De tingene jeg bare alltid glemmer å kjøpe... (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

7

De tingene jeg bare alltid glemmer å kjøpe...

Jeg bestemte meg februar 2011 at jeg skulle gå til innkjøp av nytt treningstøy. I dag kjøpte jeg det! Og da skulle jeg egentlig bare innom en butikk for å sjekke om de hadde en fresh morgenkåpe. Det hadde de ikke. Men nå har jeg treningstøy og er jeg klar for American bootcamp! 


En annen ting jeg kjøpte var skikkelig lyd. I et år har jeg gått rundt med tidenes mest crappy øretelefoner (som bildet under). Som er som å gå rundt med taffel-musikk og en irriterende veps direkte i ørene, mens det i tillegg gnager. Jeg har alltid vært en musikkelsker, men i det siste så begynte jeg å "la være" å høre på musikk på bussen selvom jeg egentlig kunne. Da skjønte jeg at det var på tide å skaffe noen gode gamle koss-øretelefoner igjen. 
Det er nesten litt flaut å tenke på at jeg brukte disse i et helt år. Før da jeg satt på bussen pleide jeg alltid å le inni meg av folk som brukte disse øretelefonene, helt til jeg selv ble en av dem..... • Dato: 07.01.2013 klokken.22:24
  URL: http://mjjb.blogg.no
  Har endelig fått kjøpt meg treningsklær jeg også!:)
  Dato: 08.01.2013 klokken.00:03
  URL: http://jannehaukombreland.blogg.no
  Singleten har jeg også, veldig fin farge på den=) I tillegg puster den godt. Haha jeg har og de små øretelefonene, det er forferdelig!! Er på leting etter nye, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke jeg skal kjøpe.
  Dato: 08.01.2013 klokken.16:25
  URL: http://frkreyes.no
  Elsker høretelefonene dine. Jeg bruker dog de andre nedenfor når jeg løper på tredemøllen.
  Dato: 08.01.2013 klokken.17:17
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Janne Haukom Breland: Ja likte fargene :) hehe, det er lett å ende opp med de. Kjøp koss, de er billige og best på lyd i forhold til pris. :) Ikke så vakre men likevel....
  Dato: 09.01.2013 klokken.17:30
  URL: http://www.L0ANdyL0.blogg.no
  Jeg hadde set på prisene til begge to hva de koster i forhold.:P

  Blir glad for en komentar tilbake på bloggen min
  Dato: 19.01.2013 klokken.11:13
  URL: http://synhol.blogg.no
  hei kjempe fn blogg :) kan vær så snill lage et design til meg ? <3
  Dato: 12.04.2013 klokken.18:16
  Tamtam
  URL:
  Hahaha. Så morsom
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits