Designarbeider fra dette året (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

19

Designarbeider fra dette året

Tenkte å vise dere noe av det jeg har laget på skolen i løpet av dette året. Vi har laget ganske mye, men her er to av oppgavene. (Resten kommer jeg til å legge ut etterhvert.)

Den ene oppgaven gikk ut på å lage et magasin, det var en gruppeoppgave, men alt bortsett fra tekst er laget av meg fordi alt er endret på. Ignorer den dårlige forsiden, jeg hadde dårlig tid.
Den andre oppgaven var å designe en meny for en fiktiv fiskerestaurant kalt "hummer".

Oppgavene er lastet opp på en ganske kul side som heter: issuu.com. Jeg vil anbefale alle designere å teste ut denne siden. Der kan du laste opp pdf av dine arbeider og vise frem sidene med bla-funksjon. Det er gøy. Det er mest for designarbeider med flere sider, f.eks magasiner, bøker, kataloger osv... Jeg kommer sikkert til å laste mer opp der etterhvert.

 

 

 

Hva syntes du?


 • Dato: 24.06.2013 klokken.23:22
  URL: http://starshipx.blogg.no/
  Hummer var jo utrolig tøff da :D Likte at du ikke gjorde den mainstream rød c:
  Dato: 29.06.2013 klokken.10:14
  URL: http://www.newinstockholm.blogg.se
  Hei, jeg har prøvd å sende deg en Mail, men får bare feilmelding? Jeg bruker ditt design, men det går ikke an å kommentere på bloggen.. Vet du hvordan jeg løser dette?

  Mvh

  Stephanie
  Dato: 08.07.2013 klokken.16:34
  Kristina
  URL:
  Hei :-) kunne du laget et innlegg om hvordan man bruker javascript? hvilke koder du bruker for at bilde i sidemenyen skal endre farge når man holder musepekeren over osv
  Dato: 09.07.2013 klokken.14:11
  URL: http://bieberangel.blogg.no
  kan du hjelpe meg med headern min, jeg bruker din header, men bilde ble borte og jeg får ikke bilde frem igjen :(
  Dato: 09.07.2013 klokken.14:13
  URL: http://bieberangel.blogg.no
  EN HEADER SOM DU HAR LAGET :)
  Dato: 11.07.2013 klokken.12:55
  URL: http://http://doyoubelieveinwitchcraft.blogg.no/
  kjempe spennende. Du ser det er mange som spør deg om ting her, her har også et spørsmål, jeg har brukt designet ditt med en ugle på, det fungerer veldig bra, men det eneste er at teksten jeg skriver kommer langt ned på bildet, det ser ut som du har valgt og legge inn ett bilde i innlegg på selve disignet som ikke kommer opp hos meg. :) kan jeg rette på dette. Mvh isalei
  Dato: 13.07.2013 klokken.17:55
  URL: http://dyaaa.blogg.no
  Hei! Kan du versåsnill og lage en video der du viser hvordan du laster ned youtube videoer til imovie?
  Dato: 25.07.2013 klokken.23:15
  URL: http://unehammer.blogg.no
  heei jeg lurte på om du kan lage en header til meg jeg kan si hvordan jeg vil at den skal være vis du svarer at du kan<3hadde blitt veldig glad vis du svarte<3-elig hilsen UNE<3
  Dato: 02.08.2013 klokken.12:41
  Anna
  URL:
  Hei! Lager du personlige design privat? Gratisdesignene dine er utrolig fine, altså - det er bare det at jeg skal opprette meg blogg i forbindelse med utveksling og vil ha noe mer "reisete" og unikt. Har full forståelse om du ikke har tid :-)
  Dato: 24.08.2013 klokken.18:06
  URL: http://lineschoise.blogg.no
  Hei:-)) Tusen takk for at du har så mye flott design og du er til stor hjelp for en fersk blogger. Artig med alle disse kodene, når man begyner og forstå seg på de.

  Så ville bare si takk for hjelpen man får av deg:)

  Har også sendt deg en email angående hjelp av en enkel header, mot betaling så klart:-)
  Dato: 24.08.2013 klokken.18:33
  Robert
  URL:
  En ting er nå at du skriver blogg , men nå begynner jeg å bli lei dumme bloggere som skriver om design, kjøp, mote og leverer ut gratis design... gratis og gratis. Nei begynner å bli lei slike blogger som dette, greit at noen er flinke men det blir einsporet. Måtte jo kommentere når jeg først var innom, pen jente men blir lei slike blogger.
  Dato: 26.08.2013 klokken.18:26
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Robert: hehe! Du skriver som om alle skulle hatt designblogg, når det kun er noen få. Og de som driver designblogger har gjerne en stor interesse for, jobber med eller studerer noe designrelatert. Dermed åpner man gjerne en blogg om det man interesserer seg for. Jeg tror frustrasjonen din handler om bloggere generelt, og ikke min blogg, for denne har du tydelig aldri vært innom før. Du får ta initiativet til å lage tidenes mest apellerende og unike blogg selv da vet du, så får vi se om du har oppskriften ;)
  Dato: 14.09.2013 klokken.19:55
  URL: http://maariiiaa.blogg.no
  lager du design gratis, utenom "gratis designene" som alle kan bruke ?
  Dato: 22.09.2013 klokken.13:04
  Mina<3
  URL:
  kul blogg skjekk ut min <3
  Dato: 23.09.2013 klokken.20:00
  Kristine
  URL:
  HEI! jeg elsker bloggen din og designene dine!! men jeg lurer på en ting? hvilket program bruker du for å redigere bildene dine? <3
  Dato: 30.09.2013 klokken.22:19
  URL: http://www.projecthealthy.blogg.no
  Hei :) Jeg lånte ett design av deg, tusen takk! Har ett par spørmål dog.. hvis du går inn på bloggen min ser du at noen av linkene under arkiv og siste innlegg er i svart skrift, og noen i grå skrift. Jeg vil gjerne ha alt i svart, hvordan får jeg til det? Det samme gjelder tekst under profilbildet :)

  Takk for tilbakemelding på dette!
  Dato: 01.10.2013 klokken.17:09
  URL: http://bladet.blogg.no
  Hei! Jeg kunne ha behøvd et nytt design til min splitter nye blogg, bladet
  Dato: 13.10.2013 klokken.18:40
  URL: http://www.casino6000.com/
  Kjempe vakker blogg!
  Dato: 04.11.2013 klokken.16:04
  oda
  URL:
  Hei! Kunne du ha lagd et header til meg! Min blogg heter odabelieber
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits