To spørsmål til dere.... (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

6

To spørsmål til dere....

Bare lurer på om dere ønsker at jeg skal holde en konkurranse hvor dere kan vinne gavekort? I såfall hvis dere vil det så skal jeg holde en slik konkurranse. Det er gavekort fra miinto eventuelt. 

Så lurer jeg også på om dere ønsker at jeg skal lage et juledesign? Jeg vil gjerne lage et hvis jeg vet at dere ønsker å bruke et skikkelig juledesign. Det har vel ikke så mye å si fordi jeg har allerede begynt å lage, så det kommer innen noen dager forhåpentligvis. 

Nå skal jeg snart stikke å trene på american bootcamp, for å ødelegge bena mine på nytt igjen. Sist klarte jeg ikke å gå på en uke, men denne gangen er jeg forberedt. Det finnes både krykker og rullestol i kjelleren her jeg bor fant jeg ut så jeg får vel bare låne de en uke. 

 


 • Dato: 27.11.2012 klokken.18:20
  URL: http://jekketralla.blogg.no
  Begge delene hadde vært fett! :)
  Dato: 27.11.2012 klokken.18:21
  URL: http://awanabe.blogg.no
  Det høres ut som noen gode ider, og jeg vil gjerne det :)
  Dato: 28.11.2012 klokken.12:35
  URL: http://youdontknowus.blogg.no
  Sier ikke nei til konkrangse :)

  Jeg liker designet ditt ånn som dt er nå :)
  Dato: 01.12.2012 klokken.02:16
  URL: http://www.kisara.blogg.no
  den design greia ville vært suuper, å mens vi snakker om design, kunne du tenkt deg å lage et design evt. header til meg? vær så snill ?
  Dato: 02.12.2012 klokken.11:33
  URL: http://juve.blogg.no
  Begge delene høres bra ut ;))
  Dato: 04.12.2012 klokken.17:42
  URL: http://annamarialove.blogg.no
  Jeg har kjempelyst til at du skal lage et juledesign! De er så fine de designene du lager, du er skikkelig god på det!
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits