Update (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Update

Er dere fremdeles interessert i et juledesign? Og synes dere det jeg har laget hittil er fint? Beklager at jeg blogger om at jeg skal legge ut alt mulig rart også gjør jeg ikke det, men innleveringsoppgavene på skolen var større enn jeg trodde i utgangspunket. Jeg hadde tenkt til å legge ut dette designet for mange dager siden egentlig. Men ble bare aldri helt fornøyd. Kunne du brukt det sånn som det er nå? Eller helst litt annerledes? Blogges om 4 dager fordi da er siste innlevering før juleferien, kanskje vi blogges før det også! 


 • Dato: 10.12.2012 klokken.15:00
  URL: http://betta.blogg.no
  Nyydelig! Kunne brukt det slikt! :)
  Dato: 10.12.2012 klokken.20:31
  URL: http://juve.blogg.no
  veldig fint design :)) går det ann å ha header i designet ?
  Dato: 11.12.2012 klokken.08:27
  URL: http://hddaw.blogg.no
  Eg kunne absolutt brukt det slik! Håper det kommer koder til det snart. HAr allerede laga header så håper det går ann med header til designet :)
  Dato: 27.10.2013 klokken.23:05
  URL: http://cheerm.blogg.no
  hvor har du kodene til dette designet, var utrolig nydelig, fikk lyst til å låne det til juletider, hihi ^^
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits