Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

8

Velkommen hjem Mac.

 Yay! Nå er endelig macen min tilbake. Og gjett hva? Jeg måtte ikke betale noe som helst for reparasjonen. Etter min flaks så gikk jeg ut fra at jeg måtte ut med flere tusen kr, slik som en venninne som måtte betale 11000 for reparasjon. Men det slapp jeg, og i tillegg så har jeg ikke mistet noe som helst av bilder og slikt. 
Snakkes dumme dumme pc! Ikke missforstå meg. Du var fin å ha i mellomtiden, men jeg må innrømme at det var tider da jeg ville kaste deg i veggen.

 


Husk fotokonkurransen som jeg har gående! Jeg tror jeg kommer til å holde åpent en eller to dager til. Det er så vanskelig å velge hvilke bidrag som jeg skal nominere fordi det var så mange bra!

 • 6

  Avstemningwidget og rekonstruksjon av innhold på bloggen kanskje

  Hva vil du se mer av i bloggen?
    
  pollcode.com free polls 
  Nå har jeg skaffet meg en slik avstemningswidget på bloggen. Så det hadde vært gøy hvis noen ville stemme på hva som burde vært i bloggen!  Den vil ligge i sidemenyen fremover. Den er kanskje ikke så lekker, men uansett.
  Jeg driver nemlig å rekonstruerer bloggen om dagen, det vil si jeg ønsker å utvide innholdet. Nå om dagen er dette nesten en ren designblogg, men jeg vil gjerne at det skal være en inspirasjonsblogg også. Kanskje komme tips om andre ting enn kun design, skrive mer om hva jeg faktisk driver med utenom å lage design på blogg. Har tenkt på om jeg skulle lage noen innlegg om sminke, kreativ mote og fler temaer som opptar meg. Eneste jeg er litt redd for er at folk ikke lenger forstår hva slags blogg dette er, er det en kunstblogg? designblogg? Eller en blogg som handler om hva som irriterer meg i samfunnet, som er det stikk motsatte når det kommer til bloggkategori av de to første jeg nevnte? Så da er det kanskje en fare for forvirring blant lesere hvis jeg kobler inn for mange temaer. Eller?
  Hva synes du, er det best med en blogg som kun tar for seg en eller to temaer? Eller en blogg som handler om alt mulig?
 • 3

  Reklameplakater, eksamen og kåring av månedens blogg i morgen!

  Utrolig hyggelig å lese gjennom de fine kommentarene dere har skrevet for hvorfor dere leser bloggen min! 

  Det er bare å fortsette å melde seg på her! Jeg kårer månedens blogg i morgen.

   

  Ellers er det fullt mappe-innleveringskjør her. Alt jeg har gjort dette året skal forbedres og inn i en mappe. Jeg studerer Reklame og merkevarebygging og her er noe av det rare jeg har laget på skolen for de som synes det er interessant. 

  Reklameboard for Staples. Dette boardet stemmer ganske godt overens med hvordan jeg føler det akuratt nå! 

  Skjønte du den?

 • 2

  Bittelitt ploggpause og eksamensmas

  Grunnen til at jeg ikke blogger så ofte eller svarer på kommentarer og liknende er fordi jeg har eksamensperiode og masse annet stress akuratt nå. Svarer likevel når jeg kan. 

  Kan vel legge ut noen bilder i mellomtiden. Måtte ta en pause fra skole og dro på hytta i pinsen og det var max chill! 

   

  Bilde av meg og kjære kusine.

   

   

 • 11

  Noe dere ønsker jeg skal legge ut?

  Dette er et sånt "Hva vil dere at jeg skal legge ut mer av på bloggen?" innlegg.

  Alt fra koder og toutorials , designønsker , ting som har med kunst å gjøre, men jeg begrenser meg ikke til bare kunst og design fordi dette er også en blogg. Så det kan være hva som helst !

  Skjønner at mange av dere ønsker gratis design og slikt, så da er det bare å pøse ut med hvordan type design dere vil at jeg skal lage neste gang!

   

  Dette innlegget kommer til å ligge i menyen senere også, sånn at du når som helst kan spørre om noe du vil lese om på bloggen.

   

      


  Akuratt nå sitter jeg i sola og chiller! Vååår!  • 11

  Et tre

  Siden jeg ikke har så veldig mye å skrive om så tenkte jeg å legge ut et bilde av et tre!  Ruslet mot bussen og la merke til at treet stirret på meg !

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen