Laget enda et nytt design til dere (snart) + noen ord om designbruk (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

8

Laget enda et nytt design til dere (snart) + noen ord om designbruk

Tenkte å vise dere det nye designet så dere får sett det, jeg vet at mange av dere liker rosa så derfor laget jeg enda et som er rosa. Hva synes du? 

Samtidig tenkte jeg at jeg skulle ta opp noe viktig i forhold til bruk av design. Jeg har egentlig aldri skrevet noe innlegg om det før, men nå gjør jeg det. Og det er all missbruk av design. Jeg snakker ikke til mer enn kanskje 5% av dere. Så alle dere som viser respekt til bruk av design, trenger ikke lese dette. (:P)

Jeg har kommet over mange, spesielt i det siste som tar vekk linken tilbake til min blogg. Og noen legger igjen link til egen blogg, som om noen skulle tro at det er de som har laget det. Da kan jeg for det første si at de aller færreste kjøper at det er "du" som har laget designet. Hvis folk hadde trodd det var du som hadde laget designet, så hadde ikke jeg fått eposten min rent ned at folk som sier fra om at andre missbruker designene mine. Det er samtidig såppas mange som kjenner igjen mange av designene uansett, og da vil folk som ser det miste respekt for "deg" og bloggen din. 

På tross av at jeg skriver nederst i design-innleggene mine at "Det er lov til å endre på designet, men ikke ta bort linken til min blogg", så forstår ikke folk dette? Veldig ofte hvis jeg konfronterer noen med å ta tatt vekk linken til bloggen min så er svaret: "Å jeg bare tenkte at siden jeg har endret så mye, så ville det ikke være riktig å ha linken der". De som svarer dette er selvfølgelig inneforstått med at det ikke er lov, det er bare en unnskyldning de tror de kan slippe unna med. Samme som med: "det var ikke jeg som satt det inn, det var venninnen min og hun tok det vekk". Så jeg vil at dere skal være klar over at dette heller ikke er en godtatt unnskyldning. Din venninne bryr seg jo egentlig ikke om du har link på siden din eller ikke, så derfor vet jeg at også dette er løgn. Sånn for å komme til en konklusjon så biter jeg ikke på noen som helst unnskyldninger uansett, så det beste er å bare å bare innrømme det og sette tilbake linken. Du skal egentlig ikke ta det bort i det hele tatt selvfølgelig, men dette er da altså dedikert til de som tar bort disse linkene fordi de tror de kan slippe unna alt bare de har en "god nok unnskyldning". 

Og en ting jeg reagerer på til slutt er at dette veldig ofte gjelder de som er litt "voksne". Folk over 20 år bør ha vett nok til å forstå at man ikke tar æren for andres verk spesielt. 

Så jeg gir det en sjanse til med dette designet, men hvis ikke det blir bedringer i å vise respekt så kommer jeg til å slutte å legge ut gratis design. 

 

Ps. Når jeg skriver "deg" i innlegget så snakker jeg kun til de som stjeler design ikke dere andre (<3)

 


 • Dato: 05.10.2012 klokken.23:04
  URL: http://www.ceciliekekilie.blogg.no
  helt uaskeltabelt at folk "stjeler" andres design og tar bort linken. synes det er så dårlig gjort av folk. uansett var det et veldig fint design <3
  Dato: 06.10.2012 klokken.17:52
  URL: http://lhns.blogg.no
  åå, dritt fint. Når kommer det? Jeg vil bruke det ♥♥♥
  Dato: 06.10.2012 klokken.20:02
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  helene seim: Takk for det :) kan hende jeg legger det ut etterpå, ellers så kommer det i morgen helt sikkert.
  Dato: 19.10.2012 klokken.13:39
  URL: http://frkidakornelia.blogg.no
  Kjempe fint! :) Du er utrolig dyktig, og ikke minst kunstnerisk! :)

  Jeg har lånt det designet som er slik som dette, bare at det er svart og hvit. - Tusen takk!:)

  Og utrolig dårlig av de som fjerner at du har laget designet osv. Dumt at slike skal ødelegge for andre.

  God helg!

  Klem fra Ida Kornelia
  Dato: 20.10.2012 klokken.17:05
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Frk Ida Kornelia: Tusen takk for hyggelig melding :) :) Ja det er kjedelig, de bryr seg jo heller ikke om at det ødelegger for andre som er greie....

  Takk god helg må du også ha :)
  Dato: 10.11.2012 klokken.03:46
  URL: http://ronjalove.blogg.no
  Hei :)

  ville bare si at det er supert at du legger ut gratisdesign på bloggen din :) Jeg har tatt i bruk dette nå, og vil bare takke :) Tar tid å lage et ordentlig bloggdesign, og jeg har ikke tid til å gjøre dette pga eksamen som kommer straks, og helt ærlig så blir jeg aldri fornøyd når jeg lager selv :o Så takk :)
  Dato: 14.11.2012 klokken.18:38
  URL: http://marthehegland.blogg.no
  Jeg bruker ditt design! å synntes det er dritfint! men jeg lurte på om det går ann å ha en annen header til ? hvis ja hvor stor ? :)
  Dato: 10.12.2012 klokken.00:57
  URL:
  Hvordan får man navnet sitt i sånn fin skrift på bildet på toppen av bloggen??
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits