommentere på dette innlegget. Skriv tallet på det bildet du likte best. Jeg holder åpent for stemming i noen dager fremover.

  1. http://heddasofie.blogg.no/  2. http://moex.blogg.no

   3.   4. http://thatplace.blogg.no/

  5. http://thebratzz.blogg.no

  6. http://marieabelsen.blogg.no

  7. http://slettvik.blogg.no

  8. http://lovephooto.blogg.no   9. http://lifehappens.blogg.no/ 

   

  STEM PÅ DITT FAVORITTBILDE I KOMMENTARFELTET.

   

 • 37

  FOTOKONKURRANSE, MELD PÅ DITT BIDRAG

  Nå er det på tide med en fotokonkurranse igjen. Siste gang hadde jeg en foto og kunstkonkurranse på bloggen og fikk masse fine bidrag. Denne gangen er det kun en fotokonkurranse hvor du kan sende inn fotografier av alt mellom himmel og jord. Vær gjerne kreativ. Hvem som vinner blir avgjort av leserene til slutt da det blir avstemning. Da får du også link til bloggen din sammen med bidraget ditt i avstemnings innlegget. Og vinner bidraget får heders plass i sidemenyen, med link til bloggen din. Det vil ligge der helt til jeg har en ny konkurranse! 

  Du kan bidra med så mange bilder du vil, men si ifra om hvilke bilder du bidrar med hvis det er mange på siden din. Og du kan også legge ut bilder i et innlegg og skrive om denne konkurransen på bloggen din om du vil. Bare så du vet at det er lov. 

  Så kjør på og send inn ditt bidrag! De bidragene jeg liker best vil bli nominert. Som sagt er jeg veldig glad i kreativitet, men det vil ikke si at jeg ikke liker hverdagsbilder heller.

  Hva du gjør: Send link til bidrag i kommentarfeltet og du er med!

   

   

 • 0

  Månedens blogg ble.....

  Søren det var alltfor vanskelig å velge hvem som skulle bli månedens blogg, Jeg hadde bare lyst til å velge alle! Samtidig er det vanskelig å vite hvem som faktisk leser bloggen min. Så derfor kaster jeg terning på nett. Terninger kan løse nesten alle problemer. 

  Dette er jo en blogger jeg uansett har lagt merke til før. Hun er en mamma på 20 år og blogger da litt om hverdagen som mor. Samtidig tar hun ofte opp artige , interessante og noen ganger viktige temaer av ulik kategori på bloggen sin.

  Så månedens blogg ble:    http://theaskrok.blogg.no/   !

   

  Bildet og link kommer opp i menyen i løpet av dagen/kvelden. 

   

  Forresten så leverte jeg siste eksamensinnlevering i dag!! Det betyr at livet kan begynne igjen!

 • 3

  Vinner av månedens blogg! Les alle de rare ordene.

  Jeg fikk så mange gode forslag på morsomme og rare ord at jeg har listet opp alle forslagene under i innlegget !

   

   Av de forslagene jeg fikk var disse favorittene:

   1. Hippopotomonstrosesquippedaliofobi.  Ikke fordi det er så fryktelig morsomt i seg selv, men fordi det betyr angst for lange ord! Haha stakkars de som har denne diagnosen og må fortelle det til folk. Som om oppfinneren av ordet har gjort det for å være slem.

   2. Klossmajor er et veldig morsomt ord.

   3. Minoritetsladningsbærerdiffusjonskoeffisientmålingsapparatur: Lister opp denne også fordi jeg lærte nettopp at dette er norges lengste ord. Jeg skal derimot ikke kjede dere med å fortelle hva det betyr.

   4. Busserull: Et ord jeg lo meg i hjel av da jeg var liten. Morsomt fremdeles fordi det er en slags trøye/kofte for menn.

   5. Piskadausen: Morsomt fordi det er et banneord. Nei piskadausen meg ta, nå får du holde opp! Fra nå av skal jeg begynne å si det hver gang jeg blir sur, da kan man umulig være sint lenge.

   

  Men jeg måtte velge en vinner!

  Det ble lillenette.blogg.no som hadde forslag nr 5 ! Hun skriver om hverdagen som småbarnsmor men hun blogger også en del om mote og andre ting.

  Ps. Headeren hennes ser ikke slik ut har laget det sånn for å vise bloggeren og headeren.

   

   

  Her er flere av ordene folk synes er morsomme/rare:

  Karravolin 

  Piskadausen 

  Onomatopoetikon

  Såddhårrå 

  Klossmajor

  Pudding

  Banan

  Balje

  Superåttikjempefantafenomenalistisk

  Busserull

  Vaffelsmakforbedring 

  Silkebånd - Synes det er artig at du synes det er morsomt.

  Oksygen

  Hydrogen

  Hypernevrokustiskediafragmakontravibrasjoner

  Breiflabb  

  Smekke

  Nøyle  

  Lykjyl

  Tua 

  Fua 

  Rundsene 

  Tæsene 

  Hua 

  Skrævhjul 

  Dissa 

  Dørterskel 

  Tarmlåsen 

  Knebøy 

  Eksil 

  Symbiose 

  Trafikkork 

  Prompenisse 

  Gugge 

  Superoptikjempefantafennamennalistisk

  Minoritetsladningsbærerdiffusjonskoeffisientmålingsapparatur

  Hippopotomonstrosesquippedaliofobi

  Kembo 

  Hjartehøtt

  Hippopotamus 

  Amøbe

   

  Ps. Hvis det mangler noen A er i innlegget så er det fordi jeg må trykke på den 5 ganger før bokstaven kommer.   

 • 26

  Bli månedens blogg! Hva er det morsomste/rareste ordet du vet om?

  Da er det igjen tid for månedensblogg! 

  Vinneren blir da som sagt Månedens blogg! Og får den ære av å bli linket med et bilde i headermenyen min i en heeeel måned.

  Eneste du trenger å gjøre er å svare spørsmålet under:

     Spørsmål: Hva er det rareste/morsomste ordet du vet om? 

   

  Bilde brutalt stjålet fra Nrk.no

   

  Den som kommer med det artigste ordet blir da vinneren!

   

  Ps. Det er lov å kommentere så mange ganger du vil hvis du har flere morsomme eller rare ord! 

  Ps2. Vinner vil bli kåret om to dager ca

   

   

   

 • 6

  And the winner is......

  Avstemmningen er ferdig, avgjørelsen er tatt.

   

  Kunstvinner!


  Blogg: Caroline 

  Og....

  Fotovinner!


  Blogg: Fjærild

   

  Grattis til begge!

   

   

 • 9

  HVILKET BILDE LIKER DU BEST ? STEM I KOMMENTARFELTET

  Stem på det FOTOET og den TEGNINGEN du synes er finest!

  Du kan bare stemme en gang, men du kan stemme på både 1 foto og 1 tegning. Så da blir det 2 stemmer til sammen.

  Dette er bidrag jeg har fått tilsendt av forskjellige bloggere og ikke bloggere. Til slutt skal det kåres to VINNERE.

   

  Foto

  nr.1

  Bilde tatt av: Flærild (link til blogg)

   

  Nr.2

  Bilde tatt av: Kaja wiik (ikke link)

   

  Nr.3


  Bilde tatt av:   Henriette  (Link til weheartit)
   

  Nr.4


  Bilde tatt av: Britt-heidi  (link til blogg)

   

  Nr.5 

  Bilde tatt av : TheHatter (link til blogg)

   

  Nr.6


  Bilde tatt av: Kamlove (link til blogg)

   

  Kunst:

  nr.7

  Tegnet av : Marie (link til blogg)

   

  Nr.8

  Tegnet av : Caroline (link til blogg)

   

  Nr.9

   Tegnet av: Sine (Link til blogg)

   

  Nr.10

  Tegnet av: Caroline (link til blogg)

   

  Nr.11

  Tegnet av :  Caroline (link til blogg)

   

   

   

   

   

   

 • 22

  Foto og kunst konkurranse!! Nominer deg selv eller noen andre.

  Ny konkurranse på gang!

   

  Dette er en kunst og fotokonkurranse hvor jeg skal finne den beste kunstneren eller fotografen!

   

   

  Det du skal gjøre er å linke til et foto , tegning eller maleri eller hva det måtte være som er kunst som du kanskje har lagt ut på bloggen.  Du kan også nominere andre du vet er flinke !

  Derretter skal jeg plukke ut 10 bidrag.

  Disse ti går så videre til avstemning!

   

  Det vil til slutt bli en kunstvinner og en fotovinner. 2 vinnere til sammen!

  Det ligge bilde av bidraget og en link til bloggene i avtemningsinnlegget.

   

  Vinneren blir kåret utifra hvem som har fått mest stemmer.

   

  Så da er det bare å kommentere på dette innlegget og legge ved en link til ditt bidrag!

   

   

   

   

  PS. Håper så mange som mulig vil melde seg på uansett om du føler du er flink eller ikke!

   

  Lykke til!

   

   

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen