Svar på spørsmålsrunde del 1 (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Svar på spørsmålsrunde del 1

Det tok sin tid før jeg fikk tid til å svare på disse spørsmålene, men nå har jeg lagt ut del 1 av svarene. Deler opp så ikke innlegget skal bli så langt. Del 2 kommer snart. 

 

Når ble du interessert i design?

Svar: Design har jeg alltid vært interessert i, men bloggdesign og grafisk design ble jeg interessert i for et år siden. Like etter at jeg hadde opprettet denne bloggen. Og nå studerer jeg Mac design.

 

Bor du i leilighet eller hus?

Svar: Jeg bor i leilighet. Jeg bor ganske i sentrum av Oslo, så da blir det ikke så mye hus.

 

Hvordan får du organictabs i headeren? 

svar: Det er komplisert å forklare så jeg kan ikke legge ut forklaringen i dette innlegget, men kan kanskje lage et eget innlegg om det snart hvis mange nok vil det.

 

Hva slags sminke bruker du? 

Svar: Alt på bildet under. Til hverdags er det kun Loreal maskara og Shiseido foundation. Og neglelakk da selvfølgelig. Det bruker jeg hver eneste dag. Til tider bruker jeg også Maxfactor eyeliner, Clinique øyenbryns-penn, Gosh lipgloss og Chanel rouge.Hvor lærte du alle kodene du kan?

svar: Det har jeg lært via Google. Jeg har søkt på de tingene jeg har hatt lyst til å finne ut av, så har jeg funnet forklaringer på enten norske eller utenlandske blogger. Etterhvert så har jeg funnet ut av koder på egenhånd, siden mye av det er bygget opp ut fra logikk. 

 

Hva slags gutter liker du?

Svar: Jeg liker gutter som er intelligente, helst smartere enn meg selv. Gutter som er tøffe nok til å gå rett på sak. Gutter med selvtillitt. Gutter som ser ut som at de er 20, men er 35 år i modenhet. Og ikke minst snille gutter som kan se andre enn seg selv. 

 

Hvorfor begynte du å blogge?

Svar: Det var litt sånn innfall egentlig. Hensikten var egentlig å få kunsten min ut et sted. Og som en slags levende portfolio for maleriene mine. Jeg hadde også ambisjoner om å få solgt noen malerier via bloggen, men den planen gikk i dass. Og bloggen endte egentlig opp som alt annet enn det startet med.

 

Kan du lage flere designer og med tøffe skrift?

Svar: Kommer til å lage design med jevne mellomrom. Kommer ikke til å slutte med det. Og jeg tar gjerne i mot flere tips om hvordan dere vil at det skal være. 

 

Hvor lenge har du blogget?

Svar: I litt over et år. Før det visste jeg så vidt hva blogg var for noe.

 

Hva er dine fremtidsplaner? 

Svar: Mine kortsiktige fremtidsplaner er å bli ferdig med studiene, som er om et år. Og få meg jobb som designer. Men jeg er allerede i planleggingsfasen av å starte opp for meg selv, altså en egen bedrift. Så får jeg se hvor jeg ender. 

 

Hva ser du helst på tv?

Svar: Ser aldri på Tv. Men ok jeg ser litt tv på nett, så det går i reality-søppel og humor-serier. 

 

Har du speilrefleks?

Svar: Ja jeg har en canon 550 D, men jeg har en tendens til å glemme den overalt så får ikke så ofte tatt bilder med den. 

 

Når kommer ditt neste gratis design?

svar: Når du minst aner det. Når jeg får inspirasjon og tid til det. 

 

Har du noen dyr?

Svar: Nei desverre, skulle gjerne hatt det men det er ikke lov her jeg bor. I såfall skulle jeg hatt en katt som skulle hete Reidar Jr. Eller en ny Rotte. 

 

Hva er dine formål med bloggen?

Svar: Det lurer jeg også på noen ganger. Neida, etterhvert som jeg har blogget har jeg sett flere og flere muligheter. Så hensikten ved bloggen er å se hvilke dører som åpner seg, og hva det kan gi meg. Jeg ønsker å åpne nettbutikk etterhvert kanskje og bloggen har gitt meg masse innsikt i ulike markedsføringsmuligheter jeg har. Dessuten er det jo gøy! 

 

Hva synes du er kleint?

svar: Jeg synes det er kleint å for eksempel stå foran i en laang kø i butikken, for så og skulle betale og ikke ha dekning på kortet. Det er like kleint hvis det skulle skje meg, som at det skulle skje noen andre i butikken, som for harde livet prøver å komme med en "bortforklaring".

Det er også kleint når du tror noen snakker til deg,  Og du svarer dem tilbake, men så snakker de i telefon med handsfree. Eller til noen bak deg. Men hvis det skjer unnskylder jeg meg selv med at det er akuratt like kleint å snakke i handsfree.

Ellers synes jeg det er litt små kleint å blogge om veldig overflatiske ting. Noen ganger så må det til, men jeg må dra meg selv i håret noen ganger over ting som jeg selv skriver på bloggen. 

 

Har du instragram?

Svar: Nei har ikke instagram, men har lenge vurdert å skaffe meg det. 

 

Hva er du avhengig av?

Svar:

Kaffe 

Grønn te

Musikk i øret 24 timer i døgnet, spesielt på bussen

Internett-tilgang

Fanta (brus)

 

Liker du østkanten av Oslo?

Svar: Østkaten er flott det, er jo oppvokst på den siden og da likte jeg det. Men har konvertert til vest i senere tid. 

 

Har du noen gang hatt mørkt hår? 

Svar: Ja mange ganger, her f.eks. Tatt for rundt 5 år siden. Litt dårlig bilde, men har ikke så mange.

Har du kviser?

Svar: Litt morsomt at du spør, for jeg har akuratt fått en kjiip en på haka. Det er ellers sjeldent jeg har kviser.

 

Hva synes du om denne sangen? http://www.youtube.com/watch?v=nGUKtC5-WBo&feature=related 

svar: Sangen tok seg definitivt opp med den gitar-soloen på midten der. Ellers så var den helt ok, jeg liker veldig mye musikk som er liknende. Men jeg liker det enda mer dramatisk. 

 

Hva slags musikk hører du på?

Svar: Jeg hører masse på elektronica. Det er min favotittsjanger. Men liker også metal og rock. Eksempler: Metallica, Pearl jam, Moby, Mazzive attack, Røyksopp, Black eyed peas(noe), Air, Radiohead, Muse, Nirvana, Bent, Gigi d agostino. Ramset opp en del fordi jeg liker ikke å gjøre forskjell på favorittbandene mine. Annen musikk jeg liker er salsa, klassisk og fjortistrance (:P). 

 

Hvordan spiser du pære?

Svar: Hehe, jeg spiser først det som er i midten til den deler seg i to, så spiser jeg bunnen og til slutt toppen til det bare er stilken igjen.
 

Hvordan lager du de utrolig stilige designene?

Svar: Takk. De lager jeg med nesten bare koding. Det vil si HTML og CSS koder. Sånn som jeg har lagt ut på html og css siden på bloggen min. Der står så og si oppskriften på hvordan jeg lager design. Til å lage header, ikoner og annen grafikk så bruker jeg photoshop CS5.  • Dato: 01.10.2012 klokken.09:42
  URL: http://youdontknowus.blogg.no
  bra svart! :)
  Dato: 24.06.2013 klokken.11:10
  URL: http://bloggenomhester.blogg.no
  Kan du lage et design om hester :) Hadde vært bra kult
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits