Hverdagsirritasjon #1 (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

5

Hverdagsirritasjon #1

Først vil jeg bare si at jeg tror matbutikken og bussen er de stedene hvor det foregår aller mest irritasjon. Det finnes ikke et sted jeg finner mer irriterende enn bussen for eksempel. Og jeg må si at matbutikken er en god nummer to. Men så nå må det ut! 

 

Bussen:

1.  Jeg synes blant annet det er irriterende når det nesten er helt tomt på bussen og en person absolutt skal sette seg ved siden av deg. Og skal i tillegg  sette seg demonstrativt opp på posen din fordi den gikk ut over det andre setet.

2. Folk som stirrer. Det er alltid en eller annen som må glo på bussen. Ikke bare sånn litt diskret og kaste noen blikk.

Men mer sånn her: 

Jeg vet ikke hva det kommer av, men det er en forbannelse jeg har fått over meg i det siste. 

 

Andre ting som irriterer på buss: 

3. Mennesker som skal breie seg når de sitter ved siden av meg sånn at kroppen min blir trøkket inn i vinduet, spesielt når det svinger og jeg blir enda mer most.

4. Når jeg må stå på bussen og buss-sjåføren kjører som en idiot. Og jeg har ikke noe sted å holde. Så jeg raser fra å ta tak i den ene skulderen til å grabbe skikkelig tak i rompa til en annen fyr. Sånn uten at det var min intensjon altså. 

Matbutikken:

1. Når du skal kjøpe deg en vare som du må være over 18 år for å kjøpe. Så må du gjerne vise legitimasjon. Spesielt jeg, men det har jeg lært meg å leve med. Dessuten tar jeg det som et kompliment at jeg ser ung ut. Det som irriterer meg mest er når personen ikke spør meg om legitimasjon, men heller sitter å skuler på meg. Sånn overdreven skanning av hele meg. Etterfulgt av et surt blikk, av en eller annen merkelig grunn. Som om jeg har begått en forbytelse. Så hvorfor ikke egentlig bare SPØRRE om jeg er gammel nok. Det er mye jo hyggeligere det, enn å sitte å se stygt på folk når de handler. 

2. En annen ting jeg har bitt meg merke til er hvordan enkelte bak kassa plutselig jobber i FBI når de skal spørre deg om legitimasjon. Noen som sitter bak kassa har bestemt seg for at du ikke er gammel nok på forhånd, så da hjelper det å rope ut på en sinna måte. "Legitimasjon-takk!!!!!!" Da ser jeg mitt snitt i å dra på med mitt aller mest fårete glis og sier "jeg trodde aldri du skulle spørre", samtidig som at jeg smører kortet mitt i fjeset på vedkommede. 

Kjenner du deg igjen i noen av disse?  • Dato: 10.09.2012 klokken.22:08
  Therese
  URL:
  Haha jeg kjenner igjen der dere leigitimasjonsgreiene!
  Dato: 11.09.2012 klokken.16:59
  URL: http://www.girlsaaaa.blogg.no
  åherregud! jeg elsker bloggen din! Jeg fant designene dine! klarte nesten ikke å bestemme meg! Jeg linker bloggen din på min blogg! ta gjerne en titt :D
  Dato: 12.09.2012 klokken.10:07
  snøhvitt
  URL:
  Det med legitimasjon ved kassen er noe du bør akseptere. Kan forsikre deg at du kommer å savne det en dag så nytt det i mens ;-)
  Dato: 12.09.2012 klokken.10:23
  snøhvitt
  URL:
  Min gammel far sa alltid at når du merker at ingen glor på deg lenger da virkelig problemmer begynner :-D, men mitt råd til deg er som er plaget av det : gå en uke uten sminke. Garantert forskjell. Tør du?
  Dato: 12.09.2012 klokken.12:52
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  snøhvitt: Jeg synes det er veldig hyggelig å bli spurt egentlig, irritasjonen ligger mer i det at de ikke bare kan spørre på en natulig og hyggelig måte. Men det er jo klart mange som er hyggelige da :)

  Men sant det der med at folk stirrer også, det er det samme selv om jeg går uten sminke. :P Jeg gjør det stadig vekk.
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits