Umulige bilder, Fotokunst. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

5

Umulige bilder, Fotokunst.

Bilder lånt fra aftenposten. Bilder laget av Erik johansen.

Skikkelig absurde bilder, men det er det som er kult. Jeg har fremdeles en liten vei å gå før jeg er her, men inspirerende er det iallefall. Bildene er stort sett laget i Photoshop. 

Haha, denne liker jeg!

 


 • Dato: 10.09.2012 klokken.14:03
  URL: http://solviwaerness.blogg.no/
  Kjempe fint! :D
  Dato: 10.09.2012 klokken.20:09
  URL: http://ngbentzen.blogg.no/
  haha :) men jeg lurte på en ting. Jeg bruker det ene gratis designet ditt, åsså lurte jeg på om jeg kan endre slik at der det er et bilde av et skopar at det blir et bilde av meg istede? :) og hvordan jeg gjør det?
  Dato: 10.09.2012 klokken.20:22
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  ngbentzen: Hei. Ja det kan du gjøre. Har en beskrivelse på hvordan du endrer profilbilde i innlegget der du fant designet :)
  Dato: 10.09.2012 klokken.20:36
  URL: http://ngbentzen.blogg.no/
  vet du om en annen måte å finne url på en de to plassene? for jeg har bare skolepc så jeg får ikke til å laste det ned ;s
  Dato: 04.07.2013 klokken.12:52
  URL: http://www.z-design.no
  utrolig kreativt og artif - legger deg til som venn - er selv fotograf :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits