Endelig et nytt design. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Endelig et nytt design.

Nå var det deilig å bli kvitt det forrige designet! Ikke bare var jeg lei av det, men jeg hatet det forrige. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å bytte før nå. Når jeg har en designblogg så blir det helt feil å ha et design som ikke er fint, så dette er jeg mye mer fornøyd med. Si fra hvis det er noen feil eller ser rart ut i din nettleser fordi jeg fikset det ganske fort og er ikke ferdig enda. 

Her var det gamle, før jeg ødela det enda mer.Hvis jeg rekker det før jeg går ut etterpå så legger jeg ut det nye gratis designet. Eller så kommer det i morgen.


 • Dato: 10.10.2012 klokken.19:05
  URL: http://idasevheim.blogg.no/
  Jeg får ikke opp headeren din, eller er det meningen?
  Dato: 10.10.2012 klokken.19:52
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Ida Sevheim: Hei. Ja det er bare jeg som ikke har rukket å lage meg en header enda :P Bra du påpeker det uansett, fordi jeg blir nødt til å få laget noe snart.
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits