Julekollasj (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Julekollasj

Dette er julepynten hjemme hos meg i leiligheten. Jeg liker det litt minimalistisk, ikke sånn stappfult av julenisser overalt. Men kunne tenke meg en eneste julenisse slik at det blir komplett. Etterpå kommer juletreet, det blir gøy! Juletreet kommer til å bli alt annet enn tradisjonelt, jeg kan legge det ut hvis vi rekker å pynte det i dag. 
 • Dato: 19.12.2012 klokken.17:33
  URL: http://svartfoto.blogg.no
  fine de
  Dato: 19.12.2012 klokken.19:13
  URL: http://annialove.blogg.no
  Å så fine bilder!:)
  Dato: 19.12.2012 klokken.19:20
  URL: http://smudi.blogg.no
  Fine bilder!:)
  Dato: 26.12.2012 klokken.00:08
  URL: http://fun-gags.com/post/38538916898
  Elsker bloggen din :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits