Foto-rennende vann (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Foto-rennende vann

Digger å ta bilde av vann som renner. ideelt sett så skulle bildet vært tatt utendørs med dagslys, da hadde det blitt enda finere, men uansett alltid gøy å ta bilder av vann. Her har jeg brukt kort lukketid. Jeg er fremdeles ikke så veldig flink til å ta bilder, men satser på å lære meg litt mer snart. Så hvis tiden strekker til kommer jeg til å legge ut fler fotografier fremover. 
 • Dato: 19.10.2012 klokken.15:05
  URL: http://mariellefoto.blogg.no
  Sykt fint bilde!
  Dato: 22.01.2013 klokken.21:30
  URL: http://mylittleniceworld.blogg.no
  Tuller du eller?! Kjempeflink til å ta bilder!!
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits