Nytt egendesignet mobildeksel i posten fra caseapp.no (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Nytt egendesignet mobildeksel i posten fra caseapp.no

Nå har jeg endelig fått mitt egendesignede iphonedeksel i posten! Jeg elsker alt som man kan designe selv. Jeg synes det er mye morsommere da og ha noe unikt som ingen andre har. På caseapp.no så kan du lage eget iphonedeksel til 4/4s. Enten om du vil ha et bilde av hunden din, kjæresten din eller noe annet som du er glad i. Jeg valge å lage et enkelt sort design med navnet mitt på og et quote. Siden jeg har sort iphone så synes jeg det passet med et sort deksel. Jeg laget et eget design som jeg lastet opp, men du trenger ikke å lage designet på forhånd. Fordi på nettsiden til caseapp så har de en egen design-funksjon hvor du enkelt kan laste opp bilder og designe ditt eget deksel og legge til tekst om du vil direkte på siden. 


Pris: 249,- Gratis frakt.

(Sponset av caseapp.no)

 

Hva synes du om dekselet? 


 • Dato: 16.09.2012 klokken.16:16
  Elise
  URL:
  Det ble kult! :) Jeg skulle ønske jeg hadde iphone
  Dato: 27.09.2012 klokken.17:40
  URL: http://thanhthanht.blogg.no
  Kjempefint (:
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits