Hvordan skjule innlegg (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

0

Hvordan skjule innlegg

Mange av dere spør meg ofte om det er mulig å skjule innlegg. Hvis du foreksempel har publisert et innlegg "om meg" eller noe annet som du ikke ønsker skal vises som et blogginnlegg. Så hittil har jeg bare sagt at dette er mulig men jeg har iallefall noen tips for hva du kan gjøre.

Tips 1. 

Les forklaringen for hvordan du skjuler innlegg og kategorier med koding her. Det er fra en annen blogg som også har en del tutorials. Det kan være litt komplisert hvis du er nybegynner. 

Tips 2. (enkel)

Se i gjennom arkivet for blogginnlegg som du har publisert tidligere og se om det er noen innlegg du ikke synes er så viktig at er der. Bytt i så fall ut teksten i innlegget og skriv inn ny tekst. Da vil kanskje ikke innlegget bli skjult, men det publiseres iallefall ikke på forsiden og de færreste vil legge merke til at du har laget et innlegg "om meg" f.eks.  • Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits