Stress, nytt innkjøp og husk spørsmålsrunde. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Stress, nytt innkjøp og husk spørsmålsrunde.

Bare stikker en svipptur innom bloggen. Har innlevering og presentasjon av oppgave i morgen så styrer litt. Jeg er alltid sånn som tenker at jeg har kjempe god tid, men så viser det seg at det er 100 ting som jeg har glemt. Så da blir jeg alltid sittende og styre i siste liten. 

I dag hadde jeg i tillegg klart å lage tre forkjellige avtaler fordi jeg trodde at jeg skulle være ferdig til i dag, men nå har jeg avlyst resten så nå skal jeg jobbe resten av dagen. Hva går oppgaven ut på? Jo den går ut på å lage en Logo i programmet illustrator.

Her er forresten mitt nyste innkjøp. En vest kjøpt på Vero Moda. Jeg manglet en vest. 

Og forresten så har jeg jo spørsmålsrunde nå, Sånn at dere kan stille meg spørsmål. Svarene kommer enten torsdag eller fredag.


 • Dato: 22.09.2012 klokken.01:07
  URL: http://www.milohe.blogg.no
  Hei!

  Tenkte eg skulle informere deg om at eg har laga eit innlegg om at designet mitt er frå deg, og så har eg linka til deg. Håper det er greit :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits