Ina Anjuta - Kunst og design
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Non-updated blog

Hei!

Som dere kanskje ser så er ikke dette en blogg som oppdateres veldig ofte,

Så derfor ber jeg dere om å sende mail dersom dere lurer på noe spesifikt som omhandler design. Mye er allerede besvart i bloggen, men hvis det er noe som ikke allerede er beskrevet så er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på inaanjutablogg@hotmail.no

 -------

Ønsker du deg en ny bedriftslogo eller utvidet profil ta kontakt!  

 • 13

  Min portfolio som Grafisk designer

  Jeg har akuratt utdannet meg blant annet til å bli Grafisk designer/Macoperatør og ønsker å vise et lite utvalg av det jeg har gjort opp igjennom skoletiden til de som ønsker å se. Trykk på bildet for å komme til nettsiden med portfolio!   Siden består av et utvalg som skal vise noe innenfor mange felt i designbransjen. Som f.eks Emballasjedesign, webdesign, Magasindesign, Illustrasjon, Storformat/Reklameplakat. 

   

  Hva synes du om min portfolio hittil? 

   

 • 19

  Designarbeider fra dette året

  Tenkte å vise dere noe av det jeg har laget på skolen i løpet av dette året. Vi har laget ganske mye, men her er to av oppgavene. (Resten kommer jeg til å legge ut etterhvert.)

  Den ene oppgaven gikk ut på å lage et magasin, det var en gruppeoppgave, men alt bortsett fra tekst er laget av meg fordi alt er endret på. Ignorer den dårlige forsiden, jeg hadde dårlig tid.
  Den andre oppgaven var å designe en meny for en fiktiv fiskerestaurant kalt "hummer".

  Oppgavene er lastet opp på en ganske kul side som heter: issuu.com. Jeg vil anbefale alle designere å teste ut denne siden. Der kan du laste opp pdf av dine arbeider og vise frem sidene med bla-funksjon. Det er gøy. Det er mest for designarbeider med flere sider, f.eks magasiner, bøker, kataloger osv... Jeg kommer sikkert til å laste mer opp der etterhvert.

   

   

   

  Hva syntes du?

 • 9

  Har du problemer med å få widgets i designet?

  Veldig mange har i det siste kommet til meg og spurt om hvordan man skal få widgets i designet. Jeg har desverre ikke hatt anledning til å svare alle, så derfor lager jeg innlegg om det. Det er en del som tror det har med selve designet å gjøre, men det har det ikke. Ideelt sett så burde man alltid legge widgets rett inn i malene, fordi det vil se bedre ut. Hvis du legger widgets inn på blogsoft-widgets-funksjonen så vil det ofte ikke harmonere med utseendet til designet. Med mindre du har standard blogg.no design. 

  Så jeg legger ut en link med beskrivelse til hvordan du legger widgetsene direkte inn i malene:
  http://inaanjuta.blogg.no/1333722399_legge_inn_widgets_i_d.html.

   Et lite tips når du skal legge widgets inn i malene er å sette inn koden <center> på hver side av widgetskoden sånn at den midtstiller seg, hvis den ikke allerede gjør det av seg selv. Eksempel: <center>Widgetskode(r)</center>

 • 11

  Hvor mange ganger hopper grisen?

  På skolen nå om dagen så lærer vi å lage animasjon, det er gøy. Men i stedet for å gjøre skolearbeid så har jeg sittet å laget denne hoppende grisen.  

  Så hva synes du? Hva skal vi kalle han?

  (animasjon funker dårlig på telefon)

 • 23

  Header som ikke passer? (størrelsesguide i photoshop og picasa)

  Det er mange som ikke får headeren til å passe i designet så derfor skal jeg lage en sjekkliste over ting du må huske på når du skal legge til header. 

  Nr 1

  Sjekk at headeren er i riktig størrelse som designet krever. Og at det er de riktige størrelsesforholdene. F.eks det siste designet jeg har krever at du har 1100 pixler i bredden og 500 pixler i høyden.    

  Her er et eksempel på å opprette et dokument i en gitt størrelse. Dette er fra Photoshop til dere som bruker det. Pass på at dere lager størrelsen i pixler og ikke f.eks pt. Det er egentlig samme hva du lagrer filen i når det kommer til størrelse, men jeg ville kanskje valgt jpeg til header. Siden jpeg tar kort tid å laste inn over nett. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Picasaguide

  Jeg testet akuratt ut programmet Picasa for første gang i sted, bare for å finne ut hvordan det funker og finne ut hvorfor det er vanskelig å få størrelsen til å passe. Jeg forstod plutselig hvorfor folk synes det er litt vanskelig. Jeg har ikke testet mer enn bare å opprette en fil i riktig størrelse og lagre det. Eneste grunnen til at jeg testet programmet var fordi jeg får så mange spørsmål fra lesere om hvordan lage header i picasa osv. Jeg angrer litt på at jeg lastet det ned fordi den laster automatisk inn alle bildene som jeg har på macen til programmet, og det tar evig tid å fjerne. Hva søren skal jeg med alle bildene mine lagret i picasa når jeg har iphoto og profesjonelle programmer på mac. Arg. Det kunne jo vært et alternativ å bare laste inn noen bilder. Men ok, til dere som liker dette programmet så har jeg laget en størrelsesguide.   1. Jeg vet ikke hva slags header dere har tenkt til å lage, men la oss si at du skal lage en kollasj. Da må du trykke på knappen der det står lag kollasj

  2. Deretter så finner du den knappen som den røde pilen nummer 1 peker på, finner Legg til egendefinert størrelsesfolhold og trykker på den.

  3. Da kommer det opp en popup hvor du kan definere størrelsen. Da skriver du inn ønsket bredde og høyde. Om det er pixler som er ment her går jeg bare ut i fra. Men uansett om det er pixler eller ikke så blir det fikset i neste steg. 

  4. Nå kan du lage ferdig headeren din. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  5. Når du har laget ferdig headeren så trykker du på eksporter. 

  6. Da kommer det opp en popup som denne. Nå må du huke av for Endre størrelse til:

  7. Har kan du skrive inn den bredden du ønsker å ha på headeren. Husk at det er bredden du må oppgi og ikke høyde. 

  8. Til slutt trykker du på eksporter, så skal headeren ha blitt lagret på pc din et sted i mappe som heter kollasjer. 

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nr.2

  Last opp bildet ditt på en bildeopplastningsside. Enten om du gjør det via Picasa eller om du bruker opplastningsider som photobucket.com eller imageshack.eu.  

  I dette eksemplet så har jeg brukt imageshack.eu. Hvis du skal bruke denne siden så må du først lage egen bruker. Samme med photobucket.com. 


   

   

  1. Pass på at du har huket av på Do not resize. Ellers så blir bildet skalert mindre, eller større. 

   

   

   

   

  Jeg lastet akuratt en header laget i picasa opp i imageshack med samme fremgangsmåte som i dette innlegget, og det gikk helt fint. Headeren passer perfekt i designet. Men hvis dere bruker picasa som opplastningside så vet jeg ikke hva som skjer med bildet. Det er mulig du må dobbeltsjekke bildestørrelsen et par ganger. Har ikke testet det ut og har ikke tenkt til å gjøre det, programmet går rett i sletteboksen. 

  Kom gjerne med innspill til dette innlegget. Hvilket program redigerer du header? Og hvilken opplastningside bruker du? 

 • 26

  Design nerd

  Hvis dere lurer på hva jeg driver med siden jeg aldri blogger så skal jeg fortelle dere det. Jeg har blant annet startet på et gratis design som jeg tror jeg skal lage fler versjoner av. Jeg har tittet på svarene deres fra forrige innlegg og har fått et innblikk i hva dere liker. Og jeg er tror at duse beige-toner er tingen om dagen.

  Problemet er at det er altfor likt mitt eget, så det må jeg gjøre noe med før jeg legger det ut. Ville du brukt et slikt type design? 

   

   

   

  En annen ting som jeg driver med er denne oppgaven som vi har fått på skolen som går ut på å designe et musikkmagasin. Da var jeg så heldig å få Etno-jazz som sjanger. Så i det siste har jeg begynt å høre på Etno-jazz, det er ganske så kult. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvor hvordan det skal se ut. Dette er bare en skisse som jeg har laget i photoshop. Tror jeg skal lage noe sånt som dette, hvis læreren min tillater det, vi får se. Jeg klarer ikke å lage det så altfor enkelt, det må være kunstnerisk og annerledes. Dette er innsiden av magasinet og ikke forsiden. 

   
 • 77

  Hvilken toppblogger har det beste designet?

   

  Tenkte jeg snart skulle sette meg ned for å lage et nytt gratis design. Og nå har jeg sett på hvordan type design dere ønsker at jeg skal lage ved hjelp av denne pollen. Det er bra at så mange har sagt hva de ønsker, og jeg tar til meg folks meninger. Selvfølgelig vil de fleste har slik som toppbloggerene har, Men blant toppbloggerene så finnes det jo veldig mange forskjellig typer design. Så hvordan design har de og hvem har det beste designet? 

  Jeg spør fordi det er interessant å vite, men har ingen planer om å herme etter et spesifikt design når jeg skal lage gratis. Fordi herming er ikke min greie. 

   

   

   

  SPØRSMÅL: HVILKEN TOPPBLOGGER HAR DET BESTE DESIGNET SYNES DU?

 • 4

  Update

  Er dere fremdeles interessert i et juledesign? Og synes dere det jeg har laget hittil er fint? Beklager at jeg blogger om at jeg skal legge ut alt mulig rart også gjør jeg ikke det, men innleveringsoppgavene på skolen var større enn jeg trodde i utgangspunket. Jeg hadde tenkt til å legge ut dette designet for mange dager siden egentlig. Men ble bare aldri helt fornøyd. Kunne du brukt det sånn som det er nå? Eller helst litt annerledes?   Blogges om 4 dager fordi da er siste innlevering før juleferien, kanskje vi blogges før det også! 

 • 5

  Endelig ferdig!

  Ahhh.... endelig ferdig med te oppgaven. Vel nesten da, har presentasjon i morgen og etter det er jeg ferdig. Her er den ferdigprintede versjonen, brettet sammen.

  Her et den i utbrettet versjon. Elektronisk. 
  Ja det er masse feil, men det bryr jeg meg ikke noe om. Nå er jeg ferdig og bort med emballasje og inn med livet. 

 • 0

  Hvordan skjule innlegg

  Mange av dere spør meg ofte om det er mulig å skjule innlegg. Hvis du foreksempel har publisert et innlegg "om meg" eller noe annet som du ikke ønsker skal vises som et blogginnlegg. Så hittil har jeg bare sagt at dette er mulig men jeg har iallefall noen tips for hva du kan gjøre.

  Tips 1. 

  Les forklaringen for hvordan du skjuler innlegg og kategorier med koding her. Det er fra en annen blogg som også har en del tutorials. Det kan være litt komplisert hvis du er nybegynner. 

  Tips 2. (enkel)

  Se i gjennom arkivet for blogginnlegg som du har publisert tidligere og se om det er noen innlegg du ikke synes er så viktig at er der. Bytt i så fall ut teksten i innlegget og skriv inn ny tekst. Da vil kanskje ikke innlegget bli skjult, men det publiseres iallefall ikke på forsiden og de færreste vil legge merke til at du har laget et innlegg "om meg" f.eks. 


 • 34

  Lager du gratis headere? Eller for penger?

  Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg ønsker å lage en link-liste over alle de som lager headere til andre. Dette er litt for å ha noe å henvise til når folk spør om jeg kan lage header, noe jeg ikke gjør for bloggere lenger. Jeg får relativt mange forespørsler om det, så hvis du liker å lage headere til andre enten for penger, eller gratis kan du ikke bare melde deg på denne listen? Det vil stå ved siden av navnet ditt om du gjør det gratis, eller tar litt penger for det.

  Da kan jeg legge til listen som en kategori under designhjelp, da vil du kanskje også få en del forespørsler.

   

  Noen som vil være på denne listen? 

   

 • 2

  Endelig et nytt design.

  Nå var det deilig å bli kvitt det forrige designet! Ikke bare var jeg lei av det, men jeg hatet det forrige. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å bytte før nå. Når jeg har en designblogg så blir det helt feil å ha et design som ikke er fint, så dette er jeg mye mer fornøyd med. Si fra hvis det er noen feil eller ser rart ut i din nettleser fordi jeg fikset det ganske fort og er ikke ferdig enda. 

  Her var det gamle, før jeg ødela det enda mer.  Hvis jeg rekker det før jeg går ut etterpå så legger jeg ut det nye gratis designet. Eller så kommer det i morgen.

 • 8

  Laget enda et nytt design til dere (snart) + noen ord om designbruk

  Tenkte å vise dere det nye designet så dere får sett det, jeg vet at mange av dere liker rosa så derfor laget jeg enda et som er rosa. Hva synes du? 

  Samtidig tenkte jeg at jeg skulle ta opp noe viktig i forhold til bruk av design. Jeg har egentlig aldri skrevet noe innlegg om det før, men nå gjør jeg det. Og det er all missbruk av design. Jeg snakker ikke til mer enn kanskje 5% av dere. Så alle dere som viser respekt til bruk av design, trenger ikke lese dette. (:P)

  Jeg har kommet over mange, spesielt i det siste som tar vekk linken tilbake til min blogg. Og noen legger igjen link til egen blogg, som om noen skulle tro at det er de som har laget det. Da kan jeg for det første si at de aller færreste kjøper at det er "du" som har laget designet. Hvis folk hadde trodd det var du som hadde laget designet, så hadde ikke jeg fått eposten min rent ned at folk som sier fra om at andre missbruker designene mine. Det er samtidig såppas mange som kjenner igjen mange av designene uansett, og da vil folk som ser det miste respekt for "deg" og bloggen din. 

  På tross av at jeg skriver nederst i design-innleggene mine at "Det er lov til å endre på designet, men ikke ta bort linken til min blogg", så forstår ikke folk dette? Veldig ofte hvis jeg konfronterer noen med å ta tatt vekk linken til bloggen min så er svaret: "Å jeg bare tenkte at siden jeg har endret så mye, så ville det ikke være riktig å ha linken der". De som svarer dette er selvfølgelig inneforstått med at det ikke er lov, det er bare en unnskyldning de tror de kan slippe unna med. Samme som med: "det var ikke jeg som satt det inn, det var venninnen min og hun tok det vekk". Så jeg vil at dere skal være klar over at dette heller ikke er en godtatt unnskyldning. Din venninne bryr seg jo egentlig ikke om du har link på siden din eller ikke, så derfor vet jeg at også dette er løgn. Sånn for å komme til en konklusjon så biter jeg ikke på noen som helst unnskyldninger uansett, så det beste er å bare å bare innrømme det og sette tilbake linken. Du skal egentlig ikke ta det bort i det hele tatt selvfølgelig, men dette er da altså dedikert til de som tar bort disse linkene fordi de tror de kan slippe unna alt bare de har en "god nok unnskyldning". 

  Og en ting jeg reagerer på til slutt er at dette veldig ofte gjelder de som er litt "voksne". Folk over 20 år bør ha vett nok til å forstå at man ikke tar æren for andres verk spesielt. 

  Så jeg gir det en sjanse til med dette designet, men hvis ikke det blir bedringer i å vise respekt så kommer jeg til å slutte å legge ut gratis design. 

   

  Ps. Når jeg skriver "deg" i innlegget så snakker jeg kun til de som stjeler design ikke dere andre (<3)

   

 • 7

  Nytt design på vei.

  Greit når man "ligger" syk at man får gjort noe produktivt. Så i dag har jeg fått laget et nytt design. Er ikke helt ferdig enda, men blir sikkert ferdig om ikke så lenge. Og ja det er ment for dere! 

  Hva synes du om det hittil?
   

 • 6

  Hvordan få favicon i søkefeltet på bloggen

  Har helt glemt å legge ut hvordan du kan få favicon. Favicon er eksempel den rosa b som blogg.no bruker, som ligger oppe i hjørnet i søkefeltet.   Og det er veldig enkelt å skaffe en egen. Det du gjør er:

   

  1. Lag et bilde som du ønsker å bruke. Eller bare bruk et bilde av noe. Bildet bør være tydelig og veldig forenklet slik at du kan se hva det er for noe når det blir forminsket. Og bildet bør være kvadratisk.

  2. Last bildet opp på f.eks: imageshack.us

  3. Finn denne linjen i malene:   <link rel=" shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif " type="image/gif" />

  Den ligger rett over denne koden: </head> Ganske langt oppe i malene. 

   

  4. Ta vekk den url som står allerede står der. Det vil si det som er med uthevet skrift i dette eksemplet:

   <link rel=" shortcut icon" href=" http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif " type="image/gif" /> 

  5. Og ertsatt med url til bildet ditt. Url finner du på imageshack forresten. Samme prosedyre som når du skal sette inn header.

   

  Eksempel på favicon, Dette er den jeg bruker nå.

 • 81

  Designhjelp


                                                                                                HTML OG CSS


                                                                     HVORDAN BYTTE PROFILBILDE OG HEADER, VIDEO


                                                                       HVORDAN SETTE INN GRATIS DESIGN, VIDEO.


                                                                        LISTE OVER BLOGGERE SOM LAGER HEADER 


                                                                                                OFTE STILTE SPØRSMÅL

   

 • 5

  Vil du se det første designet jeg laget?

  Her er det! Det var egentlig ment som et gratis design som jeg skulle gi ut, men så syntes jeg det ble så stygt så jeg droppet å legge det ut. Og dette er bare et år siden jeg laget, før det hadde jeg aldri vært borti html og css koder før. Så det er fint å se utviklingen fra da til nå. Og dette er faktisk det designet jeg har brukt aller lengst tid på å lage. 


  Jeg laget til og med enda en versjon i gråbrunt. På en måte så skjønner jeg ikke helt hva jeg tenkte på med de fargene og det sykkelbildet. Men hadde jeg ikke laget disse stygge designene så hadde jeg heller aldri lært noe som helst. Man må liksom alltids være skikkelig dårlig i noe før man kan bli god. Det verste er at jeg var dritstolt da jeg laget disse husker jeg.  Hva synes du?

   

 • 5

  Nytt design!

  Har laget meg et nytt design. Planen var å lage et stilrent, sort hvitt litt kult og moderne design men endte opp som alt annet enn det. 

  Den øverste er designet jeg endte opp med å bruke. De to nederste er bare en av variantene jeg har vært innom. Alle knappene fungerer bortsett fra designhjelp knappen. Hvis du skal ha designhjelp så er det bare å gå på kategorien HTML og CSS i mellomtiden. Ellers så ville jeg også gått på kategorien gratis bloggdesign for å finne gratis designene til jeg oppdaterer innlegget hvor jeg har gratisdesignene samlet. 

  1.

   

  2. Planen var at designet skulle bli slikt som dette.  Men så syntes jeg det så så trist ut.

  3. Så var jeg innom denne, men følte at menyen ble litt overkill.
  Eller hva synes dere? Synes dere en av de 2 nederste var bedre?

  Når jeg først sitter her å skriver så kan jeg vel nevne at det har blitt ganske lite blogging den siste tiden. Startet på skolen forrige uke så da er det alltid mye styr. Dessuten har jeg vært i design-modus. Da klarer jeg av en eller annen grunn ikke å være i bloggmodus. Det er litt sånn at design og blogging er litt motstridende og noen ganger må man velge mellom å blogge eller holde fokus på design. Når det er sagt så kommer det til å bli mye om design fremover siden jeg nå studerer mac-design. Da blir det mer fokus på grafisk design og programvare. F.eks photoshop. 

 • 50

  Detaljert beskrivelse for hvordan du legger inn linker i meny.(om meg, kontakt)

  Ok nå skal jeg skrive en så detaljert beskrivelse som mulig om hvordan man legger inn linker i menyene som jeg har på mange av designene mine. Jeg får daglig forespørsler om hvordan man gjør det og det er vanskelig å svare på det i kommentarfeltet. 

   

  Følg punktene under i rekke følge.

   

  1.

  Det første du må gjøre er å skrive et helt vanlig innlegg om f.eks deg selv. Kanskje skrive om hva bloggen handler om, det er opp til deg. Du må huske å publisere det. 

  2.

  Etter å ha publisert innlegget om deg selv så må du trykke på akuratt det innlegget. (Da bare trykker du på overskriften til innlegget)

  3.

  Så må du kopiere opp url til innlegget ved å markere søkelinjen. Derretter høyreklikker du og trykker på kopier. Det ligger øverst i vinduet. Som vist på bildet under. (jeg har brukt et tilfeldig innlegg fra bloggen min for å illustrere)

  4.

  Når du har kopiert opp url så må du gå inn på DESIGN>REDIGER>MALER. Begynn gjerne med forsidemalen. 

  5.

  Så kan du søke, eller bare finne denne koden i maler:

   

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}">Hjem</a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="Url til innlegg"> Om meg </a>

  <a href="Url til innlegg"> Kontakt </a>

  </div> 

   

  Den ligger ganske høyt oppe i malene.

   

  6.

  Så ser du at det står url til innlegg. Og bak der står overskriften, Om meg. 

   

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}">Hjem</a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="Url til innlegg"> Om meg </a>

  <a href="Url til innlegg"> Kontakt </a>

  </div>

   

  7.

  Du skal ta bort:  url til innlegg og bytte ut med den url som du allerede har kopiert.  

  eksempel:

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/1343147982_ofte_stilte_sprsml.html"> Om meg </a>

   

  8.

   Etter at du har limt inn må du huske å lagre. Lagre for hver endring du gjør. 

  9.

  Så må du gjøre det samme med kontakt. Altså lage et innlegg om kontakt informasjon, så kopiere url og lime inn på samme måte. Du må da selfølgelig lime inn under, der hvor kontakt er overskriften.

  10.

  Det som gjenstår da er å lime inn på samme måte i alle fire maler. Det vil si på forsidemalen, innleggsmalen, kategorimalen og arkivmalen. 

   

 • 0

  Virus på blogg?

  Mottok akuratt en mail angående tellere på bloggen og de virusvarslene som folk får opp. Blogg.no har oppfordret alle til å fjerne disse tellerene fra bloggene sine fordi det gir popups som ser ut som virus. Det er ikke virus, men de sier at du bør fjerne det fra bloggen din hvis du har det. 

  Men poenget er at det ikke har noe med mine design å gjøre. Hvis du har en teller inne på bloggen din så har du lagt det inn via widgetsmodulen på egenhånd. Og den har ingenting med html og css kodene å gjøre. Bare så ikke flere av dere tror at dere må bytte design på grunn av dette. 

  Ok så til informasjon for å fjerne disse så går du inn på DESIGN>REDIGER>WIDGETS. Så fjerner du alt som står der. Så er problemet solved.

 • 11

  Legge dette designet ut gratis?

  Begynner å bli ganske lei av dette designet! Nå vil jeg egentlig ha noe helt nytt. Jeg har startet på et så kommer til å bytte ut snart. Men er det noen som vil ha dette som gratis design? Det blir selfølgelig uten alt det rotet i sidemenyen. Bare med de tre dropdownmenyene. Men kommer til å ta bort headermenyen. ( Organictabs ) Hvis ikke hadde jeg nok blitt rent ned av spørsmål siden det er vanskelig å sette inn diverse ting. 


 • 2

  Fargekoder blogg.no

  Hvor finner du farger til designet ditt?  Gå inn på designbygger.

  Her kan du finne alle fargene du trenger. Det er ikke vits i å se på sånne kart, der finnes bare noen få farger. jeg har alltid funnet farger her i allefall. Man kan finne på photoshop og andre steder, men det er greiest å finne de her.   Då må huske på å trykke en ekstra gang for at koden skal komme opp. Husk også på den firkanten. Den skal alltid være før koden.

   

 • 15

  ALT OM SKRIFTTYPER

  Hvordan endre skrifttyper, alle mulige skrifttyper. tilrettelagt mine design. Har allerede laget forklaringer på det, men samler alt i et innlegg så det blir lettere å finne.

  Får minst 3 spørsmål om dette hver dag, så kan skrive et innlegg om hvordan man gjør det.

   

  Dette gjøres i stilsettet. Design>rediger>stilsett.

   

  For å endre skriften på innleggene:

  Skrifttypen står under #main  eller #body i stilsettet.

  Slik som dette f.eks:

  }

  body {

  background-color: #f9f9f9;

  font-family: calibri, times, Arial, Helvetica, sans-serif;  <----Skriv inn ønsket skrifttype foran de andre skrifttypene.

  color: #686868;

   

  Endre skrift på overskrifter.

  Sidemeny:

  For å endre skrifttype på overskriftene i sidemenyen så må du finne h3 i stilsettet.

  }

  h3 {

  font-family: calibri,georgia, Times, Arial;  <----Skriv inn ønsket skrifttype foran de andre skrifttypene.

  color: #868686;

  background-color:#f9f9f9;

   

  Innlegg.

  1. Finn h2 i stilsettet. Slik som dette:

  }

  h2 {

  font-family:'calibri, Arial narrow,Georgia, Arial;  <----Skriv inn ønsket skrifttype foran de andre skriftypene.

  color: #868686;

  }

   

  Endre skrifttype på menyene som jeg ofte har under headeren på gratis designene:

  1. Finn meny i stilsettet, det ligger ganske langt ned

  Slik som dette:

  }

  #meny {

  background-color:#ffffff;

  font-family:Zapfino, Arial narrow,Georgia, Arial;  <----Skriv inn ønsket skrifttype foran de andre skriftypene.

  }

   

  Skrifttype importert fra google

  I noen av mine design har jeg importert skrifttyper fra nettet. Slik at skrifttypen vises hos alle. Da kan det se slik ut:  font-family: 'Dancing script ',calibri, Arial narrow,Georgia, Arial;

  Øverst i stilsettet er denne koden: @import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=dancing+script);

  1. For å endre denne kan du enten bare ta bort hele skrifttypen og skrive inn en vanlig en istedet. 

  2. Ellers så kan du importere din egen skrift derfra, link til siden du må inn på: http://www.google.com/webfonts/

  3. Da finner du en skrifttype du liker og kopierer den. Limer den inn i den koden du finner øverst i stilsettet. Husk å ha et plusstegn (+) mellom oppdelte ord.

  4. Så limer du inn samme skriftype under der du ønsker. f.eks h2 som er overskrift i innleggene.

   eksempel:

  }

  h2 {

  font-family: 'Dancing script ', calibri, Arial narrow,Georgia, Arial;  

  color: #868686;

  }

  NB.Husk å ha med disse: ''

   

  Ønsker du å endre farger?

  Nå vet du hvor de forskjellige tingene ligger så da er det lett å endre farger.

   

  Da bare endrer du,  color:#fargekode; <----farge på skrift

  Eller background-color:#fargekode;  <---farger på bakgrunner generelt

   

   

   

 • 1

  Innføring av leser-mail. Og svar på spørsmål.

  Jeg kom akuratt på at jeg skal innføre leser-email på bloggen. Det vil si at alle e-poster jeg får med design spørsmål, publiserer jeg på bloggen, med et svar.

  På den måten får flere svar på spørsmål som de kanskje lurte på. Dessuten i stedet for å publisere masse HTML og CSS forklaringer på bloggen uten at noen har spurt om det, så gjør jeg det heller på denne måten fra nå av. 

  Hvis ikke du vil at navnet , eller mailen skal publiseres så er det bare å si fra om det. 

   

  Det måå så klart ikke bare være design spørsmål, det kan være hva som helst. Jeg lager en ny kategori så om du senere vil lete etter svar så finnes det under kategorien leser-email.

   

 • 4

  Tulleredigering i photoshop

  Jeg har redigert på to forskjellige bilder, men bildene er photoboothbilder så kvaliteten er ikke så bra.

  De to øverste er samme bilde ja! Skjønnheten og udyret i samme bildet.

 • 5

  Forsmak på design.

  Sånn her blir det nye designet. Eller den nye versjonen av det rosa og grå.

   

  Bare laget det enkelt med litt mørkere grå enn jeg pleier. Har endret litt på det så det ikke skulle bli klinlikt. Dessuten har jeg plassert bloggen litt bedre.

   

  Jeg legger ikke ut kodene helt enda, men de kommer nok snart.

   

   

   

 • 6

  Ny versjon av rosa og grå design?

  Veldig mange lurer på hvordan man endrer farge på det rosa og grå designet. Så jeg lurer på om jeg skal lage en ny versjon i gråtoner eller andre farger om dere vil det ?

  Jeg gjør det hvis flere stemmer for det!
   

   

 • 3

  Nytt design

  Har lagt inn et nytt design nå, men det er ikke helt ferdig! Er en del små ting som må fikses og så tror jeg at jeg skal bytte header. 

 • 157

  Hvordan legge inn profilbilde og header, Video!

  Håper dere forstår denne forklaringen. 

  Bildeopplastningsside brukt i videoen: Photobucket.com

   

 • 7

  Bloggdesign til stina

  Siste design jeg har laget:

  Til stinamako.blogg.no  (håper det går greit at jeg bare tok bilde av bloggen din)  Jeg har to ukers pause i å lage design nå forresten, har en del å gjøre på skolen nå frem til sommeren.

   

 • 0

  Profilbilde og header

  Jeg lovet jo å legge ut en videotutorial på hvordan man legger inn profilbilde og header. Men jeg hørtes ut som en idiot på videoen. Altså enda mer enn på den forrige så derfor lager jeg heller en ny snart!
   

 • 75

  Hvordan sette inn gratis design?(video)

  Video dedikert til de som synes det er litt vanskelig å sette inn selv. Det er lettere å se hva man skal gjøre enn å lese seg frem til det noen ganger.

  Snart kommer også hvordan legge inn header og profilbilde. Jeg skulle egentlig tilsette litt musikk, men etter at jeg gjorde det fikk jeg ikke lastet opp videoen. 

   

 • 7

  Mye vil ha mer? For mye og forlangt at mange timers arbeid skal koste penger?

  Jeg setter utrolig stor pris på folks takknemmelighet for at jeg lager design. Og jeg setter samtidig utrolig stor pris på de hyggelige kommetarene som jeg får på bloggen min.

  Samtidig er det en ting jeg ønsker å ta opp og det er når det kommer til bestilling av design. Noen synes det er rart at jeg tar betalt for det? Dette er noe jeg stiller meg svært uforstående til. Jeg har jo lagt ut 9 forskjellige gratis design som er beregnet på de som ønsker et fint design som ikke koster penger. Dette gir samtidig et valg. Du trenger ikke betale for design, ingen tvinger noen til å bestille et design. Likevel er det noen som har problemer med at jeg tar penger for å lage skreddersydde design? 

  Det er ikke slik at jeg synes det er noen god forretning å lage design til folk, for det er det ikke. Å lage et design tar rundt 8-9 timer og noen ganger mer fordi jeg gjør meg flid med det. Og da er ikke 150-200kr noen spesielt god timelønn. Og hadde det vært gratis så hadde jeg fått alt for mange bestillinger og jeg hadde ikke hatt mulighet til å tilfredsstille alle. 

  Så fra nå av vil jeg gjerne sette en aldersgrense på 16 år for bestilling av design. Da vet jeg også at de antagelig har penger til det og samtidig er inneforstått med vilkårene. Jeg vil jo nødig at foreldre skal måtte betale for det.  

   

  Vet at jeg snakker til kun noen ytterst få, De fleste viser stor respekt for at jeg legger ut design som de kan ha glede av. Hvis ikke så hadde jeg bare slettet alle gratis designene med en gang. 

   

  Forresten tenk på alle de bloggerne som tjener flere tusen kroner på å fortelle om hva de spiste til middag.  

   

   

  :)

 • 11

  Grønt design eller?
  Nå driver jeg å redigerer på et nytt design som skal være et gratis design! Men det er jo dere som eventuelt skal bruke det så fortell gjerne om ønsker!  Jeg driver fremdeles og redigerer på det så det er bare å fortelle om det kanskje hadde passet bedre med en annen farge, eller om det er noen andre endringer jeg bør gjøre?

   

      

 • 0

  Endre farge på linker i innlegg

  Gå inn på design>rediger>stilsett

   

  Lim denne koden inn nederst:

  .content a:link,.content a:visited,.content a:active { color: #cccccc; }

   

  Bytt ut fargekoden med den fargen som du vil ha på linkene.

 • 2

  Min mening om det nye blogsoft

  Da jeg først skaffet meg blogg så syntes jeg at det designet var ganske rart. Men så vendte jeg meg til det.

   

  Det positive med dette designet er at:

  1. Det er en hovedmeny som gjør det mer oversiktlig.

  2. Der du skriver innlegg er det mye bredere så du slipper å dra på scrollen for å se hele innlegget.

  3. Du får varsel når du får kommentarer og innboksmeldinger

  4. Mye bedre oversikt over "vennene" dine, og lettere å søke opp hver enkelt.

   

  Negativt:

  1. Alt er så sykt bredt. Er egentlig litt motstander av alle brede sider. Veldig brede blogger trykker jeg bare ut av. 

  2. Det er vanskeligere å få overblikk. så sånn sett blir det også mer uoversiktlig.

  3. Når jeg skal redigere design må jeg sitte å stirre inn i venstrehjørnet i stedet for på midten.

  4. Jeg må lage masse touturials på nytt. Heldighvis har jeg ikke så mange bilder på toturialsene mine da slipper jeg å bytte ut alle. Fordi ellers så blir forklaringene mine det samme uansett. (altså på designhjelp sidene mine)

   

  Alt i alt ser det mye mer fancy ut ! Jeg får bare tåle litt skink i nakken mot venste.

   

  Hva synes du?

   

   

 • 14

  Nytt angående å sette inn gratisdesign + regler for linken til navnet mitt.

  Mottar en del mail fra folk som vil at jeg skal legge inn gratis-design for dem. Jeg har gjort det for folk hittil, men når det blir for mange så blir jeg nødt til å ta en 50 lapp for det. Men da setter jeg inn både header og profilbilde. Spesielt når mange av de jeg setter inn for ikke en gang sier takk etterpå! Men det er mange takknemmelige mennesker der ute som skriver innlegg om at jeg har satt inn design for dem, og det setter jeg veldig pris på :D Fordi jeg følger med!

  Så fra nå av koster det 50 kroner for å få satt inn design. Det fine er at da slipper du også å sette inn header og profilbilde selv. Betalingsinfo får du da hvis du sender en mail.

   

  En annen liten ting som jeg har innført er for de som på død og liv må ta bort at jeg har laget designene, har du altså mulighet til å kjøpe deg fri. Det vil si at hvis du betaler meg 50 kr så kan du "late" som at du har laget designet selv.

  Til de som ikke vet det så er det usedvanlig enkelt for meg å finne ut hvem som tar bort at jeg har laget designet. Det er bare å søke opp så finner jeg det ut. Jeg må likevel tilføye at de fleste er flinke og tar ikke bort at jeg har laget designet! 

   

   

   

   

   

 • 67

  Hvordan få kommentarhjerte/boble

  Denne er litt komplisert for de som ikke kan koding, men skal legge ut en forklaring på hvordan jeg gjør det. Jeg har sikkert en helt annen metode enn alle andre.  Kanskje denne er mest komplisert, men uansett.

   

   Stilsett ( design>rediger>stilsett )

  1. Lim inn hele koden under nederst i stilsettet:

   

  }

  .entry .meta span{    

  float: right;

  font-size: 23px;

  font-family: times,Arial, Helvetica, sans-serif;

  color:#686868;    

  margin-top:-45px;

  margin-right:-35px;

  }

  .comment-bubble {

  float: right;

  background: url(URL TIL HJERTE ELLER BOBLE) no-repeat;

  width: 85px;

  height: 52px;

  font-size: 48px;

  margin-top: -44px;

  text-align: center;

  margin-right:-50px;

   

  Husk å lagre!

   

  Maler ( design>rediger>maler )

  2. Kopier denne koden:

   

  <b:if cond='data:post.allowComments'>

  <a class='comment-bubble' expr:href='data:post.addCommentUrl' expr:onclick='data:post.addCommentOnclick'><data:post.numComments/></a>

  </b:if>

   

   

  3. Den skal limes inn rett over kommantarer som vist i et eksempel under:

   

  <b:if cond='data:post.allowComments'>

  <a class='comment-bubble' expr:href='data:post.addCommentUrl' expr:onclick='data:post.addCommentOnclick'><data:post.numComments/></a>

  </b:if>

  <span>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">          

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">0</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">1</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount}</a>

  </span>

   

  Legg merke til at jeg har tatt bort der det står "kommentarer" osv. fordi det der ikke fint ut i hjertet eller boblen. 

   

  3. Mens du er i gang kan du tilføye <span> og </span> over og under kommantarer. Akuratt som jeg viser ovenfor.

   

  4. Husk å gjøre det samme i alle fire maler.

   

  5. Finn en boble eller et hjerte som du vil bruke. Eller lag et selv. Last det opp på imageshack.us eller photobucket.com. Kopier  direct-link, altså url til bildet og lim det inn i stilsettet der det står URL TIL HJERTE ELLER BOBLE.  

   

  6.Nå har jeg stilt inn slik at det kodene passer til min egen blogg og det kan hende at du må endre en del på hvor hjertet eller boblen skal ligge. Da må du endre på tallene der det står:  margin-right:-50px både under  .entry.meta span og på .comment-bubble i stlsettet.

   

  7. For å endre farge på tallet, altså linken til kommentarene må du lime inn denne koden nederst i stilsettet: 

  .entry .meta span,.entry .meta span a,.entry .meta span a:link,.entry .meta span a:visited,.entry .meta span a:active { color: #868686; } 

  Hvis du vil ha hvit skrift i hjertet bytter du bare ut koden med #ffffff;

   

   

   

  Håper du forstod denne forklaringen og at det ikke ble mye!

 • 15

  Fikse infolinje. Det meste av endringer du får gjort.

  Hvis du f.eks ønsker å endre på infolinjen i seg selv så kan du bare lime inn denne koden nederst i stilsettet:

   

  }

  .entry .meta {

  font-family: Times, Sathu, arial;  <---skrifttype

  font-size: 11px; <---skriftstørrelse

  font-weight: normal; <---tykkelse på skrift

  color: #555555; <---farge på skrift. som ikke er link

  background-color: transparent;   <---bakgrunnsfarge på infolinjen

  padding: 3px ; <---tykkelse på bakgrunnsfarge om du ha det. den endrer også på mellomrommet

  top: -5px;     <---- forhold mellom infolinje og overskrift

  text-align:left;  <---Om den skal ligge til venstre, høyre eller i midten

   

  Men nå er kanskje linkene en annen farge enn skriften generelt:

  Så for å slippe å gå inn i maler å styre så kan du bare lime inn denne koden nederst i stilsettet

   

  .entry .meta ,.entry .meta a,.entry .meta a:link,.entry .meta a:visited,.entry .meta a:active { color: #555555; } 

  Så da er det bare å endre på fargekoden #555555 til en annen fargekode så har du fikset det .

 • 15

  Dele sidemeny opp i bokser metode 1 og 2

  Hadde helt glemt å legge ut denne koden!

   

  Enkel metode 1: 

   

  Her er koden:

  #side div {

  background-color: #FFFFFF;  

  padding: 8px;

  margin-bottom: 10px;                    

  border: 1px solid #cccccc;

  }

   

  Den skal limes inn nederst i stilsettet (design>rediger>stilsett )

  Hvis boksene skal være hvite og du i tillegg har en hvit #wrapper så må du huske å endre fargekoden under der til #transparent (som er gjennomsiktig)

  Husk også å gjøre om bakgrunnsfargen til #transparent under #side hvis du har #side i stilsettet.

   

  Litt mer komplisert , metode 2

  Du kan dele opp sidemeny i bokser på en annen måte, da får du bedre kontroll over hva som ligger i hver boks:


  1. Lim inn denne koden nederst i stilsettet:

  }

  #box {

  background-color:#ffffff;

  padding: 10px 10px 10px 10px;

  margin: 0 0 10px 0;

  overflow: hidden;

  border: 1px solid #cccccc;

   

   Lagre og gå inn på design>rediger>maler

   

  2. Da limer du inn denne koden i alle malerne over det du vil ha i boksen:  <div id="box">

  3. Så avslutter du med å legge inn denne koden under det du vil ha i boksen: </div>

   

  Eksempel:

  <div id="box">

  Innhold som du vil ha i boksen

  skal ligge innenfor her

  </div>


 • 16

  Hvordan skal det nye gratisdesignet se ut?

  Driver å lager et nytt gratisdesign, men så lurer jeg på om jeg skal gjøre noen endringer!

  Så da lurer jeg på : Hva er det dere vil ha?

  Her er designet foreløpig:

     Bør jeg ta bort dropdownmenyen eller kanskje gjøre designet den mørkere?

   

 • 2

  Angående bestilling av design

  Får en del bestillinger på design derfor tenkte jeg og skrive litt informasjon om det.

  Jeg tar bestillinger på design! 

  Jeg lager ikke headere foreløpig. Med mindre det inngår i designet.

   

  - Et design koster 150-200 kr. Det kan bli mer eller mindre utifra hvordan type design du ønsker.

  - Forsøk og skrive så detaljert som mulig om hvordan du ønsker at designet skal se ut. Da blir det lettere og vite hvordan du lønsker at det skal se ut. Hvis du kan fylle ut alle punktene under ville det vært supert!

  • Farger
  • Skrifttype (sånn ca)
  • Hvordan type meny du ønsker
  • Hvordan kommentarene og kommentarfeltet skal se ut
  • Bred eller smal

   Bestill over mail: inaanjutablogg@hotmail.no

   

 • 7

  Nå er designene fikset!

  Når du bruker photobucket som bildeopplastningsside har du bare en viss kvote på "sidevisninger" av sider som har bilder fra photobucket. 

  For å si det enkelt: For mange har design med bilder fra min photobucketside. Derfor har noen av designene blitt seendes rare ut!

  Men slapp av........... Det du gjør er bare å laste inn designet på nytt ! Fordi jeg har fikset det :)

   

   
 • 0

  Noe rart med designet i dag?

  I går kveld satt jeg og konverterte alle bildene over til imageshack istedet for photobucket. Men det var akuratt for sent!! arg! 

   

  Så hvis dere som har designene mine vil kan dere laste inn designene på nytt i morgen, for da har jeg fått fikset det ferdig. Da blir designene akuratt som før :)  Har allerede fikset en del men har litt igjen på de.

 • 11

  Har byttet design

  Da har jeg skaffet meg et nytt design! med organic tabs. Lurer på om jeg skal bytte header.

  Ikke rart hvis noen ikke kjenner igjen bloggen min siden jeg bytter design så ofte.

   

  Under er den gamle


  Hvilket er finest, det gamle eller nye?

  Oså lurer jeg på om jeg skal gi bort det gamle?

 • 5

  Hvor finner du svar på dine kommentarer?

  Det virker som at mange ikke sjekker svarene de får fordi de tror de må gå rundt å lete etter svar på andre blogger , Men det trenger du ikke! 

  Inne på HJEM så kan du sjekke svarene dine.

  Som vist på dette bildet:  Det gjelder selvsagt bare når du har lagt ved url til bloggen din hvis ikke du har det så må du lete!

 • 24

  Stilsett rosa

  .entry {

  background-color: #ffffff;

  }

  body {

  background-color: #fdf4f6;

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #6b6868;

  }

  #header {

  background: url(http://img832.imageshack.us/img832/7353/headerrosadesign.png);

  background-repeat: repeat;

  height: 390px;

  width: 820px;

  padding: 0px;

  margin: 0px 90px 1px -20px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #wrapper {

  position:relative;

  background-color: #transparent;

  margin-left: -20px;

  width: 1042px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  padding: 10px;

  }

  #main {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: -12px;

  width: 800px;

  padding: 10px;

  margin-top: -9px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #side {

  width: 200px;

  border: 1px dotted #fff0f0;

  background-color: #ffffff;

  padding: 10px;

  font-size: 8pt;

  font-family: georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: # 6b6868;

  margin-top: -435px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  text-align: center;

  }

  #footer {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 800px;

  display: none;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:hover {color: #cccccc;}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Georgia, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #555555; }

  h2, h2 a, h2 a:link, h2 a:visited, h2 a:active { color: #ebb7ca; }

  h1, h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { color: #555555; }

  h4, h4 a, h4 a:link, h4 a:visited, h4 a:active { color: #ebb7ca; }

  h3, h3 a, h3 a:link, h3 a:visited, h3 a:active { color: #555555; }

  h5, h5 a, h5 a:link, h5 a:visited, h5 a:active { color: #6b6868; }

  h7, h7 a, h7 a:link, h7 a:visited, h7 a:active { color: #6b6868; }

  }

  h1 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #6b6868;

  }

  h2 {

  font-family: Times, Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #ebb7ca;

  text-align:center;

  letter-spacing: 10px;

  border-bottom: 0px solid #f8e5ea;

  font-size:25pt;

  }

  h3 {

  font-family: Times, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #ebb7ca;

  text-align:center;

  letter-spacing: 5px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  font-size:11pt;

  }

  h4 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #6b6868;

  letter-spacing: 5px;

  text-align:center;

  }

  h5 {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #6b6868;

  letter-spacing: 5px;

  }

  h6 {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: # 6b6868 ;

  letter-spacing: 5px;

  }

  .clearfix{

  padding: 0px;

  margin: 0px ;

  width: auto;

  background-color: #ffffff

  }

  #profile a img{

  background-color: #ffffff;

  padding: 1px;

  border: 0px solid #cccccc;

  float: left;

  margin: 0px 25px 20px 0px;

  -moz-border-radius: 0px;

  -webkit-border-radius: 0px;

  -khtml-border-radius: 0px;

  border-radius: 0px;

  width: 197px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #profile div {

  margin: 0px 0px 0px 0px;

  padding: 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments .owner{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  Width: 770px;

  float: center;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background: url(http://img594.imageshack.us/img594/6265/entrymetamindre.jpg);

  color: #ffffff;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-border-radius: 15px;

  text-align: center;

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  padding: 15px;

  }

  #comments .user{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  Width: 770px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background: url(http://img594.imageshack.us/img594/6265/entrymetamindre.jpg);

  color: #555555;

  text-align: center;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  #comments .other{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  Width: 770px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background: url(http://img594.imageshack.us/img594/6265/entrymetamindre.jpg);

  color: #555555;

  text-align: center;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  input{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #555555;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #newcomment textarea{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  .entry .meta {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  background: url(http://img252.imageshack.us/img252/9666/entrymeta1.png);

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  padding: 0px;

  text-align:center;

  }

  .fb_like {display:none}

  }

  #kommentarbakgrunn{

  border: 0;

  position: relative;

  width: 75px;

  height: 44px;

  top: -100px;

  left: 725px;

  overflow: hidden;

  padding-left: 4px;

  padding-top: 24px;

  font-family: times new roman;

  font-size: 24px;

  font-weight: normal;

  letter-spacing:-2px;

  font-color: #fffff;

  text-align: center;

  }

  #meny {

  font-family: Zapfino, Georgia, arial;

  font-size: 12px;

  text-align: left;

  width: 830px; /* Bredde */

  padding: 10px 0px 10px 0px;

  background-color: #f8e5ea;

  margin-left: -26px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-border-radius: 15px;

  }

  #meny a {

  background-color: #transparent;

  color: #ffffff;

  padding: 5px 15px 5px 15px;

  width: 100%;

  margin: 28px 28px 28px 28px;

  }

  #meny a:hover {

  color: #cccccc;

  background-color: #transparent;

  }

   

 • 23

  mal forside rosa.

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body class="front">

  <div id="doc2">

  <div id="header">

  <h1>${BlogTitle}</h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}"> Forside </a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="#"> Om meg </a>

  <a href="#"> Kontakt </a>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div id="main" class="yui-u first">

  <br>

  <tag:entrylist limit="30">

  <div class="entry">

  <h2>

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <h7>

  <li>${EntryDate}kl.${EntryTime} i

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </h7>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <br>

  <br>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  </li>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  </tag:entrylist>

  <div>Les mer i arkivet

  <tag:archivelist limit="3"> <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></tag:archivelist></div>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://img208.imageshack.us/img208/3156/martesko3.png" height="190">

  </div>

  <h4>

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>

  </h4>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <h3>Kategorier</h3>

  <br>

  <tag:categorylist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Arkiv</h3>

  <br>

  <tag:archivelist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Siste innlegg</h3>

  <br>

  <tag:recentlist limit="10">

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <h3>Lenker</h3>

  <br>

  <tag:linklist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${LinkURL}">${LinkName}</a>

  </tag:linklist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  <br>

  <h3>Design</h3>

  <br>

  <img src="http://img819.imageshack.us/img819/2574/hjerte10.png" alt="bilde"width="9" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <a href="http://www.bloglovin.com/en/blog/2655984/ina-anjuta/follow"><img src="http://img819.imageshack.us/img819/2574/hjerte10.png" alt="bilde"width="20" /></a>

  <br>

  <br>

  <h3>Annonse</h3>

  <br>

  <tag:if test="${HasProducts == 'true'}">

  <div>

  <h3>Jeg anbefaler</h3>

  <ul>

  <tag:productlist>

  <li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li>

  </tag:productlist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 11

  maler innlegg rosa

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${EntryTitle} (${BlogTitle})</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/comment/${EntryID}.rss" title="Kommentarer til dette inlegget" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body>

  <div id="doc2">

  <div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

  <h1>

  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>

  </h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}"> Forside </a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="#"> Om meg </a>

  <a href="#"> Kontakt </a>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div id="main" class="yui-u first">

  <br>

  <tag:entry>

  <div class="entry">

  <a name="a${EntryNum}" id="a${EntryNum}"></a>

  <h2>${EntryTitle}</h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>${EntryDate}kl.${EntryTime} i

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <br>

  <br>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  </li>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  <tag:include module="postentry"></tag:include>

  </div>

  </div>

  </tag:entry>

  <tag:if test="${Comments == 1}">

  <a name="comment" id="comment"></a>

  <h3>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">Ingen kommentarer

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />Én kommentar

  <tag:else />${EntryCommentCount} kommentarer</tag:if>

  </h3>

  <br>

  <div id="comments">

  <tag:commentlist>

  <div class="comment ${CommentClass}">

  <div class="meta">

  <tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">

  <a href="${CommentProfileUrl}">

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/${CommentProfileImageUrl}" alt="" />

  </a>

  <tag:else />

  <tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">

  <a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" />

  </a>

  <tag:else />

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" />

  </tag:if>

  </tag:if>

  <h5><img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />${CommentAuthorLinkIf}${CommentDate} kl.${CommentTime}</p></h5>

  </div>

  <div class="content">${CommentText}</div>

  </div>

  </tag:commentlist>

  </div>

  <div id="newcomment" class="clearfix">

  <br>

  <h5>Skriv en ny kommentar</h5>

  <br>

  <form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" id="commentform" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">

  <div id="comment_author_wrapper">

  <label for="comment_author"><h6>Navn:</h6></label>

  <input id="comment_author" type="text" name="author"style="width:400px;"onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authorurl_wrapper">

  <label for="comment_authorurl"><h6>URL:</h6></label>

  <input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl"style="width:400px;"onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_text_wrapper">

  <label for="comment_text"><h6>Din kommentar:</h6></label>

  <textarea id="comment_text" name="comment"style="width:400px;"onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea>

  </div>

  <div id="comment_submit_wrapper">

  <input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />

  <input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Send kommentar" />

  </div>

  <div id="comment_remember_wrapper">

  <input id="comment_remember" name="comment_remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" />

  <label for="comment_remember">Husk meg ?</label>

  </div>

  </form>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://img208.imageshack.us/img208/3156/martesko3.png" height="190">

  </a>

  </div>

  <h4>

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>

  </h4>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <h3>Kategorier</h3>

  <br>

  <tag:categorylist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Arkiv</h3>

  <br>

  <tag:archivelist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  <br>

  <br>

  <h3>Siste innlegg</h3>

  <br>

  <tag:recentlist limit="10">

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <h3>Lenker</h3>

  <br>

  <tag:linklist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.png" width="9" />

  <a href="${LinkURL}">${LinkName}</a>

  </tag:linklist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  <br>

  <h3>Design</h3>

  <br>

  <img src="http://img819.imageshack.us/img819/2574/hjerte10.png" alt="bilde"width="9" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <a href="http://www.bloglovin.com/en/blog/2655984/ina-anjuta/follow"><img src="http://img819.imageshack.us/img819/2574/hjerte10.png" alt="bilde"width="20" /></a>

  <br>

  <br>

  <h3>Annonse</h3>

  <br>

  <br>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 11

  Stilsett lys grå design

  .entry {

  background-color: #ffffff;

  }

  body {

  background-color: #f9f9f9;

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #333333;

  }

  #header {

  background-image: url('url til header');

  height: 290px;

  width: 950px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  padding: 0px;

  margin: 0px 90px 1px -5px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

   

  }

  #wrapper {

  background-color: #transparent;

  margin-left: -20px;

  width: 955px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  padding: 10px;

  }

  #main {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: 5px;

  width: 700px;

  padding: 10px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

   

  }

  #side {

  width: 200px;

  border: 0px solid #000000;

  background-color: #ffffff;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  box-shadow: 0px 0px 20px #dbdbdb;

  -moz-border-radius: 15px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  padding: 10px;

  font-size: 8pt;

  font-family: georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: # 555555;

  }

  #footer {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 800px;

  display: none;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:hover {color: #cccccc;}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Georgia, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #555555; }

  }

  h1 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #cccccc;

  }

  h2 {

  font-family: Times, Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  text-align:center;

  letter-spacing: 5px;

  color: #555555;

  border: 1px solid #f9f9f9;

  background-color: #f9f9f9;

  }

  h3 {

  font-family: Times, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  border: 1px solid #f9f9f9;

  background-color: #f9f9f9;

  text-align:center;

  letter-spacing: 5px;

  }

  h4 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  letter-spacing: 5px;

  text-align:center;

  }

  h5 {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  letter-spacing: 5px;

  }

  .clearfix{

  padding: 0px;

  margin: 0px ;

  width: auto;

  background-color: #ffffff

  }

  #profile a img{

  background-color: #cccccc;

  padding: 1px;

  border: 1px solid #ffffff;

  float: left;

  margin: 0px 25px 20px 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  width: 195px;

  }

  #profile div {

  margin: 0px 0px 0px 0px;

  padding: 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments .owner{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  Width: 670px;

  float: center;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #ffffff;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  padding: 15px;

  }

  #comments .user{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  color: #555555;

  Width: 670px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  #comments .other{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  color: #555555;

  Width: 670px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  input{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #555555;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  #newcomment textarea{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  .entry .meta {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  font-size: 8pt;

  padding: 0px;

  text-align:center;

  }

  .fb_like {display:none}

  }

  #kommentarbakgrunn{

  border: 0;

  position: relative;

  width: 75px;

  height: 44px;

  top: -100px;

  left: 725px;

  overflow: hidden;

  padding-left: 4px;

  padding-top: 24px;

  font-family: times new roman;

  font-size: 24px;

  font-weight: normal;

  letter-spacing:-2px;

  font-color: #fffff;

  text-align: center;

  }

  #meny {

  font-family: Zapfino, Georgia, arial;

  font-size: 12px;

  text-align: left;

  width: 950px; /* Bredde */

  padding: 10px 0px 10px 0px;

  background-color: #ffffff;

  margin-left: -5px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  #meny a {

  background-color: #transparent;

  color: #cccccc;

  padding: 5px 15px 5px 15px;

  width: 100%;

  margin: 28px 28px 28px 28px;

  }

  #meny a:hover {

  color: #555555;

  background-color: #transparent;

  }

   

   

   

   

   

 • 0

  Stilsett sort hvitt design

  .entry {

  background-color: #ffffff;

  }

  body {

  background-color: #f1f1f1;

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #333333;

  }

  #header {

  background-image: url('url til header');

  height: 290px;

  width: 945px;

  padding: 0px;

  margin: 0px 90px -14px -3px;

  }

  #wrapper {

  background-color: #transparent;

  margin-left: -18px;

  width: 950px;

  padding: 10px;

  }

  #main {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: 5px;

  width: 700px;

  padding: 10px;

  margin-top: -10px;

  }

  #side {

  width: 222px;

  border: 0px solid #000000;

  background-color: #ffffff;

  margin-top: -10px;

  padding: 1px;

  font-size: 8pt;

  font-family: georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: # 555555;

  border-left: 1px dotted #555555;

  }

  #footer {

  background-color: #ffffff;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 800px;

  display: none;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:hover {color: #cccccc;}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Georgia, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #555555; }

  }

  h1 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #cccccc;

  }

  h2 {

  font-family: Times, Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  text-align:center;

  letter-spacing: 5px;

  color: #555555;

  border-bottom: 1px solid #555555;

  }

  h3 {

  font-family: Times, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #ffffff;

  border: 1px solid #000000;

  background-color: #000000;

  text-align:center;

  letter-spacing: 5px;

  }

  h4 {

  font-family: Zapfino, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  letter-spacing: 5px;

  text-align:center;

  }

  h5 {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  letter-spacing: 5px;

  }

  .clearfix{

  padding: 0px;

  margin: 0px ;

  width: auto;

  background-color: #ffffff

  }

  #profile a img{

  background-color: #cccccc;

  padding: 1px;

  border: 1px solid #ffffff;

  float: left;

  margin: 0px 25px 20px 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  width: 218px;

  }

  #profile div {

  margin: 0px 0px 0px 0px;

  padding: 0px;

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments .owner{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  Width: 670px;

  float: center;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #ffffff;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  padding: 15px;

  }

  #comments .user{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  color: #555555;

  Width: 670px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  #comments .other{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f9f9f9;

  color: #555555;

  Width: 670px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  padding: 15px;

  margin-bottom: 15px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

  box-shadow: 0px 0px 20px #ffffff;

   

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#f9f9f9;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  padding: 15px;

  }

  input{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #555555;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  #newcomment textarea{

  background-color: #f9f9f9;

  border: 1px solid #f5f5f5;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  -moz-border-radius: 7px; <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  .entry .meta {

  font-family: Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif;

  font-size: 8pt;

  padding: 0px;

  text-align:center;

  }

  .fb_like {display:none}

  }

  #kommentarbakgrunn{

  border: 0;

  position: relative;

  width: 75px;

  height: 44px;

  top: -100px;

  left: 725px;

  overflow: hidden;

  padding-left: 4px;

  padding-top: 24px;

  font-family: times new roman;

  font-size: 24px;

  font-weight: normal;

  letter-spacing:-2px;

  font-color: #fffff;

  text-align: center;

  }

  #meny {

  font-family: Zapfino, Georgia, arial;

  font-size: 12px;

  text-align: left;

  width: 950px;

  padding: 10px 0px 10px 0px;

  background-color: #000000;

  margin-left: -5px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

  box-shadow: 0px 0px 20px #cccccc;

   

  }

  #meny a {

  background-color: #transparent;

  color: #cccccc;

  padding: 5px 15px 5px 15px;

  width: 100%;

  margin: 28px 28px 28px 28px;

  }

  #meny a:hover {

  color: #555555;

  background-color: #transparent;

  }

   

 • 18

  Mal innlegg

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${EntryTitle} (${BlogTitle})</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/comment/${EntryID}.rss" title="Kommentarer til dette inlegget" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body>

  <div id="doc2">

  <div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

  <h1>

  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>

  </h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}"> Forside </a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="#"> Om meg </a>

  <a href="#"> Kontakt </a>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div id="main" class="yui-u first">

  <br>

  <tag:entry>

  <div class="entry">

  <a name="a${EntryNum}" id="a${EntryNum}"></a>

  <h2>${EntryTitle}</h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>${EntryDate}kl.${EntryTime} i

   <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <br>

  <br>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  </li>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  <tag:include module="postentry"></tag:include>

  </div>

  </div>

  </tag:entry>

  <tag:if test="${Comments == 1}">

  <a name="comment" id="comment"></a>

  <h3>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">Ingen kommentarer

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />Én kommentar

  <tag:else />${EntryCommentCount} kommentarer</tag:if>

  </h3>

  <br>

  <div id="comments">

  <tag:commentlist>

  <div class="comment ${CommentClass}">

  <div class="meta">

  <tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">

  <a href="${CommentProfileUrl}">

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/${CommentProfileImageUrl}" alt="" />

  </a>

  <tag:else />

  <tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">

  <a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" />

  </a>

  <tag:else />

  <img class="avatar" src="http://i.blogg.no/70x70/http://www.gravatar.com/avatar.php?gravatar_id=${CommentAuthorEmailHash}&amp;default=http%3A%2F%2Fstatic.blogg.no%2Fblogs%2Favatar.png&amp;size=50" alt="" />

  </tag:if>

  </tag:if>

  <h5>${CommentAuthorLinkIf}${CommentDate} kl.${CommentTime}</p></h5>

  </div>

  <div class="content">${CommentText}</div>

  </div>

  </tag:commentlist>

  </div>

  <div id="newcomment" class="clearfix">

  <br>

  <h5>Skriv en ny kommentar</h5>

  <br>

  <form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" id="commentform" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">

  <div id="comment_author_wrapper">

  <label for="comment_author"><h5>Navn:<h5></label>

  <input id="comment_author" type="text" name="author"style="width:400px;"onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authorurl_wrapper">

  <label for="comment_authorurl"><h5>URL:<h5></label>

  <input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl"style="width:400px;"onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_text_wrapper">

  <label for="comment_text"><h5>Din kommentar:<h5></label>

  <textarea id="comment_text" name="comment"style="width:400px;"onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea>

  </div>

  <div id="comment_submit_wrapper">

  <input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />

  <input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Send kommentar" />

  </div>

  <div id="comment_remember_wrapper">

  <input id="comment_remember" name="comment_remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" />

  <label for="comment_remember">Husk meg ?</label>

  </div>

  </form>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />

  </a>

  </div>

  <h4>

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>

  </h4>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <h3>Kategorier</h3>

  <br>

  <tag:categorylist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Arkiv</h3>

  <br>

  <tag:archivelist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  <br>

  <br>

  <h3>Siste innlegg</h3>

  <br>

  <tag:recentlist limit="10">

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <h3>Lenker</h3>

  <br>

  <tag:linklist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${LinkURL}">${LinkName}</a>

  </tag:linklist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  <br>

  <h3>Design</h3>

  <br>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <br>

  <br>

  <h3>Annonse</h3>

  <br>

  <br>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

   

   

   

 • 24

  Maler Forside, Kategori og Arkiv

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body class="front">

  <div id="doc2">

  <div id="header">

  <h1>${BlogTitle}</h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="meny">

  <a href="${BlogUrl}"> Forside </a>

  <a href="${ProfileUrl}">Add meg</a>

  <a href="#"> Om meg </a>

  <a href="#"> Kontakt </a>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div id="main" class="yui-u first">

  <br>

  <tag:entrylist limit="100">

  <div class="entry">

  <h2>

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>${EntryDate}kl.${EntryTime} i

   

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <br>

  <br>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  </li>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  </tag:entrylist>

  <div>Les mer i arkivet

  <tag:archivelist limit="3"> <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></tag:archivelist></div>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />

  </div>

  <h4>

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>

  </h4>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <h3>Kategorier</h3>

  <br>

  <tag:categorylist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Arkiv</h3>

  <br>

  <tag:archivelist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <h3>Siste innlegg</h3>

  <br>

  <tag:recentlist limit="10">

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <h3>Lenker</h3>

  <br>

  <tag:linklist>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="${LinkURL}">${LinkName}</a>

  </tag:linklist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  <br>

  <h3>Design</h3>

  <br>

  <img src="http://img851.imageshack.us/img851/6797/hjerte1.pngwidth="9" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <br>

  <br>

  <h3>Annonse</h3>

  <br>

  <br>

  <tag:if test="${HasProducts == 'true'}">

  <div>

  <h3>Jeg anbefaler</h3>

  <ul>

  <tag:productlist>

  <li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li>

  </tag:productlist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 7

  Farge på teksten i innleggene

  Gå inn på design>rediger>stilsett

   

  Lim inn denne koden under #body i stilsettet

  color: #555555

   

  Bytt ut fargekoden for å endre farge. Det vil si denne: 555555.

  Fargekoder kan du finne på designbyggeren eller feks photoshop.

   

   

  Slik skal det se ut:

   

  body {

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555

  }

 • 2

  Farge og størrelse på teksten i sidemeny

  Gå inn på design>rediger>stilsett

   

  Lim disse kodene inn under #side i stilsettet:

   

  Kode for skriftstørrelse: font-size: 8pt;    <----endres ved å endre på tallet.

  Kode for farge på skrift: color: # 000000;   <------bytte ut fargekode, altså 000000 til feks 555555 som er mørk grå

   

   

  Hvis du ikke har #side så limer du inn hele koden under nederst i stilsettet om du vil.

   

  #side {

  font-size: 8pt;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: # 000000;

  }

 • 8

  Maler forside/kategorier/arkiv design #3

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Strawberry.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body class="front">

  <div id="doc2">

  <div id="header">

  <img src="http://img80.imageshack.us/img80/1039/headertest5.png" width="810" />

  <h1>${BlogTitle}</h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> » ${BlogTitle}</div>

  <div id="main" class="yui-u first">

  <tag:entrylist limit="30">

  <div class="entry">

  <h2>

  <div align="center">

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  </li>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  </tag:entrylist>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Innlegg</a>

  <ul>

  <tag:recentlist limit="10">

  <li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Kategorier</a>

  <ul>

  <tag:categorylist>

  <li><a href="${CategoryLink}" class="nav">&raquo; ${CategoryName}</a></li>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Arkiv</a>

  <ul>

  <tag:archivelist>

  <li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </li>

  </div>

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <br>

  <br>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="URL TIL PROFILBILDE" height="290">

  </a>

  </div>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Blogger jeg leser</h3>

  <br>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  </li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Widgets</h3>

  <br>

  <br>

  <ul>

  </ul>

  </div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Design laget av:</h3>

  <br>

  <ul>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="10" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</a>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:profile>

  </div>

  </tag:if>

  <tag:if test="${HasProducts == 'true'}">

  <div>

  <h3>Jeg anbefaler</h3>

  <ul>

  <tag:productlist>

  <li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li>

  </tag:productlist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

   

   

 • 7

  maler innlegg design #3

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <br>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${EntryTitle} (${BlogTitle})</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/comment/${EntryID}.rss" title="Kommentarer til dette inlegget" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon"http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Strawberry.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body>

  <div id="doc2">

  <div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

  <img src="http://img80.imageshack.us/img80/1039/headertest5.png" width="810" />

  <h1>

  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>

  </h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div class="breadcrumbs"><ahref="http://blogg.no/">blogg.no</a> »<a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> »

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> » ${EntryTitle}</div>

  <div id="main" class="yui-u first">

  <tag:entry>

  <div class="entry">

  <a name="a${EntryNum}" id="a${EntryNum}"></a>

  <h2><div align="center">${EntryTitle}</h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  <tag:include module="postentry"></tag:include>

  </div>

  </div>

  </tag:entry>

  <tag:if test="${Comments == 1}">

  <a name="comment" id="comment"></a>

  <br>

  <br>

  <br>

  <br>

  <div id="comments">

  <tag:commentlist>

  <div class="comment ${CommentClass}">

  <div class="meta">

  <tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">

  <a href="${CommentProfileUrl}">

  </a>

  <tag:else />

  <tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">

  <a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">

  </a>

  <tag:else />

  </tag:if>

  </tag:if>

  <h4><img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="20" />${CommentAuthorLinkIf}</h4>

  <p></p>

  </div>

  <div class="content">${CommentText}</div>

  </div>

  </tag:commentlist>

  </div>

  <br>

  <br>

  <div id="newcomment" class="clearfix">

  <h1>Skriv en kommentar</h1>

  <br>

  <form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" id="commentform" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">

  <div id="comment_author_wrapper">

  <label for="comment_author">Navn:</label>

  <input id="comment_author" type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authoremail_wrapper">

  <label for="comment_authoremail">E-post:</label>

  <input id="comment_authoremail" type="text" name="authoremail"style="width:415px;"onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authorurl_wrapper">

  <label for="comment_authorurl">URL:</label>

  <input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl"style="width:710px;"onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_text_wrapper">

  <label for="comment_text">Din kommentar:</label>

  <textarea id="comment_text" name="comment"style="width:710px;"onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea>

  </div>

  <div id="comment_submit_wrapper">

  <input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />

  <input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Takk for kommentaren" />

  </div>

  <div id="comment_remember_wrapper">

  <input id="comment_remember" name="comment_remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" />

  <label for="comment_remember">Husk meg ?</label>

  Design av:

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</a>

  <br>

  <br>

  </div>

  </form>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Innlegg</a>

  <ul>

  <tag:recentlist limit="10">

  <li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Kategorier</a>

  <ul>

  <tag:categorylist>

  <li><a href="${CategoryLink}" class="nav"> ${CategoryName}</a></li>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Arkiv</a>

  <ul>

  <tag:archivelist>

  <li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </li>

  </div>

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <br>

  <br>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="URL TIL PROFILBILDE" height="290">

  </a>

  </div>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Blogger jeg leser</h3>

  <br>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  </li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Widgets</h3>

  <br>

  <br>

  <ul>

  </ul>

  </div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Design laget av:</h3>

  <br>

  <ul>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gif" width="10" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</a>

  <li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  <tag:if test="${HasProducts == 'true'}">

  <div>

  <h3>Jeg anbefaler</h3>

  <ul>

  <tag:productlist>

  <li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li>

  </tag:productlist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 0

  Stilsett design #3

  .entry {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  }

  #header {

  background-color: #ffffff;

  background-repeat: no-repeat;

  margin: 0px 0px 0px 0px;

  Width: 810px;

  Height: 270px;

  margin-left: -50px;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  }

  .breadcrumbs {

  display: none;

  }

  #wrapper {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  width: 1011px;

  }

  #main {

  background-color:#ffffff;

  float: left;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 9pt;

  padding: 20px;

  cursor: crosshair;

  Width: 810px;

  margin-left: -70px;

  }

  #side {

  background-color:#ffffff;

  width:210px;

  padding: 8px;

  margin-bottom: 10px;

  float: right;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  margin-top: -348px;

  margin-left: -42px;

  border-left: 4px solid #cccccc;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Sathu, Tahoma, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  #header { color: #555555; }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #ffffff;

  }

  body {

  background-image: url(http://img707.imageshack.us/img707/3819/striper22.jpg);

  background-attachment: fixed;

  background-position: right bottom;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  cursor: crosshair;

  }

  .entry .meta{

  padding: 0px;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #f5f5f5;

  font-size: 9pt;

  cursor: crosshair;

  text-align: left;

  }

  a:hover { color: #cccccc }

   

   

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  }

  #comments .owner{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f5f5f5;

  Width: 695px;

  float: center;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #ffffff;

  text-align: left;

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#f5f5f5;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

  #comments .user{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f5f5f5;

  color: #555555;

  Width: 695px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #f5f5f5;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  #comments .other{

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #f5f5f5;

  color: #555555;

  Width: 695px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #f5f5f5;

  border-bottom: 0px solid #f5f5f5;

  background-color:#ffffff;

  color: #555555;

  text-align: left;

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#f5f5f5;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

   

   

   

   

  }

  .meta {text-align: center;}

  }

  #navbar {

  padding: 5px;

  border: 1px dotted #f5f5f5;

  height: 1em;

  width: 40px;

  margin: 0px;

  text-align: left;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li {

  float: left;

  list-style: none;

  width: 70px;

  background-color: #f5f5f5;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li a {

  padding: 5px;

  display: block;

  border: 1px solid #ffffff;

  color: #000000;

  text-decoration: none;

  font-family: arial;

  font-size: 10px;

  line-height: 12px;

  font-family: Sathu, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li ul {

  padding: 5px;

  display: none;

  width: em;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

  display: block;

  position: absolute;

  margin: 0;

  padding: 0;

  z-index: 1;

  text-align: left;

  }

  #navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

  float: none;

  }

  #navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

  border-bottom: 1px dotted #f5f5f5;

  color: #727272;

  }

  #navbar li li a:hover {

  background-color: #ffffff;

  }

  #meny {

  width: 250px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

  h3 {

  cursor:default;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  font-size:10px;

  font-family: Zapfino, Sathu, tahoma;

  letter-spacing:1px;

  line-height:10pt;

  padding: 1px;

  margin-bottom: -9px; margin-top: -9px; margin-right: -9px; margin-left: -9px;

  cursor: crosshair;

  border-bottom: 1px solid #cccccc;

  text-align: center;

  }

  #footer {

  display: none;

  }

  input{

  background-color: #f5f5f5;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #555555;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  }

  textarea{

  background-color: #f5f5f5;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  }

  h2 {

  color: #555555;

  font-family: Zapfino, tahoma, verdana;

  border-bottom: 1px solid #cccccc;

  line-height: 40px;

  letter-spacing: 0px;

  font-size: 20px;

  }

  h1 {

  color: #555555;

  font-family: Zapfino, tahoma, verdana;

  line-height: 40px;

  letter-spacing: 0px;

  font-size: 25px;

 • 5

  Stillestående bakgrunn på bloggen

  Gå inn på design> rediger > stilsett 

   

  Lim inn koden under #body.

   

  background-image: url ('URL TIL BILDET');

  background-attachment: fixed;

  background-repeat: no-repeat;

   

   

  Slik at det ser sånn ut: 

   

  #body {

  background-image: url ('URL TIL BILDET');

  background-attachment: fixed;

  background-repeat: no-repeat;

  }

   

   1.For å få et bakgrunnsbilde kan du laste opp et bilde på tinypic.com eller photobucket.com  

   

  2.Kopiere url til bildet ditt.

   

  3.Lime inn url der der står URL TIL BILDET

   

  4. Husk å ta bort linjen med background-color: #ffffff

   

 • 1

  Hvordan vise siste kommentar øverst

  Gå inn på design > rediger> maler> innlegg.

   

  Erstatt denne linjen :   <tag:commentlist>.

  med denne :   <tag:commentlist sort="desc"> i malene på innlegg.

 • 3

  Linkliste i sidebar

  1.Gå inn på design >rediger > maler

  2. Kopier koden under:

  <h3>NAVN PÅ LINKLISTEN</h3>

  <p><a href="ADRESSEN TIL SIDEN DU LINKER TIL" target="_blank">NAVN PÅ LINK</a>

  <p><a href="ADRESSEN TIL SIDEN DU LINKER TIL" target="_blank">NAVN PÅ LINK</a>

  <p><a href="ADRESSEN TIL SIDEN DU LINKER TIL" target="_blank">NAVN PÅ LINK</a>

  <p><a href="ADRESSEN TIL SIDEN DU LINKER TIL" target="_blank">NAVN PÅ LINK</a>

   

  3. lim inn koden et sted mellom    <div id="side" class="yui-u">  og  <div id="footer" class="yui-gb">

  4. gjør det samme i alle fire malene.

  Hvis du lurer på akuratt hvor linklisten bør legges er det bare å spørre, men vanskelig å vite hvor den ønskes. Så det er bare å prøve seg frem og forhåndsvise til det funker.

 • 1

  Midtstille bloggen

  Gå inn på design >rediger >stilsett.

   

  Dette er koden du skal bruke:

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

   

  Lim inn slik det ser ut under:

  #header {
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;

  }
  #wrapper {
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;

  }
  #footer {
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;

  }

 • 0

  Fjerne eller skjule blogg.no link

  For å skjule:

  1. Gå inn på design >rediger>stilsett   

   

  Lim inn denne koden nederst i stilsettet:

  }
  .breadcrumbs {

  display: none; 

  }

   

  For å fjerne helt:

  1.Gå inn på design > rediger > maler > forside.

   

  På forsiden fjerner du denne linjen: 

   <div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> » ${BlogTitle}</div>

   

  På innlegg fjerner du hele denne linjen: (design>rediger>maler>innlegg)

  <div class="breadcrumbs"><ahref="http://blogg.no/">blogg.no</a> »<a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> »<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> » ${EntryTitle}</div>

   

  På kategori fjerne du denne linjen: (design>rediger>maler>kategori)

  <div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> »
  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> » ${CategoryName}</div>

   

   

  På arkiv fjerner du denne linjen: (design>rediger>maler>arkiv)

   

  <div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> »
  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> » ${ArchiveName}</div>

   

   

 • 2

  Bilde som link

  1. Gå inn på design > rediger >maler

   

  Dette er koden:

  <a href="LINK TIL INNLEGG"><img src="URL TIL BILDE" alt="bilde"width="400" /></a>

   

  2. Lim den inn egentlig der du vil, men om du vil ha den rett under profilen i sidemenyen så limer du den inn rett 

  under <p>${BlogDescription}</p> 

   

  3. Last opp et bilde på tinypic.com eller photobucket.com og kopier url

   

  4. Lim inn url der det står URL TIL BILDE

   

  5. Finn url til siden du vil linke til og lim inn der det står LINK TIL INNLEGG

   

  6. For å endre størrelse endrer du på width="400" til et annet tall.

   

   


   

   

 • 0

  Sidemeny opp ved siden av header

  Gå inn på design>rediger> stilsett

   

  Lim inn koden under nederst i stilsettet:

   }

  #side {

  margin-top: -300px;
  background-color: #ffffff;
  width: 200px;
  }
  Hvis du allerede har #side i stilsettet limer du inn disse linjene under overskriften:

  margin-top: -300px;
  background-color: #ffffff;
  width: 200px;
  Hvis du ikke vil at sidemenyen skal overlappe header må du  endre på bredden på header.
  Da limer du inn denne koden under #header i stilsettet:     Width: 500px;   Så må du tilpasse størrelsen slik at det blir riktig
  Det kan hende det vil være fint om du endrer bredden på sidemenyen også da endrer du på   width: 200px;   til et lavere eller høyere tall under #side.

 • 0

  Luft/mellomrom rundt teksten

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Sånn at ikke tekstene står klint inntil sidene er denne koden fin , den skal limes inn under #entry i stilsettet:

  padding: 5px;

   

  Jo høyere tall jo størremellomrom.

   

  Slik som dette:

  }

  #entry {

  padding 5px;

   

  Denne koden er for de som har oppdelt blogg. Med innlegg og sidemeny forkjellige klammer.

   

   

 • 2

  Fjerne profil eller deler av den

  Gå inn på design > rediger > maler.

   

  For å fjerne hele profilen så fjerner du linjene under fra de fire malene:

  Det ser nok ikke helt likt ut hos deg som hos meg , men fjern alt mellom: 

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}"> og <p>${ProfileDescription}</p>

   

   

  Dette skal fjernes:

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe.jpg" height="110">

  <br>

  <br>

  <h7>${BlogTitle}</h7>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileDescription}</p>

   

  For å kun fjerne deler av den:

  Profilnavn: fjern <h7>${BlogTitle}</h7>

  Fjerne alt bortsett fra profiltekst: da lar du <p>${ProfileDescription}</p> være igjen.

 • 2

  Flytte profilnavn til over profilbilde

  Gå inn på design>rediger>maler

   

  Finn denne koden i maler:

  <h7>${BlogTitle}</h7> 

   

  Klipp den ut og lim inn under :

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile> 

   

  Slik at det ser sånn ut:

   

   

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile> 

  <h7>${BlogTitle}</h7> 

   

   

  Gjør det samme i alle fire malene.

  Du kan også endre på skriftstørrelse ved å endre tallet <h7> til eks: <h5>

 • 45

  større profilbilde

  Gå inn på design > rediger > maler. 

  Her er koden:

  <img style="float: right; border: 0;" src="URL-ADRESSEN DITT BILDE" height="170">

   

  1. Den skal erstattes med denne linjen i alle malene  <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />

  2. Last opp et bilde på tinypic.com eller photobucket.com

  3. lim inn url til bildet der det står URL-ADRESSEN TIL DITT BILDE. Ikke fjern mer eller mindre.

  4. Endre størrelsen der det står height="170" til et høyere tall.

 • 7

  Skille blogg og sidemeny med mellomrom

  Gå inn på design>rediger>stilsett

   

  Lim disse kodene inn i stilsettet, gjerne nederst.

   

  1. Bakgrunnsfargen for #wrapper må være #transparent

   2.Lim inn koden og endre gjerne på breddene altså: width

   

  #main {

  background-color: #ffffff;

  width: 75%;

  }

  #side {

  background-color: #ffffff;

  width: 20%;

  }


 • 1

  Mellomrom mellom header og blogg.

                                                                                                    metode 1

  Gå inn på design> rediger> stilsett

  Her er koden:

  margin-top: 10px;

   

  Den skal limes inn under #header i stilsettet.

  Eksempel:

  }

  #header {

  margin-top: 10px;

  }

   

  For å få større eller mindre mellomrom endrer du på tallet der det står 10px; til et høyere eller lavere

   

                                                                                           Metode 2

  Gå inn på design> rediger>Maler.

   

  Finn denne linjen i malene    <div id="doc2"> 

  Lim inn <br> over denne linjen. Du kan lime den inn flere ganger etter hverandre om du vil

   

  Hvis du har en toppmeny så kan du lime den inn over linjen   <head>  

  Det er to steder det står <head> så da må du legge det inn over den øverste.

    • 1

  Mellomrom mellom innlegg og header

   

  Metode1.

  Gå inn på design >rediger>stilsett.

   

  Lim inn denne koden under # header:   margin: 0px 0px 30px 0px;

   

  Eksempel slik: 

   }

  #header {

  Width: 860px;

  Height: 300px;

  margin: 0px 0px 30px 0px;

   

  }

   

  Ved å endre 30px til et høyere tall får du større mellomrom.

   

   

  Metode 2:   Lim inn <br>  under der det står <head> i malene.

  Gjør det samme på alle fire malene. Det står head to steder , du skal lime inn under den nederste.

   

 • 1

  Effekter når du tar musepeker over link.

  Gå inn på design >rediger> stilsett

  Velg en av linkeffektene under og lim inn valgt kode nederst i stilsettet.

   

  Bytte farge på skriften når du tar musepeker over en link.    Den under er hvit men fargen kan byttes ut ved å endre fargekode.  

  a:hover  {color: #ffffff;}

  Mellomrom mellom bokstavene når du tar musepeker over link

  a:hover {letter-spacing:2px;}    

  Strek under når du tar musepeker over link

  a:hover {text-decoration: underline;} 

  Strek på hver side

  a:hover {color: #000000;text-decoration:none; border-left:solid 1px; border-right:solid 1px;}

 • 0

  Ramme rundt sidebar og skrivefelt

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Lim inn denne koden under #wrapperborder: 1px solid #000000;

   

  Slik skal det se ut:

  }

  #wrapper {

  border: 1px solid #000000;

  }

 • 3

  Ramme rundt header

  Gå inn på design > rediger > stilsett.

  Lim inn denne koden under #header som vist under:  border: 1px solid #000000;

   

  }

  #header {

  border: 1px solid #000000;

  }

   

   

   

  Forskjellige rammetyper finner du her.

 • 1

  Ramme rundt sidebar/sidemeny

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Koden or rammer:  border: 1px solid #000000;

   

  Lim inn koden under #side

   

  Hvis du ikke har #side limer du inn hele koden under nederst i stilsettet:

   

  }

  #side {

  border: 1px solid #000000;

  }

   

   

  Annet utseende på rammer?-kommer

 • 0

  Ramme rundt innleggene

  Gå inn på design > rediger > stilsett

  Koden for ramme:  border: 1px solid #000000

   

  Lim denne koden inn i stilsettet. om du ikke har #main  eller .entry så limer du inn hele kodene under.

   

  Alle innleggene samlet.

  }

  #main {

  border: 1px solid #000000

  }

   

  Hvert enkelt innlegg 

  .entry  {

  border: 1px solid #000000

 • 3

  Endre utseende på kommentarer som er skrevet

  Hvis du vil ha mer muligheter for større endringer på kommentarfelt.

   

  Har skrevet forklaringer på hva de forskjellige betyr nedover. Det gjør ingenting om forklaringene blir med i stilsettet men du kan ta de bort senere om du vil.

   

  Lim hele koden inn nederst i stilsettet:

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;    

  color: #cccccc;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  }

  #comments .owner{          <-----bestemmer hvordan dine hvordan dine kommentaer ser ut. 

  border: 0px solid #cccccc;    <-----ramme rundt dine komentarer

  background-color: #ffffff;        <-----Bakgrunnsfarge på dine kommentarer

  margin-bottom: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-left: 0px;     <-----hvor kommentarene skal ligge fra venstre,høyre osv

  Width: 695px;          <------bredde på dine kommentarer

  }

  #comments .owner .meta{     <------bestemmer hvordan infolinjen skal se ut på dine kommentarer

  border-top: 0px solid #cccccc;     

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#f5f5f5;   <------bakgrunnsfarge på infolinje

  color: #ffffff;    <-------farge på skrift i infolinje

  margin-bottom: 0px; margin-top: px; margin-right: 0px; margin-left: 0px;

  text-align: left;   <----- hvor Skriften i infolinje skal stå, kan endres til center hvis du vil ha den på midten

  }

  #comments .owner .content{   <-------bestemmer hvordan kommentar innholdet skal se ut.

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  margin-bottom: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-left: 0px;

  }

  #comments .user{     <------ Bestemmer hvordan andres kommentarer skal se ut, de med blogg-url.

  border: 0px dotted #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  Width: 695px;

  }

  #comments .user .meta{                <-----infolinje

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#fdeee9;

  color: #555555;

  text-align: auto;

  }

  #comments .user .content{      <-----selve kommentarene

  background-color: #ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  #comments .other{            <------ Bestemmer hvordan andres kommentarer som ikke har blogg ser ut

  border: 0px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  Width: 695px;

  }

  #comments .other .meta{   <-------infolinje 

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#fdeee9;

  color: #555555;

  text-align: left;

  }

  #comments .other .content{     <------selve kommentarene

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

 • 7

  Stillestående sidemeny

  Gå inn på design >rediger > stilsett

   

  Her er koden:

  position: fixed;
  margin: -300px 0px 0px 610px; <----- Her endrer du på posisjonen, hvor sidemenyen skal ligge fra toppen eller siden,sett et annet tall hvis du vil tilpasse.

   

  Lim inn under #side slik at det ser ut som dette:

  # side { 
  position: fixed;
  margin: -300px 0px 0px 610px;

  }   

 • 27

  Legge inn bilder i sidemeny

   Koden du skal bruke:

  <img src="BILDEURL" height="200">

  Gå inn på design >rediger>maler

   

  Finn denne linjen:   <p>${ProfileDescription}</p>   i malene og lim inn koden ovenfor rett under denne linjen. Da vil bildene komme rett under profilteksten.


  2. Last opp et eller flere bilder på tinypic.com eller photobucket.com

  3. Lim inn url til bildet der det står BILDEURL  

  4. Du kan endre størrelsen hvis du ønsker. Det vil si der det står  height="200"> kan du endre til et høyere tall for større bilde. 

   

  Her er det mulig å prøve seg frem i forhold til hvor du vil ha bildene.

   

   

   

  Det er også mulig å legge inn url til bildene rett inn der du legger inn widgets. Men for riktig størrelse og slikt er det greit å gjøre det slik som over.

 • 2

  Menyboks i sidemeny/sidebar

  Steg 1

  Gå inn på design > rediger > stilsett.

   

  #meny {

  font-family: arial;    <----- Skriftype

  font-size: 7px;    <----størrelse på skrift

  text-align: center;     

  width: auto; 

  height: auto;

  padding: 0 0 0 0;

  background: transparent; 

  margin: 0 auto 10px auto;

  }

  #meny a {

  background: #f5f5f5;   <-----bakgrunnsfarge på knappene

  color: #555555;    <-----farge på skrift på knappene

  text-transform: none;

  font-weight: none;

  padding: 3px 0 3px 0;

  width: 100%;

  margin: 0 0 3px 0;

  display: block;

  }

  #meny a:hover {

  color: #ffffff;    <---- Farge på linken når du fører pekeren over 

  background: #eaeaea;    <----bakgrunnsfarge 

  }

   

  Steg 2

  1. Gå inn på design > rediger > Maler

  2. Koden skal limes inn rett under denne linjen i alle malene:  <div id="side" class="yui-u"> 

   

  Koden du skal bruke:

  <div id="meny">

  <a href="/"> Forsiden</span> </a>

  <a href="#"> Om meg</span> </a>

  <a href="#"> Blogger jeg leser </a>

  <a href="#"> Bilder </a>

  <a href="#"> Videoer </a>

  <a href="#"> Kontakt meg </a>

  </div>

   

  3. Du kan endre på navnene på knappene ved å skrive inn hva du vil ha på knappene

  4. For å linke til en side eller et innlegg må du finne url og lime inn der det står #.     

 • 1

  Takk for kommentarbilde og egen tekst.

  Gå inn på design >rediger>maler>innlegg

   

  Finn denne linjen i maler> innlegg: <label for="comment_remember">Husk meg ?</label>

  Under denne linjen setter du inn denne koden: <div align="center"><img src="URL TIL BILDE" alt="takk for kommentaren!"/></div> 

   

  Deretter må du lime inn url til det bildet du ønsker.

  Feks kan du laste opp et bilde på Tinypic.com eller photobucket.com og kopiere opp url derfra.

   

   

  Det skal kun gjøres på innlegg i malene.

   

   

   

   

  For å få egen tekst over kommentarfeltet  finner du koden:  <h1>Skriv en ny kommentar</h1>

  lim inn denne koden under den linjen:

  <br>

  <h7>Skriv inn din tekst her.</h7>

  <br>

  <br>

   

   

  Slik at det ser ut som under:

  <h1>Skriv en ny kommentar</h1>

  <br>

  <h7>Skriv inn din tekst her</h7>

  <br>

  <br>

   


 • 2

  Skriftstørrelse og skrifttype på innlegg

   Gå inn på design > rediger > stilsett.

   

  For annen størrelse:

  Lim inn koden font-size: 8pt; under #body i stilsettet. 

  Det skal se slik ut:

  #body {
  background-color: #ffffff;
  font-size: 8pt;
  }

  For å endre på skriftstørrelsen må du endre på tallet. Jo høyere tall jo større skrift.
  For annen skrifttype:
  Her er koden:  font-family: arial ,helvetica, sans sherif; 
  Slik kan det se ut:
  #body {
  background-color: #ffffff;
  font-family: arial ,helvetica, sans sherif;
  }
  For å bytte skrift må du sette inn navnet på en annen font foran de andre. Det kan kan du finne på feks: photoshop eller paint.

 • 2

  Smalere eller bredere blogg. Best for blogg som er i en boks.

   Gå inn på Design> rediger> stilsett 

   

  Dette er koden: width: 700px; Den skal limes inn under #header, #wrapper og #footer

   

  Slik det skal se ut:

  #header {

  background-color: #FFFFFF;

  height: 236px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 700px;
  }
  #wrapper {

  background-color: #FFEFFC;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 700px;
  }
  #footer {

  background-color: #FFFFFF;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  width: 700px;
  }

   

   

  Hvis du legger til disse kodene blir bloggen samtidlig midtstilt: 

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

   

  Disse kodene er best om du har sidemeny og innleggene i samme boks. Hvis du har delt sidemeny og skrivefelt se her.

   

 • 1

  Endre farge på linker

  Gå inn på design >rediger>stilsett.

  Finn frem disse kodene de ligger oftest nederst.

  Endre på farge koden til eksempel: #555555 som er mørk grå eller en annen farge.

   

  }

  a { color: #FARGEKODE}
  a:link { color: #FARGEKODE}
  a:visited { color: #FARGEKODE}
  a:active { color: #FARGEKODE}

   

  Dette gjelder for alle linker.

   

  Noen fargekoder:

  #000000   -sort

  #f5f5f5    -lysgrå

  #ff0000   -rød

  #0024ff    -blå

  #de00ff     -lilla

  #ff00c0   -knallrosa

  #feb8e1   -lysrosa

   

  Du kan også ta bort # å skrive inn fargenavnet på engelsk for å gjøre det enkelt. Men da blir det ikke så mye nyanser.

 • 1

  Bredere skrivefelt. Best for oppdelt blogg.

  1. Gå inn på design > rediger > stilsett.

   

  2. Lim inn denne koden nederst i stilsettet:

   }

  #main {

  background-color: #ffffff;

  width: 500px; 

   }

   

  3. Der det står width kan du endre til et høyere tall. 

   

  Hvis du har sidemeny som faller nederst i bloggen kan du gjøre #wrapper bredere med å lime inn:

  Width: 1050px;

   

  Slik som dette:

   }

  #wrapper{

  Width: 1050px;

  }

   

   

  Denne koden er best for deg som har delt sidemeny og skrivefelt. Hvis du har hele bloggen i en boks de her

 • 39

  Meny under header med egne knapper

  Her er selve koden:

  <a href="LINK TIL INNLEGGET"> <img src="URL_ADRESSE TIL BILDET" height="STØRRELSE"> </a>

   

  1. Finn BlogDescription i malene og lim koden inn under </div> slik som dette:

  BlogDescription

  </div>

  <a href="LINK TIL INNLEGGET"> <img src="URL_ADRESSE TIL BILDET" height="STØRRELSE"> </a>

   

  3. Last opp bildene/knappene på photobucket.com eller tinypic.com

  4. Kopier url til bildet og lim inn der det står "URL-ADRESSEN TIL BILDET"

  5. Finn url til valgt innlegg eller kategori du ønsker å linke til og lim inn det det står "LINK TIL INNLEGGET".

  Hvordan finne url til kategorier eller innlegg?

  Jo du trykker deg inn på en kategori du har og kopierer hele linjen som står i søkefeltet. Samme gjelder for innlegg.

   

   

   

   

  Her har jeg noen ferdige knapper som jeg har laget for de som ikke gidder å lage selv med url:


   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta11.png

   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta12.png

   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta10.png

   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta9.png

   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta8.png

   http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta7.png

   

      http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta2-1.png

     http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta-1.png

        http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta5-1.png

     http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta6-1.png

     http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta3-1.png

     http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/knappinaanjuta4-1.png

   

   

   

   

  For å få knappene til å ligge helt inntil hverandre må du legge alt på en linje. sli at kodene i malerne ikke ligger på hver sin linje. 


 • 4

  Skille blogg og sidemeny med en strek

   Gå inn på design > rediger > stilsett.

   

  Her er koden du skal bruke:
  #side {
  width: 20%;
  }
  #main {
  border-right: 1px solid #000000; <----- Endre 1px til 2 px for tykkere strek eller endre fargekode for annen farge.
  width: 75%;
  }

   

  Denne limer du inn over a { color: #000000} som ofte ligger nesten nederst i stilsettet.

 • 3

  Delvis gjennomsiktig

   Gå inn på design > rediger > stilsett

  Lim inn denne koden under der du vil ha det delvis gjennomsiktig:

  filter:alpha(opacity=80);

  -moz-opacity:0.8;

  -khtml-opacity: 0.8;

  opacity: 0.8;    

   

  Du kan endre på graden av gjennonsiktighet ved å endre på tallene bak. 

   

  For å få gjennomsiktig sidemeny : (hvis du allerede har #side)

   }

  #side   {

  filter:alpha(opacity=80);

  -moz-opacity:0.8;

   -khtml-opacity: 0.8;

  opacity: 0.8; 

   }

   

  Eller wrapper som er hele bloggen:

   }

  #wrapper {

  filter:alpha(opacity=80);

  -moz-opacity:0.8;

  -khtml-opacity: 0.8;

  opacity: 0.8; 

  }


   

 • 2

  Endre utseende på skrevne kommentarer

  Gå inn på design >rediger>stilsett

   

  lim denne koden inn nederst i stilsettet:

   

  }

  #comments .owner {     <----kommentarene du skriver på din blogg.

  border: 0px solid #555555;     <---rammen rundt kommentarene

  background: #FFFFFF;    <----Bakgrunnsfarge

  width: 750px;     <---- Endre bredde ved å sette inn et høyere eller lavere tall

  }

  #comments .user {  <----kommentarene andre skriver på din blogg.

  border: 0px solid #555555;       <---rammen rundt kommentarene

  background: #FFFFFF;   <----Bakgrunnsfarge

  width: 750px;  <---- Endre bredde ved å sette inn et høyere eller lavere tall

  }

   

   

   

  Vil du ha bakgrunnsbilde på skrevne kommentarer?

 • 0

  Kode for runde hjørner.

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Med denne koden kan du få runde hjørner der du måtte ønske det.

   

  Dette er koden:

  -moz-border-radius: 7px;        <---- Høyere tall jo rundere hjørner

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

   

  Eksempel:

  }

  #header {

  -moz-border-radius: 7px;        

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px; 

   

  }

  #wrapper {

  -moz-border-radius: 7px;        

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px; 

   

  -Wrapper er selve bloggen.

   

  koden kan legges under på alt du ønsker

   

   

   

  Mulig ikke koden ikke vises i Internett explorer.

 • 0

  Størrelse og skrifttype på overskrifter

  1. Gå inn på design>rediger>stilsett

  2. Lim inn koden eller kodene under nederst i stilsettet.

  Under har jeg forklart hvordan du kan forandre på ting.

   

  Koden for innlegg:

  h2 {

  color: #555555;  <----farge på skrift

  line-height: 200%;

  letter-spacing: 1px;    <---mellomrom mellom bokstaver

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;   <---- skrifttype , endre ved å lime inn navnet på en annen font foran.

  font-size: 15px;    <----størrelse på skrift

  }

  I sidemeny:

   }

  h3 {

  color: #555555;    <----farge på skrift

  font-size:12pt;  <----størrelse på skrift

  font-family: American typewriter, tahoma;    <---- skrifttype, endre ved å lime inn navnet på en annen font foran.

  letter-spacing:1px;   <----mellomrom mellom bokstaver

  line-height:10pt;    

  }

   

   

  Ramme rundt overskrifter?

  Skygge rundt overskrifter?

 • 0

  Skygge bak overskrifter.

  1.Gå inn på design>rediger>stilsett.

  2. Lim inn koden eller kodene nederst i stilsettet.

   

  Overskrifter i innlegg:

  h2 {text-shadow: 1px 1px 3px #555555;}

  Overskrifter i sidemeny:

  h2, h3 {text-shadow: 1px 1px 3px #555555;}.

   

  Du kan endre på fargekoden ved å skrive inn en annen kode etter #. Atså fargen på skyggen.

   

   

 • 2

  skjule footer. det som står i bunnen av bloggen.

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Lim denne koden inn nederst i stilsettet.

   

  #footer {
  display: none;
  }

 • 2

  Ramme rundt overskrifter

  Gå inn på design > rediger> stilsett.
  Lim inn en eller begge kodene under nederst i stilsettet.
  For innlegg:
  h2 { 
  background-color:#f5f5f5;     ------> Bakgrunnsfargen.
  border: 1px solid #f5f5f5;     ------> Selve rammen rundt innleggene.
  For sidemeny:
  #000000; font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; font-weight: normal; line-height: normal;">h3 { 
  border: 2px solid #000000; ------> Selve rammen rundt innleggene.
  background-color:#f5f5f5;     ------> Bakgrunnsfargen.
 • 5

  Endre utseende på overskrifter innlegg eller sidemeny

  Gå inn på design > rediger > stilsett

   

  Lim inn koden nederst i stilsettet:

   

  Koden for overskrifter i innlegg

  h2 {

  cursor:default;

  color: #16CC16; < ------ Farge på skrift. endre farge ved å sette inn en annen kode etter #.

  font-size: 9pt; <------ skriftstørrelse, endre ved å sette inn et annet tall.

  font-family: tahoma;  <------- skrifttype

  letter-spacing:1px;    <------- mellomrom mellom bokstaver, høyere tall gir større mellomrom

  line-height:13pt;

  text-align: center;   <----midtstilt eller venstrestilt. Skriv inn left i stedenfor center hvis du vil ha den til venstre.

  padding: 1px;

  font-weight: bold;     <----- tykkelse på skrift.

  text-transform: uppercase;

  border-bottom: 2px solid #16CC16; <----- strek under overskrift, hvis du ikke ønsker strek kan du ta bort hele linjen.

   

  Har skrevet forklaring på hva de ulike tingene betyr ved siden av som du kan endre på. 

   

   

  Koden for overskrifter i sidemeny.

  h3 {

  cursor:default;

  color: #16CC16; < ------ Farge på skrift. endre farge ved å sette inn en annen kode etter #.

  font-size: 9pt; <------ skriftstørrelse, endre ved å sette inn et annet tall.

  font-family: tahoma;  <------- skrifttype

  letter-spacing:1px;    <------- mellomrom mellom bokstaver, høyere tall gir større mellomrom

  line-height:13pt;

  text-align: center;   <----midtstilt eller venstrestilt. Skriv inn left i stedenfor center hvis du vil ha den til venstre.

  padding: 1px;

  font-weight: bold;     <----- tykkelse på skrift.

  text-transform: uppercase;

  border-bottom: 2px solid #16CC16<----- strek under overskrift, hvis du ikke ønsker strek kan du ta bort hele linjen.

    

   

  Ramme rundt overskrifter?

 • 1

  strek under overskrifter.

  1.Gå inn på design>rediger>stilsett.

  2.Lim koden eller kodene inn nederst i stilsettet.

   

  For strek under overskift i innlegg:

  h2 { border-bottom: 1px solid #000000}

   

   For strek under overskrifter i sidemeny:

  h3 { border-bottom: 1px solid #000000}

   

   

  Hvis du ønsker f.eks en grå stek kan du endre fargekoden til #cccccc.
  

   

   

  Endre mer av utseendet på overskrifter?

 • 1

  skygger på bloggen

  Gå inn på design > rediger > stilsett.
  Her er koden:
  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  Den kan limes inn der du vil. 
  For å få skygge rundt selve bloggen legger du den inn under #wrapper som vist under:

  }

  #wrapper {

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-border-radius: 15px;
  For å få skygge rundt sidemeny limer du inn koden under #side som vist under , eller lime inn hele koden om du ikke har #side.

  }

  #side {

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-border-radius: 15px;}
  For å få skygge rundt header limer du den inn under #header som vist under.
  }

  #header {

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;
  -moz-border-radius: 15px;}

   

 • 0

  Bildebakgrunner der du ønsker.

   Gå inn på design >rediger>stilsett. 

   

   

  Her er koden:

  background: url( http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png ) no-repeat right bottom;

  1. For å lime inn et nytt bilde tar du bort alt innenfor de to parentesene og limer inn url til bilde.

  2. For å finne url til bilde kan du laste opp et bilde på tinypic.com eller photobucket.com

   

  Koden kan limes inn forskellige steder som jeg forklarer under. 

   

  Bildebakgrunn på skrevne kommentarer

  Lim inn hele denne koden nederst i stilsettet om du ikke allerede har instillinger for kommentarer. Hvis du har disse allerede legger du bare inn selve koden rett under overskriftene.

   }

  #comments .owner {

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) no-repeat right bottom;

  border: 0px solid #555555;

  width: 750px;

  }

  #comments .user {

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) no-repeat right bottom;

  border: 0px solid #555555;

  width: 750px;

  }

   

   

  Bildebakgrunn i kommentarfelt

  }

  #newcomment textarea{

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) no-repeat right bottom;

  }
   

   

  Bildebakgrunn på infolinje

  Lim inn denne koden nederst i stilsettet

  }

  .entry .meta {

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) ;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  font-size: 7pt;

  padding: 0px;

  }


   Bildebakgrunn på sidemeny:

  Lim inn hele koden under dersom du ikke allerede har side i stilsettet. Hvis du har #side limer du bare inn selve koden inn under overskriften som vist under.

   }

  #side {

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) no-repeat right bottom;

  border: 1 px solid #555555;

  }
  Bildebakgrunn for innlegg:
  Lim hele koden inn i stilsettet. Hvis du allerede har main limer du bare inn setningene under overskriften og limer inn. 

   

  }

  #main {

  background: url(http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe2.png) no-repeat right bottom;

  border: 1px  solid #transparent;

  }

 • 7

  Endre utseende på kommentarfelt.

  Gå inn på design > rediger > stilsett.

  Lim inn hele koden under nederst i stilsettet.

  På sidene står en beskrivelse av hvordan du endrer på farger osv.

   

   

  }

  input{   <---- her bestemmer du hvordan der folk skriver navn og bloggadresse skal se ut.

  background-color: #f5f5f5;  <----- Bakgrunnsfarge , skriv inn et annet tall eller bokstaver bak #.

  border: 0px solid black;   <------ Ramme rundt boksen

  font-family: verdana;   <------ Skrifttype

  color: black;     <------ Farge på skrift

  font-weight: ;      <------- Tykkelse på skrift

  font-size: 10px;    <------ Størrelse på skrift

  }

  textarea{    <---- her bestemmer du hvordan tekstboksen skal se ut.

  background-color: #f5f5f5;    <----- Bakgrunnsfarge , skriv inn et annet tall eller bokstaver bak #.

  border: 0px solid black;   <------ Ramme rundt boksen

  font-family: verdana;     <------ Skrifttype

  color: black;    <------ Farge på skrift

  font-weight:      <------- Tykkelse på skrift

  font-size: 10px;    <------ Størrelse på skrift

  }

   

   

   

  Legge inn bakgrunnsbilde? 

 • 0

  Bredere eller smalere der du kommenterer.

  1.Gå inn på design>rediger>maler>innlegg

   

  Dette er koden:

  style="width:400px;"

   

  2.Den skal limes inn i maler for innlegg rett foran ordet: onchange=

   

  Du kan endre på bredden for navn ,epost , url og der man skriver inn kommentar.

   

  Under viser jeg hvordan det ser ut for de fire ulike tingene.

   

  For å endre bredde må du skrive inn et annet tall bak width.

   

  Bredden der du skriver inn e-post:

  <label for="comment_authoremail">E-post:</label>

  <input id="comment_authoremail" type="text" name="authoremail" style="width:400px;" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

   

  Bredden der du skriver inn navn:

  <label for="comment_author">Navn:</label>

  <input id="comment_author" type="text" name="author" style="width:400px;" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

   

  Bredden der du skriver inn url:

  <label for="comment_authorurl">URL:</label>

  <input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl" style="width:695px;" onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" />

   

  Bredden der du skal skrive inn kommentarene:

  <label for="comment_text">Din kommentar:</label>

  <textarea id="comment_text" name="comment" style="width:695px;" onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea>

   

   

   

   

  Endre fargen i kommentarfelt? kommer snart

 • 5

  To sidemenyer

   

  Steg 1

   

  1. Gå inn på Design >rediger >maler

   

  Dette er koden som skal inn i malerne:

  <div id="side1"> Her skal innholdet i den andre sidemenyen være </div> 

   

  2. Lim den inn rett over denne linjen: <div id="main" class="yui-u first"> 

  3. Husk å lagre.

   

   

  Steg 2.

   

  4. Gå inn på design > rediger > stilsett 

  5. Lim inn hele koden som står under nederst i stilsettet. 

   

  #side1 {

  width: 190px;
  background: #transparent;
  padding: 5px;
  float: left;
  padding: 5px;
  }
  #side {
  width: 180px;
  background: #ffffff;
  float: right;
  padding: 5px;
  }
  #main {
  width: 600px;
  background: #ffffff;
  padding: 5px;
  float: left;
  }
  #wrapper{
  background-color: #transparent;
  width: 1028px;

   

   

  Hvis du allerede har #wrapper som de fleste har limer du kun inn denne koden under: 

  background-color: #transparent;
  width: 1028px;

   

  Hvis du allerede har #side limer du inn denne koden under:

  width: 180px;
  background: #ffffff;
  float: right;

   

  Hvis du allerede har #main limer du inn koden under:

  width: 600px;
  background: #ffffff;
  float: left;

   

  Til slutt må du lime inn denne koden nederst i stilsettet:

   #side1 {

  width: 190px;
  background: #transparent;
  padding: 5px;
  float: left;
  padding: 5px;

  } 

   

   

   

  Eksempel på hva du kan legge inn i den andre sidemenyen:

  Du kan skrive tekst rett inn. 

  Legge inn bilder

   

  Eller legge inn ting fra den vanlige sidemenyen i den nye sidemenyen eksempel så kan du Lime inn profilen.

  eksempel:

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/fe.jpg" height="110">

  <br>

  <br>

  <h7>${BlogTitle}</h7>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileDescription}</p> 

   

  1. Klipp ut denne koden fra malene og lim inn i den nye sidemenyen. Det ser nok ikke helt likt ut hos meg men så lenge det er innenfor den øverste og nederste koden.

   

  Spør hvis noe er uklart! 

   

   

 • 12

  Dropdown meny

  steg 1.

  1. Gå inn på design > rediger > stilsett.

  2. Lim inn hele koden som er under helt nederst i stilsettet.

  3. Husk å lagre til slutt.

   

  Stilsett:

  #navbar {

  padding: 5px;

  height: 1em;

  width: auto;

  margin: 0px;

  text-align: center;

  }

  #navbar li {

  float: left;

  list-style: none;

  width: 150px;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li a {

  padding: 5px;

  display: block;

  border-bottom: 0px dashed #F7D7EE;

  color: #000000;

  text-decoration: none;

  font-family: arial;

  font-size: 10px;

  line-height: 12px;

  }

  #navbar li ul {

  padding: 5px;

  display: none;

  width: em;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

  display: block;

  position: absolute;

  margin: 0;

  padding: 0;

  z-index: 1;

  text-align: left;

  }

  #navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

  float: none;

  }

  #navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

  border-bottom: 1px dotted #ffc0c0;

  color: #727272;

  }

  #navbar li li a:hover {

  background-color: #ffc0c0;

  }

  #meny {

  width: 610px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

   ps. Hvis du ønsker flere knapper og de faller under hverandre kan du endre width:610px;  som står under #meny til et høyere tall. 

   

  Steg 2.

  3. Gå inn på design > rediger > maler.

  4. Koden skal limes inn enten:

   

  Over header:

  Rett over denne linjen i maler: <div id="header"> 

  Under header:

  Rett over denne linjen i maler: <div id="wrapper" class="yui-gc"> 

   

  Her er koden for dropdown med kategorier , siste innlegg og arkiv:

  <div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Siste innlegg</a>

  <ul>

  <tag:recentlist limit="10">

  <li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Kategorier</a>

  <ul>

  <tag:categorylist>

  <li><a href="${CategoryLink}">&raquo; ${CategoryName}</a></li>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Arkiv</a>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="10">

  <li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Overskrift</a>

  <ul>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  </ul>

  </li>

  </ul>

  </div>

   

   

   

   

  Drop down meny med eget innhold?

 • 6

  Dropdown meny med eget innhold

  steg 1.

  1. Gå inn på design > rediger > stilsett.

  2. Lim inn hele koden som er under helt nederst i stilsettet.

  3. Husk å lagre til slutt.

   

  Stilsett:

  #navbar {

  padding: 5px;

  height: 1em;

  width: auto;

  margin: 0px;

  text-align: center;

  }

  #navbar li {

  float: left;

  list-style: none;

  width: 150px;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li a {

  padding: 5px;

  display: block;

  border-bottom: 0px dashed #cccccc;

  color: #000000;

  text-decoration: none;

  font-family: arial;

  font-size: 10px;

  line-height: 12px;

  }

  #navbar li ul {

  padding: 5px;

  display: none;

  width: em;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

  display: block;

  position: absolute;

  margin: 0;

  padding: 0;

  z-index: 1;

  text-align: left;

  }

  #navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

  float: none;

  }

  #navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

  border-bottom: 1px dotted #ffc0c0;

  color: #727272;

  }

  #navbar li li a:hover {

  background-color: #ffc0c0;

  }

  #meny {

  width: 610px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

   

  Steg 2.

  3. Gå inn på design > rediger > maler.

  4. Koden skal limes inn enten:

   

  Over header:

  Rett over denne linjen i maler: <div id="header"> 

  Under header:

  Rett over denne linjen i maler: <div id="wrapper" class="yui-gc"> 

   

  Her er koden: 

  <div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Overskrift</a>

  <ul>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Overskrift</a>

  <ul>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Overskrift</a>

  <ul>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  </ul>

  </li>

  </div> 

   

  1. Der det står Overskrift kan du bestemme hva som skal stå på knappen

  2. Der det står Link kan du bestemme hvilken side du vil linke til. Lim inn url til feks. et innlegg.

   

   

  Hvis du ønsker flere knapper under hver kopierer du bare opp denne linjen og limer inn som på eksemplet:

  <li><a href="#">Link</a></li>

   

  Eksempel:

  <li><a href="#">Overskrift</a>

  <ul>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  <li><a href="#">Link</a></li>

  </ul>

  </li>

 • 1

  Ikoner ved siden av linker

  Eksempel Ikoner til å ha i sidemenyen foran alle linkene eller så kan det settes foran kommentarnavnene.

  Her skal jeg fortelle hvordan du legger ikoner foran disse to:

   

  Her er selve koden:

  <img src="Url til ikon" width="20" />

   

  1.Lim inn koden der du ønsker.

  2.Lim url inn der det står "url ti ikon"     ( Ikoner finner du en link til neders på siden.)

   

  Hvor det skal legges inn:

  I sidemeny: 

  Foran kategorier:


  (Trykk på bildet for å se større)

   

  Foran siste innlegg:


  (Trykk på bildet for å se større)

   

  Foran Lenker:

   

  (Trykk på bildet for å se større) 

   

   

  Foran navnet til den som kommenterer:


  (Trykk på bildet for å se større) 

   

   Ikoner finner du her.

 • 1

  Ikoner til blogg

  Her har jeg lagt ut noen direkte linker til ikoner som kan brukes ved siden av F.eks linker i sidemeny eller foran kommentarer.

   

  Firkanten rundt ikonet  synes ikke på linkene. 

  Url til ikoner:

   

                http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/RubyHeart-1.gif

   

                http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Ixia.gif

   

                 http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Sunflower.gif

   

                http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/RubyRound.gif

                              

                http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Strawberry.gif 

   

               http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Doggie.gif

   

               http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/DiamondHeart.gif

   

                http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/RedDog.gif

 • 3

  stilsett (grå, bred)

  .entry {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  }

  #header {

  background-image: url(http://img818.imageshack.us/img818/2006/skohvitt.jpg);

  background-repeat: no-repeat;

  margin: 0px 0px 10px 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 890px;

  Height: 200px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  margin-left: -80px;

  }

  .breadcrumbs {

  display: none;

  }

  #wrapper {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  width: 1010px;

  }

  #main {

  background-color:#ffffff;

  Width:720px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  float: left;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 10pt;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  padding: 5px;

  cursor: crosshair;

  Width: 920px;

  margin-left: -100px;

  }

  #side {

  background-color:#e5e2e3;

  width:155px;

  padding: 8px;

  margin-bottom: 10px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  float: right;

  filter:alpha(opacity=80);

  -moz-opacity:0.8;

  -khtml-opacity: 0.8;

  opacity: 0.8;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  margin-top:0px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  cursor: crosshair;

  margin-top:-250px;

  margin-left: -40px;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: American typewriter, Tahoma, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  #header { color: #555555; }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #ffffff;

  }

  body {

  background-color: #f1f1f1;

  background-attachment: fixed;

  background-position: right bottom;

  background-repeat: repeat;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  cursor: crosshair;

  }

  .entry .meta{

  background-color: #e5e2e3;

  padding: 7px;

  -moz-border-radius: 20px;

  -webkit-border-radius: 20px;

  -khtml-border-radius: 20px;

  border-radius: 20px;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #f5f5f5;

  font-size: 10pt;

  cursor: crosshair;

  }

  a:hover { color: #ffffff }

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments .owner{

  border: 1px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

   

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  float: center;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #ffffff;

   

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

   

  }

  #comments .user{

  border: 1px dotted #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  border-bottom: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  #comments .other{

  border: 1px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  .meta {text-align: center;}

  }

  #navbar {

  padding: 5px;

  height: 1em;

  width: auto;

  margin: 0px;

  text-align: left;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li {

  float: left;

  list-style: none;

  width: 150px;

  background-color: #fff;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li a {

  padding: 5px;

  display: block;

  border-bottom: 0px dashed #F7D7EE;

  color: #000000;

  text-decoration: none;

  font-family: arial;

  font-size: 10px;

  line-height: 12px;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li ul {

  padding: 5px;

  display: none;

  width: em;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

  display: block;

  position: absolute;

  margin: 0;

  padding: 0;

  z-index: 1;

  text-align: left;

  }

  #navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

  float: none;

  }

  #navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

  border-bottom: 1px dotted #f5f5f5;

  color: #727272;

  }

  #navbar li li a:hover {

  background-color: #f5f5f5;

  }

  #meny {

  width: 610px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

  h3 {

  cursor:default;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  font-size:12pt;

  font-family: American typewriter, tahoma;

  letter-spacing:1px;

  line-height:10pt;

  text-align: center;

  padding: 1px;

  margin-bottom: -9px; margin-top: -9px; margin-right: -9px; margin-left: -9px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  cursor: crosshair;

  }

  #footer {

  display: none;

  }

  input{

  background-color: #eaeaea;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  }

  textarea{

  background-color: #eaeaea;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  }

  h2 {

  color: #555555;

  line-height: 200%;

  letter-spacing: 10px;

  font-size: 15px;

   

 • 1

  Maler;Innlegg:(Grå,smal)

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <br>

  <br><div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Siste innlegg</a>

  <ul>

  <tag:recentlist limit="10">

  <li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Kategorier</a>

  <ul>

  <tag:categorylist>

  <li><a href="${CategoryLink}" class="nav">&raquo; ${CategoryName}</a></li>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Arkiv</a>

  <ul>

  <tag:archivelist>

  <li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </li>

  </div>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${EntryTitle} (${BlogTitle})</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/comment/${EntryID}.rss" title="Kommentarer til dette inlegget" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon"http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Strawberry.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body>

  <div id="doc2">

  <div id="header" onclick="document.location='${BlogUrl}';">

  <h1>

  <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>

  </h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div class="breadcrumbs"><ahref="http://blogg.no/">blogg.no</a> »<a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a> »<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> » ${EntryTitle}</div>

  <div id="main" class="yui-u first">

  <tag:entry>

  <div class="entry">

  <a name="a${EntryNum}" id="a${EntryNum}"></a>

  <h2><div align="center">${EntryTitle}</h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  <tag:include module="postentry"></tag:include>

  </div>

  </div>

  </tag:entry>

  <tag:if test="${Comments == 1}">

  <a name="comment" id="comment"></a>

  <br>

  <h3>

  <br>

  <br>

  <br>

  </h3>

  <div id="comments">

  <tag:commentlist>

  <div class="comment ${CommentClass}">

  <div class="meta">

  <tag:if test="${CommentProfileUrl != ''}">

  <a href="${CommentProfileUrl}">

  </a>

  <tag:else />

  <tag:if test="${CommentAuthorUrl != ''}">

  <a rel="nofollow" href="${CommentAuthorUrl}">

  </a>

  <tag:else />

  </tag:if>

  </tag:if>

  <h4>${CommentAuthorLinkIf}</h4>

  <p></p>

  </div>

  <div class="content">${CommentText}</div>

  </div>

  </tag:commentlist>

  </div>

  <div id="newcomment" class="clearfix">

  <h1>Skriv en ny kommentar</h1><font: zapfino;>

  <br>

  <form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" id="commentform" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">

  <div id="comment_author_wrapper">

  <label for="comment_author">Navn:</label>

  <input id="comment_author" type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authoremail_wrapper">

  <label for="comment_authoremail">E-post:</label>

  <input id="comment_authoremail" type="text" name="authoremail"style="width:400px;"onchange="doChange(this)" value="" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_authorurl_wrapper">

  <label for="comment_authorurl">URL:</label>

  <input id="comment_authorurl" type="text" name="authorurl"style="width:695px;"onchange="doChange(this)" value="http://" maxlength="100" />

  </div>

  <div id="comment_text_wrapper">

  <label for="comment_text">Din kommentar:</label>

  <textarea id="comment_text" name="comment"style="width:695px;"onchange="doChange(this);" cols="40" rows="10"></textarea>

  </div>

  <div id="comment_submit_wrapper">

  <input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />

  <input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Takk for kommentaren" />

  </div>

  <div id="comment_remember_wrapper">

  <input id="comment_remember" name="comment_remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" />

  <label for="comment_remember">Husk meg ?</label>

  </div>

  </form>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://img838.imageshack.us/img838/9039/fe1i.jpg" height="110">

  </a>

  </div>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileAge} ${ProfileFrom}</p>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Widgets</h3>

  <br>

  <br>

  <a title="Ina Anjuta on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/2655984/ina-anjuta/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/widget_watkins.gif" /></a>

  <ul>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Diverse</h3>

  <br>

  <br>

  <ul>

  <li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Blogger jeg leser</h3>

  <br>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <ul>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Design laget av</h3>

  <br>

  <ul>

  <li>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <br>

  </li>

  <tag:profile>

  </ul>

  </div>

  <ul>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 0

  Maler; Forside: (grå, smal)

  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

  <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:tag="http://blogg.no/ns/tag" xml:lang="no" lang="no">

  <br>

  <br>

  <br>

  <br><div id="meny">

  <ul id="navbar">

  <li><a href="#">Siste innlegg</a>

  <ul>

  <tag:recentlist limit="10">

  <li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>

  </tag:recentlist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Kategorier</a>

  <ul>

  <tag:categorylist>

  <li><a href="${CategoryLink}" class="nav">&raquo; ${CategoryName}</a></li>

  </tag:categorylist>

  </ul>

  </li>

  <li><a href="#">Arkiv</a>

  <ul>

  <tag:archivelist>

  <li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </li>

  </div>

  <head>

  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  <title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

  <meta name="description" content="${BlogDescription}" />

  <script type="text/javascript">var domainName = ".${AppDomain}";</script>

  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.no/blogs/script.js"></script>

  <link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

  <link rel="stylesheet" href="http://design.blogg.no/builder/screen.css" type="text/css" />

  <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />

  <link rel="shortcut icon" href="http://i1123.photobucket.com/albums/l560/Inaanjuta/Strawberry.gif" type="image/gif" />

  </head>

  <body class="front">

  <div id="doc2">

  <div id="header">

  <h1>${BlogTitle}</h1>

  <p>${BlogDescription}</p>

  </div>

  <div id="wrapper" class="yui-gc">

  <div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> » ${BlogTitle}</div>

  <div id="main" class="yui-u first">

  <tag:entrylist limit="30">

  <div class="entry">

  <h2>

  <div align="center">

  <a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a>

  </h2>

  <div class="meta">

  <ul>

  <li>

  </li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div class="content">${EntryBody}</div>

  <div class="meta">

  <ul>

  <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a></li>

  <li>

  <tag:if test="${EntryCommentCount == 0}">

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Ingen kommentarer</a>

  <tag:elseif test="${EntryCommentCount == 1}" />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">Én kommentar</a>

  <tag:else />

  <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

  </tag:if>

  </li>

  </ul>

  <tag:if test="${EntryHasTags == 'true'}">

  <div class="tags">Stikkord:

  <ul><tag:taglist><li><a href="${TagURL}">${TagName}</a></li></tag:taglist></ul></div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  </tag:entrylist>

  <div>Les mer i arkivet

  <tag:archivelist limit="3"> »

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></tag:archivelist></div>

  </div>

  <div id="side" class="yui-u">

  <tag:profile>

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">

  <div id="profile" class="clearfix">

  <div>

  <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

  <img style="float: center; border: 0;" src="http://img838.imageshack.us/img838/9039/fe1i.jpg" height="110">

  </a>

  </div>

  <h3>

  <a href="${ProfileUrl}"></a>

  </h3>

  <p>${ProfileAge} ${ProfileFrom}</p>

  <p>${ProfileDescription}</p>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="${ProfileUrl}">Legg meg til som venn</a>

  </div>

  </tag:if>

  </tag:profile>

  <tag:include module="sidebar"></tag:include>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Widgets</h3>

  <br>

  <br>

  <a title="Ina Anjuta on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/2655984/ina-anjuta/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/widget_watkins.gif" /></a>

  <ul>

  </ul>

  </div>

  <tag:if test="${HasLinks == 'true'}">

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Diverse</h3>

  <br>

  <br>

  <ul>

  <li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Blogger jeg leser</h3>

  <br>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  <br>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="URL HER">Navn</a>

  </li>

  </li>

  </ul>

  </div>

  <div>

  <br>

  <br>

  <h3>Design laget av:</h3>

  <br>

  <ul>

  <img src="http://img831.imageshack.us/img831/829/diamondheart.gifwidth="11" />

  <a href="http://inaanjuta.blogg.no/">Ina Anjuta</ a>

  <br>

  <li>

  </li>

  </ul>

  <tag:profile>

  </div>

  </tag:if>

  <tag:if test="${HasProducts == 'true'}">

  <div>

  <h3>Jeg anbefaler</h3>

  <ul>

  <tag:productlist>

  <li class="clearfix"><a href="${ProductUrl}"><img class="asin" align="left" src="http://i.blogg.no/50x50/${ProductImage}" alt="${ProductTitle}" /></a><strong><a href="${ProductUrl}">${ProductTitle}</a></strong>${ProductComment}</li>

  </tag:productlist>

  </ul>

  </div>

  </tag:if>

  </div>

  </div>

  <div id="footer" class="yui-gb">

  <div class="yui-u first">

  <tag:profile><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> leverer teknologien bak <a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a>. Bloggen

  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">skrives av ©

  <a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a> og </tag:if> er underlagt

  <a href="http://www.lovdata.no/all/nl-19610512-002.html">Lov om opphavsrett til åndsverk</a>. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter

  er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til

  <a href="mailto:hjelp@blogg.no">hjelp@blogg.no</a>.</tag:profile>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <h4>Arkiv</h4>

  <ul>

  <tag:archivelist limit="5">

  <li>

  <a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a>

  </li>

  </tag:archivelist>

  </ul>

  </div>

  <div class="yui-u">

  <p>Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:</p>

  <ul>

  <li><a href="http://blogg.no">blogg.no</a> - Få din egen blogg, helt gratis.</li>

  <li><a href="http://bloggrevyen.no">bloggrevyen</a> - Oversikt over nye norske blogginnlegg.</li>

  <li><a href="http://miniblogg.no">miniblogg</a> - Kjapp blogging i miniformat.</li>

  <li><a href="http://bloggblogg.no">bloggblogg</a> - Her blogger vi selv om stort og smått.</li>

  <li><a href="http://forum.blogg.no/">forum</a> - Tips, råd og hjelp om blogging og design.</li>

  </ul>

  </div>

  </div>

  </div>

  </body>

  </html>

 • 0

  Stilsett: (grå,smal)

  .entry {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  }

  #header {

  background-image: url(http://img818.imageshack.us/img818/2006/skohvitt.jpg);

  background-repeat: no-repeat;

  margin: 0px 0px 10px 0px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 690px;

  Height: 200px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  margin-left: 20px;

  }

  .breadcrumbs {

  display: none;

  }

  #wrapper {

  background-color: #transparent;

  cursor: crosshair;

  }

  #main {

  background-color:#ffffff;

  Width:720px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  float: left;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 10pt;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  padding: 5px;

  cursor: crosshair;

  }

  #side {

  background-color:#e5e2e3;

  width:155px;

  padding: 8px;

  margin-bottom: 10px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  float: right;

  filter:alpha(opacity=80);

  -moz-opacity:0.8;

  -khtml-opacity: 0.8;

  opacity: 0.8;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  margin-top:0px;

  -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

  -moz-border-radius: 15px;

  cursor: crosshair;

  margin-top:-250px;

  }

  a { color: #555555}

  a:link { color: #555555}

  a:visited { color: #555555}

  a:active { color: #555555}

  h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: American typewriter, Tahoma, Geneva, sans-serif; }

  #header h1, #header p { display:none }

  #header { color: #555555; }

  h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #ffffff;

  }

  body {

  background-color: #f1f1f1;

  background-attachment: fixed;

  background-position: right bottom;

  background-repeat: repeat;

  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  cursor: crosshair;

  }

  .entry .meta{

  background-color: #e5e2e3;

  padding: 7px;

  -moz-border-radius: 20px;

  -webkit-border-radius: 20px;

  -khtml-border-radius: 20px;

  border-radius: 20px;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #f5f5f5;

  font-size: 10pt;

  cursor: crosshair;

  }

  a:hover { color: #ffffff }

  }

  #comments h3{

  font-size: 20px;

  color: #cccccc;

  cursor: crosshair;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments h3 a{

  color: #cccccc;

  font-size: 20px;

  cursor: crosshair;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  }

  #comments .owner{

  border: 1px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

   

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  float: center;

  }

  #comments .owner .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #ffffff;

   

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .owner .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

   

  }

  #comments .user{

  border: 1px dotted #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  border-bottom: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  }

  #comments .user .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .user .content{

  background-color: #ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  #comments .other{

  border: 1px solid #cccccc;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  Width: 695px;

  }

  #comments .other .meta{

  border-top: 0px solid #cccccc;

  border-bottom: 0px solid #cccccc;

  background-color:#eaeaea;

  color: #555555;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  text-align: left;

  }

  #comments .other .content{

  background-color:#ffffff;

  border: 0px solid #cccccc;

  color: #555555;

  }

  .meta {text-align: center;}

  }

  #navbar {

  padding: 5px;

  height: 1em;

  width: auto;

  margin: 0px;

  text-align: left;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li {

  float: left;

  list-style: none;

  width: 150px;

  background-color: #transparent;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li a {

  padding: 5px;

  display: block;

  border-bottom: 0px dashed #F7D7EE;

  color: #000000;

  text-decoration: none;

  font-family: arial;

  font-size: 10px;

  line-height: 12px;

  font-family: American typewriter, Arial, Helvetica, sans-serif;

  color: #555555;

  font-size: 8pt;

  cursor: crosshair;

  }

  #navbar li ul {

  padding: 5px;

  display: none;

  width: em;

  background-color: #fff;

  }

  #navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {

  display: block;

  position: absolute;

  margin: 0;

  padding: 0;

  z-index: 1;

  text-align: left;

  }

  #navbar li:hover li, #navbar li.hover li {

  float: none;

  }

  #navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {

  border-bottom: 1px dotted #f5f5f5;

  color: #727272;

  }

  #navbar li li a:hover {

  background-color: #f5f5f5;

  }

  #meny {

  width: 610px;

  margin-left: auto;

  margin-right: auto;

  }

  h3 {

  cursor:default;

  background-color: #ffffff;

  color: #555555;

  font-size:12pt;

  font-family: American typewriter, tahoma;

  letter-spacing:1px;

  line-height:10pt;

  text-align: center;

  padding: 1px;

  margin-bottom: -9px; margin-top: -9px; margin-right: -9px; margin-left: -9px;

  -moz-border-radius: 7px;

  -webkit-border-radius: 7px;

  -khtml-border-radius: 7px;

  border-radius: 7px;

  cursor: crosshair;

  }

  #footer {

  display: none;

  }

  input{

  background-color: #eaeaea;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center ;

  font-size: 10px;

  }

  textarea{

  background-color: #eaeaea;

  border: 1px solid #cccccc;

  -moz-border-radius: 8px;

  -webkit-border-radius: 8px;

  -khtml-border-radius: 8px;

  border-radius: 8px;

  font-family: tahoma, verdana;

  color: #000000;

  font-weight:center;

  font-size: 10px;

  }

  h2 {

  color: #555555;

  line-height: 200%;

  letter-spacing: 10px;

  font-size: 15px;

   

 • Ina Anjuta
  inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits

  Tilkomstgruppen