Hverdag?? Hva er det... (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

3

Hverdag?? Hva er det...

Føler jeg ikke får pakket vekk jula før jeg får lagt ut en collage med en oppsummering av den. Nå har jo hverdagen for de fleste begynt, men her står fremdeles juletreet og vi synger fremdelses julesanger. Har hatt en måneds ferie og har allerede glemt hva jeg studerer... Anyways, her er noe av det jeg fikk til jul, og et bilde av meg og lillesøster + litt kake"kunst" som vi laget. Fikk ikke tatt bilde av alt jeg fikk til jul desverre, eller det vil si at det ikke ble plass i collasjen. 

Glemte nesten å legge ut bilde av grisen. Som man kan kaste på vinduet, kjempemorsomt ! Denne grisen har definitivt satt sitt preg på denne julen. Har dere begynt hverdagen igjen? 

Ps. Jeg har ikke vært så mye på bloggen i det siste, det har kanskje noen merket. Og jeg har heller ikke fått svart på de mange "hundre"(virker det som) spørsmålene som har kommet og diverse kommentarer. Og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre det fordi da måtte jeg gitt avkall på resten av livet mitt for å få det til. Det jeg derimot tror jeg kommer til å gjøre snart er å lage en videobesvarelse på mange spørsmål som jeg får daglig. Eventuelt så blir det en ganske laang video. 

 

 


 • Dato: 04.01.2013 klokken.22:36
  URL: http://stordajento91.blogg.no
  Det er jeg :)
  Dato: 04.01.2013 klokken.22:46
  URL: http://smudi.blogg.no
  Så kult!:-)

  Ja hverdagen min har begynt som normalt:-)
  Dato: 14.01.2013 klokken.07:38
  URL: http://adf.ly/GcGjt
  Digger Bloggen din

  Fortsett slik :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits