Svar på spørsmålsrunde del 2 (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Svar på spørsmålsrunde del 2

Bare svarer litt sånn raskt på disse siste spørsmålene. 

 

Hva synes du om folk som kler seg i tights og skinnjakke? Svar: Jeg kunne lett ha funnet på å kle meg i tights og skinnjakke selv. Men det er klart at det er forkjell på kvinner og menn når det kommer til det der. 

Hva gjør du helst på en fredagskveld? Svar: Et glass vin sammen med gode venner, mens vi spilelr et morsomt spill. Kanskje ta en tur ut også. 

Hva er favoritt outfiten din (bilde)? Svar: Jeg har desverre ikke noe tilgjengelig bilde akuratt nå, men jeg kommer sikkert til å legge ut på bloggen etterhvert. Jeg går alltid i hvit jakke, og gjerne med en løs topp under, med sort stram bukse. 

Hva liker du og gjøre på fritida? Svar:
Være sosial, finne på kreative ting. Som f.eks male, designe eller bare lage noe annet rart. 

Hvem er dine 3 bestevenner? Svar:
Mamma, Marianne hun jeg bor med, også har jeg en venninnegjeng hvor alle er mine bestevenner. Kan ikke plukke ut spesifikke. 

Hvem ville du strandet med på en øde øy? Svar: Sammen med Lars Monsen, Tror jeg hadde klart meg mye bedre da. 

Hva ville du tatt med deg? Svar: I og med at jeg er der med Lars Monsen så trenger jeg ikke å tenke på overlevelse, så jeg ville tatt med en: Oppblåsbar luftmadrass som jeg både kunne sove på og flyte i vannet med, en tralle full av fantabrus og solbriller. 

Hvor er mesteparten av klærne dine fra? Svar: Hvor klærne mine er fra er noe jeg tenker svært lite på, men uansett så tror jeg at de fleste er fra Cubus, Veromoda og Zara.

Favoritt mat? Svar: Scampi, blåskjell, fisk. Generelt sjømat. Så elsker jeg også oliven. 

Drikke? Svar: Kaffe, svart selvfølgelig. 

Godteri? Svar: Ingen slår søppeldynga. Det må være sterkt eller surt. 

Alkohol drikk? svar: Rødvin.  

Mobil? svar:
Iphone 4s.

Blogg?
 Svar: Blogger som er litt utradisjonelle som: Linnea Myhre og Kong halvor. Ellers leser jeg mye kunst og designblogger. Og blogger som skriver generelt om kreativitet og har laget artige ting. camillarose.blogg.no er et eksempel på en kreativ blogg. Det er massevis av blogger som jeg ikke kommer på akuratt nå. 

Vinter eller Sommer? Svar: SOMMER! jeg er et veldig sommermenneske og kommer til å bevege meg ut av Norge så snart jeg har muligheter for det. 

Går du på skole? Svar: Ja, jeg studerer Macdesign. 

Favorittfarge? Svar: Rosa, det har det vært siden jeg var liten og kommer alltid til å være. 

Hva slags farger liker du IKKE? Svar: Spygrønn, spesielt når det kommer til interiør. 

 

Hva er favorittdyret ditt? Svar: Rotte og katt. 

Hva er din favoritt artist og sang? Svar: Favorittartist og sang er for meg umulig å svare på, men la oss si at Muse er blant de jeg liker best.  • Dato: 04.10.2012 klokken.21:48
  Pernille
  URL:
  Fine Svar!<3
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits