Syk (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Syk

Hei. Jeg kårer vinneren av månedens blogg i morgen. Skulle egentlig gjøre det i dag, men er skikkelig syk akuratt nå og orker ikke tenke noe særlig :P Samme når det kommer til kommentarer og mailer som jeg har fått så svarer jeg nok etterhvert selvom jeg bruker litt tid på det om dagen og spesielt nå. 

Og forresten så kommer mange av mailene jeg mottar direkte til søppelposten. Jeg la merke til det i sta da jeg sjekket igjennom den at det var masse mail der. Så fra nå av så får jeg sjekke den også ved jevne mellomrom. 

Jeg kommer til å blogge mer fremover enn hva jeg har gjort i det siste. Men akuratt nå skal jeg sove. Natta!

 


 • Dato: 11.11.2012 klokken.21:30
  URL: http://vdaa.blogg.no/
  å, god bedring!!
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits