Te-dilla (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Te-dilla

Jeg har vært litt fræværende  fra bloggen i det siste, men får skvist inn et innlegg i ny og ne om interessante ting som te likevel. Forsikringsselskapet ringte meg forresten i sta og fortalte at de ikke kunne dekke skadene på macen min og at jeg måtte kjøpe helt ny mac, men de kunne fortelle meg at jeg burde skaffe meg noe som heter "uflaks-forsikring". ÅJA!! Hadde jeg visst at det var noe som het "uflaks-forsikring" så hadde jeg garantert allerede skaffet meg det for lenge siden! Så anyways så går turen til eple og kjøpe en ny i morgen.

Men over til å snakke om te.

Jeg drikker te hele dagen lang, og derfor måtte jeg rett og slett ta et bilde av den nye te-favoritten. Det er ingefær-te og skal visstnok være veldig bra. Uten koffein tror jeg, men det er jeg ikke så sikker på siden det er litt vanskelig å tyde pakningen. Kjøper te på frukt og grønt butikker fordi de har litt mer spennende smaker enn de på kiwi. 
 • Dato: 23.10.2012 klokken.17:25
  URL: http://nonbully.blogg.no/
  Du har en kjempe fin blogg! :D

  -Konkurranse: Vinn iPad2-
  Dato: 23.10.2012 klokken.17:51
  URL: http://svartesteneruendeligegalakser.blogg.no
  te! er te-alkoholiker sjæl. og beste og billigste teene er jo på jallabutikkene rundtom ^^
  Dato: 24.10.2012 klokken.17:00
  URL: http://lifeofporn.blogg.no/
  Ingefær-te er kjempedigg :D er best når man lager selv syns jeg da :D
  Dato: 24.10.2012 klokken.17:32
  URL: http://www.BettyAndMichelle.blogg.no
  Te er digg <3

  Linkekonkurranse på bloggen vår !!
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits