Månedens blogg! Ble det deg? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Månedens blogg! Ble det deg?

Ja nå har jeg endelig klart å kåre vinneren. Jeg fant det ikke ut, så satt jeg å laget et design til mobilen og da fant jeg det jeg ville ha. Så jeg baserte jeg det på hvilket ordtak som jeg kunne tenke meg å ha bak på mobilen. Ordtaket er veldig enkelt og ganske kjent, men det sier veldig mye. Og kan tydes på uendelige måter.   

 


Det var Louise M P  som kom med dette forslaget! 

 

 

Her er forresten mobil-designet:
Ps. Bilde og link vil bli lagt til i sidemenyen om ikke så lenge!

 


 • Dato: 07.09.2012 klokken.21:13
  URL: http://Julieogbenedikte.blogg.no
  Såå fin blogg!

  Kommentere tilbake?:)
  Dato: 09.09.2012 klokken.12:43
  URL: http://sisseldream.blogg.no
  Hun er veldig heldig! :)

  Jeg bruker et design fra deg på bloggen min, og så har jeg noen problemer med profil teksten, så spurte meg om hvilken nettleser jeg har og om det var sånn når jeg la det inn.

  - Den nettleseren jeg brukte når jeg la inn designet var "Internet Explorer" og ja det ble sånn når jeg la det inn. Prøvde å fikse på det, men fikk det ikke til! :)
  Dato: 09.09.2012 klokken.14:59
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Sissel: Heisann. Takk for at du svarte på det :) Designet skal egentlig se bra ut i alle nettlesere så derfor jeg lurte, men jeg vet at internett explorer pleier å være vanskelig når det kommer til design. Så for å fikse det så kan du kanskje bare skrive inn profiltekst og navn rett inn i html-kodene. Og for mellomrom så kan du bruke koden br. :)
  Dato: 09.09.2012 klokken.20:52
  URL: http://sisseldream.blogg.no
  Okay, skal se om jeg får fikset det når jeg kommer hjem fra tur på onsdag! :-)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits