Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

3

Livet i den nye leiligheten og bloggopphold

Ja det ser ut som at det blir et skikkelig bloggopphold på meg. Som nevnt tidligere så har jeg verken internett eller en velfungerende pc for øyeblikket. Så det blir svar på kommentarer sånn ca en gang i uken. I det siste så har jeg fått ny bloggdesignbestilling hver dag. Typisk. Så det blir desverre ikke noe designlaging på rundt to uker fremover. 

Så når jeg kommer hjem i leiligheten etter å ha vært ute så blir jeg bare stående midt på gulvet og lure på hva jeg skal gjøre, til jeg begynner å gå frem og tilbake. Så vasker jeg over kjøkken benken som akuratt har blitt vasket enda en gang. Til det ikke er mer å vaske så finner jeg ut at jeg må montere et møbel. Det er alltid et møbel å montere! 

Her skulle jeg montere seng helt alene.

Ja det ser kanskje lett ut, men ikke når madrassen veien 300kg.


 

Etter å ha vært nær å kaste alle delene ut av vinduet (hadde jeg bare vært sterk nok) så klarte jeg det til slutt. 

Da er det bare skapet igjen. Og skrivebordet. og alt det andre. 

 

Snakkes igjen når jeg har funnet ut hvordan jeg monterer et telefonuttak i veggen som kan gi meg internettsignaler!

 • 3

  Natt oppdatering

  Hva skjer? Jo, det som skjer er at jeg har akuratt fått ny leilighet som jeg flytter inn i om noen dager. Digg! Sammen med en venninne.

  Det var ikke slik at da jeg ble ferdig med eksamen kunne jeg slappe av å ta ferie. Nei det var rett over på å finne leilighet, løpe maraton fra visning til visning. Jeg tuller ikke, vi har bokstavelig talt løpt mer disse ukene enn jeg har gjort i hele år, fordi vi er så dårlige på å finne adresser. 

  Uansett uflaks på veien så fikk vi den leiligheten vi aller helst ville ha, med den beste beliggenheten! 

  Så da jeg fikk telefon om at leilighet endelig var iboks. Satt jeg meg ned i godstolen og tenkte at fra nå av kan jeg slappe av. Endelig. Tok meg en kopp te, tok frem macen for å se på et kult program. Søler te utover hele macen. Og vips så var macen død....... Jeg fikk i det minste noen minutters avslapping. 

 • 0

  17 mai overstått og snart videototurial.

  Lenge siden update. 

  Håper alle hadde en fin 17 mai!   

  Forresten jeg har laget en video toturial nå på "hvordan legge inn gratis design" og "hvordan legge inn profilbilde og header" som vil komme snart. Den ene tror jeg at jeg legger ut i løpet av kvelden en gang. Må bare forsøke og redigere bort kleinheten på de, så legger jeg det ut.

  Hva synes dere om det? Det er ingen som har spurt om det men har laget det for det. 

 • 8

  Påsken varer helt til jul

  Plutselig var påsken nesten over jeg og har enda ikke begynt på påskegodtet. Så har hatt en jobb å gjøre i kveld!  

  Alt der der er bare mitt godteri, jeg blir veldig banslig i høytidene...


  Visste du forresten at det fantes hello kitty brus?


  Det gjør det. 


  Huset mitt er stappfullt av gult skal bli deilig få det bort, har begynt å se gule prikker foran øynene når jeg går ut.

   

   

   

 • 0

  Et kjedelig innlegg med bare tekst.

  Siden jeg ikke har tid til å blogge om dagen så kan jeg jo skrive et innlegg om at jeg ikke har tid til å blogge! Jeg har ikke tid til å blogge om dagen og det er fordi SKOLEN is killing me. Hodet mitt har tatt ferie for lenge siden, men tanken på at jeg vet jeg har mye å gjøre og ting jeg ikke gjør tar tid....

  Det at jeg fremdeles har lesere er jo forresten veldig hyggelig. Nå i jula skal jeg male masse bilder , har en rekke halvferdide bilder stødd utover. Så da blir det mer å høre fra meg. 

  Det er litt rart men når skolen tilsier at jeg skal være noe , så blir jeg det motsatte. Jeg går på skolen for å bli enda mer kreativ , dermed forsvant kreativiteten. Da jeg gikk på skole for å bli smart i fjor , ville jeg bare være dum. Mens intelligensen kom plutselig tilbake da jeg ikke trengte den igjen. 

  Har forresten fått meg juledesign , jeg liker det ikke så godt, men synes kommentarfeltet er fint. Men nå endrer jeg jo på dette designet hver gang jeg er logget inn fordi det er alltid noe jeg kan endre på. Tror aldri jeg kunne slått meg til ro med et design over lang tid. 

  Noe av grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi responsen på blogg er noe laber. Jeg mistenker folk for å bare se på bildene mine og ikke lese teksten. Så denne gangen er det bare tekst!! haha. Får bare hyggelige tilbake meldinger mens jeg egentlig hadde håpt på litt kritikk eller eventuelt drittslenging. Men jeg skriver vel ikke provoserende eller "dumme" nok innlegg, det lover jeg at jeg skal bli bedre på.

   

  Ha en strålende tirsdag 13 desenber.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 1

  Agurk er en frukt.

  Greit at tomat er en frukt. Jeg har begynt å godta det nå.....Men at agurk også er en frukt det godtar jeg ikke. Alle sannheter har jo blitt endret. Ikke nok med det, paprika er også en frukt! Hva skjer? Hadde nettoppp en diskusjon om dette her og jeg har funnet ut at det enste som er grønnsaker er salaten. og kanskje gulrøtter, men da blir plutselig poteter også grønnsaker. siden det er en rot. 

  Så fra nå av skal jeg begynne å spise agurk på samme måte som en frukt. Det vil si rett som den er, hvis noen spør! det er en frukt ok, det er vanlig å spise frukt på denne måten skal jeg si. 

   

  By the way: jordbær er ikke et bær det er en BLOMST !

 • 1

  Hva er galt med blogg.no??

  Så FLOTT at det fortsatt ikke er noen meny der hvor man skriver innlegg !
  Ja da får jeg bare late som at det går ann å legge ut bilder....


  Her er et bilde av et bilde jeg driver å maler, da jeg akuratt hadde startet på det !


  Her er enda et bilde av samme bildet , bare at her har jeg kommet litt lenger....


  Å enda litt lenger..... Hva synes dere om bildene FORRESTEN??

  FINE IKKESANT??

  Takk.  ps: noen som vet om det er noe galt med blogg.no om dagen??
 • 6

  Skolestart med fylla i en uke ?

  Har ikke blogget på en stund, Det kan ha noe med at jeg startet på skolen i forrige uke og det har vært fadderuke i forbinnelse med studier. Fadderuke = russetid nr 2!

  Forstår ikke helt hvorfor de har fadderuker hvor det er lagt opp til drikking hver dag ? Går det ikke ann å bli kjent uten å drikke i en hel uke ? Men når det først er slik så må man bare slenge seg på , ellers blir man ikke kjent.
  Når man da starter med undervisning er alle hjernecellene borte. Akuratt som i russetiden hvor man fjerner alle hjernecellene rett før eksamen.

  Fra skolene sin side så tjener de masse penger! Men nok om det , det var jo i grunnen gøy....De første dagene.

  I dag var første skikkelige skoledag og det var ganske ålreit , selvom jeg ikke rakk de 5 første bussene som jeg egentlig skulle tatt siden det er noe som heter rushtid tydeligvis. Ikkeså greit å vite for et inngrodd bymenneske som plutselig har flyttet tilbake til gokk. Da jeg bodde i byen JA så gikk jeg. Ja da gikk jeg!

  Driver forresten å maler et bilde om dagen som jeg tror jeg aldri blir ferdig med. Startet på det for tre-fire år siden og endelig fant jeg ut at jeg skulle fortsette på det... Har som mål og bli ferdig om en uke da skal jeg legge ut bilder gjennom prosessen...

  Ja her skulle det egentlig ha vært et bilde! Men siden hele menyen har forsunnet så er det ikke noe bilde her!!! SÅ HVORFOR ER MENYEN BORTE??
 • 5

  HYTTETUR !

  Klar for en helvetes lang bildeseirie fra min hyttetur med kjæresten?

  Flott !

  Siden familien solgte hytta jeg hadde da jeg var liten , har jeg vært bitter!  Men derfor klamrer jeg meg til alle andre som har hytte. Har gjort alle standard barnslige hytte-ting og det har vært supert.

  Det er ikke lov til å bare se på bilder uten å lese teksten.

   

  Her står jeg ! - og later som at jeg ser ut mot havet .  Flinke Bjørn tok dette bildet.

  Her står Bjørn <3 .....


  ....Og tøffer seg , men egentlig sto han der i en halvtime før han hoppet uti.
  

  Bjørn er blant annet bartender så han øver seg på å "flaire". Bare se her:

     

  
  Jeg har også forsøkt meg på "flairing"

    

    

   Kanskje jeg burde blitt bartender??

  

  Da jeg spurte om vi skulle fiske krabber, var det ikke måte på hvor barnslig liksom , men nevnte ikke at han var STOR krabbe-fiske-entusiast !

   

  Sjekk hvor mange krabber vi fikk! Fikk egentlig dobbelt så mange men vi mistet de i vannet igjen, men de var antagelig de samme vi fisket opp senere. Krabber er vel ikke mest kjent for å være smarte.

  En krabbe som ikke helt satt pris på det vi drev med .. Man kødder ikke med den krabben her!  Da vi ble tomme for blåkjell måtte Bjørn stille til beredskap og hente fler.

  Men plutselig så fikk vi en ÅL på agnet , Da var det ikke noe gøy med krabber mer! Nå skulle vi fange ål !  Hentet en krok og der satt vi..... i tre timer å jaktet på ålen. Som til slutt bet på kroken MEN vi mistet snøret.

  

  Jaja så gikk vi opp til hytta og brettet ut "den forsvunnende diamant." Spillet altså.

  Hva er oddsen for at diamanten skal være sist to spill på rad ut på en av øyene?    Liksom!    Typisk at jeg var først ute på øya , han lå laaangt bak.        Plutselig fikk jeg åtte enere på rad! og han tok meg igjen.  Det var da to brikker igjen og jeg valgte den ene.   Røver.   Jævla røvere!!!   Etter 8 runder med tap fra min side på kvitt eller dobbelt på det vi satset , bestemte jeg meg for å aldri spille forsvunnede diamant igjen.

  Også diskuterte vi om det er noe som heter flaks eller ikke. Han sier at han ikke tror på flaks og ikke flaks... Vel jeg definerer flaks utifra oddsen. Når noe går 100 ganger i mot oddsen sånn gjennom en kveld  da definerer jeg det som uflaks. 
  

  Dagen etter gikk vi tur.

  På dagen , da så vi en dåhjort.  På kvelden gikk vi inn i en mørk skog.... inni en sånn skog hvor det bare er høye grantrær og ikke noe mer. Da så jeg et dyr et stykke unna som lusket  mot meg. blanding av en rev og en bjørn eller en ulv. ikke vet jeg..... Bjørn så det ikke, så jeg ble bare stående og frike ut til jeg styrtet ut av skogen. Jeg lurer fortsatt på hva det dyret var. 


  Synes dette treet var ganske skummelt i svart hvitt.
  

  Fant foresten en bøytte full av knapper! Elsker knapper, det er ikke den ting man ikke kan lage av knapper!

  Som bringer meg til dagens kunstinnslag!   - Armbånd!

  oppskrift: Knapper og ståltråd.

  Levetid: 2 dager.
    
  Laget en til.
  

   

   Det ble ikke så langt innlegg likevel .  Utsiktsbilder og hoppebilder kommer i et annet innlegg!

     

   
 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen