Vil du se det første designet jeg laget? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

5

Vil du se det første designet jeg laget?

Her er det! Det var egentlig ment som et gratis design som jeg skulle gi ut, men så syntes jeg det ble så stygt så jeg droppet å legge det ut. Og dette er bare et år siden jeg laget, før det hadde jeg aldri vært borti html og css koder før. Så det er fint å se utviklingen fra da til nå. Og dette er faktisk det designet jeg har brukt aller lengst tid på å lage. 


Jeg laget til og med enda en versjon i gråbrunt. På en måte så skjønner jeg ikke helt hva jeg tenkte på med de fargene og det sykkelbildet. Men hadde jeg ikke laget disse stygge designene så hadde jeg heller aldri lært noe som helst. Man må liksom alltids være skikkelig dårlig i noe før man kan bli god. Det verste er at jeg var dritstolt da jeg laget disse husker jeg.Hva synes du?

 


 • Dato: 29.08.2012 klokken.22:53
  Mie
  URL:
  Hmm jeg syntes det var ganske fint jeg... Men jeg skjønner hva du mener. Det er bra at du har blitt så mye flinkere på et år :)
  Dato: 01.09.2012 klokken.13:53
  martismula.blogg.no
  URL:
  hei<3

  kan du si hvor den vidioen er der du viser hvordan du får inn din egen header jeg har sett den får og jeg finner den ikke:( Og jeg måååååååå se den og få byttet!
  Dato: 01.09.2012 klokken.14:30
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  martismula.blogg.no: Heisann. hadde glemt å legge det ut, men har lagt det ut nå :)
  Dato: 01.09.2012 klokken.15:37
  URL: http://www.umulige95.blogg.no
  Bedre enn jeg selv noen gang har klart og få til. Jeg har prøvd og laget mitt eget design, men uansett hva jeg gjør og prøver på, feiler jeg! Og jeg likte det "sykkeldesignet" (kaller det for det jeg) veldig godt! Syns det var kjempe fint! ^^
  Dato: 03.09.2012 klokken.23:39
  URL: http://www.rhp.blogg.no
  Jeg synes sykkeldesignet var fint jeg :) Fine farger...
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits