hvem ble månedens blogg? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

hvem ble månedens blogg?

Først må jeg si takk til de som meldte seg på, ville følge bloggen min og delte innlegget på facebook. Jeg har valgt ut oktoberbloggen, selv om jeg selvfølgelig ville at flere skulle være månedens blogg.

Vinneren ble  Sølvi birgitte waernes. Jeg valgte henne fordi hun har kommentert mye på bloggen min i det siste og så vil jeg gi tilbake til de som jeg vet leser bloggen min. 

 

Ta en titt innom bloggen hennes!

Ps. Linken kommer opp i sidemenyen snart. Enten i dag eller i morgen. Må bare få skrudd på macen først, ser ut til at den har dødd igjen :( 


 • Dato: 10.10.2012 klokken.21:27
  URL: http://solviwaerness.blogg.no/
  Tusen takk! :D Kjempe koselig å bli oktober bloggen! :D
  Dato: 10.10.2012 klokken.21:33
  URL: http://www.ilrsin.blogg.no
  Så fin blogg!<3
  Dato: 10.10.2012 klokken.22:49
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Sølvi Birgitte Wærness: Bare hyggelig, fint at du synes det :D
  Dato: 11.10.2012 klokken.09:24
  URL: http://lifeofporn.blogg.no/
  Gratulerer til henne :D
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits