Har klart det igjen..... (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

9

Har klart det igjen.....

Ja nå har jeg klart å ødelegge macen igjen... Selvom den bare døde helt av seg selv. Ja hva skal man gjøre? Jeg får bare levere den på reparasjon da IGJEN. Begynner å bli flaut.

Heldigvis så laget jeg to nye design forrige uke samtidig som at jeg laget det nye rosa, da lagret jeg det for sikkerhets skyld inne på en annen blogg. I tilfelle macen skulle klikke og det var jo flaks. Så da kan du vente deg to nye design fra meg iallefall veldig snart.
 • Dato: 12.10.2012 klokken.19:37
  URL: http://solviwaerness.blogg.no/
  Huffda..Veldig kjipt...Spent på hvordan designene ser ut ;)

  Ha en fin kveld! :D
  Dato: 12.10.2012 klokken.20:40
  URL: http://lifeofporn.blogg.no/
  Sukk, det er typisk :) Men er ingen skam å sende teknologien sin inn på rep alltid ^^, Vi er mange som bare ikke kommer overens med de :3
  Dato: 12.10.2012 klokken.22:00
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Sølvi Birgitte Wærness: Ja det er det..:/ Så bra, de er ganske like den rosa egentlig. Takk, ha en fin kveld du og :D
  Dato: 12.10.2012 klokken.22:02
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  LifeOfPorn: Ja i allefall typisk meg om dagen, ødelegger alt som er :P Men sant hehe, det er ikke vår feil at teknologien er teit noen ganger.
  Dato: 12.10.2012 klokken.23:04
  URL: http://rebeccasfritidsliv.blogg.no/
  Hei :) Dumt det der :/ kjenner til det... hehe.. Men jeg sendte deg en Mail?? har du sett den ? :)
  Dato: 14.10.2012 klokken.16:07
  URL: http://cmlli.blogg.no/
  Uuff ♥

  Har forresten et "designhjelp"-spørsmål til deg! Jeg har et helt ok design når jeg først trykker meg inn på bloggen, men så fort jeg trykker et blogginnlegg "forsvinner" liksom forsidebildet og slikt i sidemargen. Har irritert meg av dette leeenge og får ikke til å fikse det. Så da er det ikke annet og gjøre enn å spørre om hjelp! hehe :-)

  vet du hva problemet kan være?
  Dato: 14.10.2012 klokken.16:45
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Camilla: Heisann. Er det profilbildet som forsvinner? Da må du bare legge inn profilbildet i alle malene. Du har sikkert bare lagt det inn i forsidemalen. Hvis du har lagt det inn med kode i malene så er det iallefall derfor. :)
  Dato: 14.10.2012 klokken.19:43
  URL: http://madder.blogg.no
  hei, jeg bruker en av gratisdesigna dine... når jeg legger til profilbilde, blir det kjempe brett og stygt... er dt noen spesiel høyde eller bredde det må ha :S har prøvd mange forskelige bilder men alle blir stygge og brede! blir glad for svar...

  -madder.blogg.no
  Dato: 14.10.2012 klokken.19:56
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Madde: Heisann. Ja, jeg vet hva du mener, har glemt å rette på det. Men bredden i maler samsvarer ikke med den i stilsettet. Det du må gjøre er å sjekke at bredden er det samme der du la inn profilbildet som det er på profile img i stilsettet. hvis du finner det da. Er littegrann komplisert å forklare, men du kan jo se om du får det til :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits