Nytt design! (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

5

Nytt design!

Har laget meg et nytt design. Planen var å lage et stilrent, sort hvitt litt kult og moderne design men endte opp som alt annet enn det. 

Den øverste er designet jeg endte opp med å bruke. De to nederste er bare en av variantene jeg har vært innom. Alle knappene fungerer bortsett fra designhjelp knappen. Hvis du skal ha designhjelp så er det bare å gå på kategorien HTML og CSS i mellomtiden. Ellers så ville jeg også gått på kategorien gratis bloggdesign for å finne gratis designene til jeg oppdaterer innlegget hvor jeg har gratisdesignene samlet. 

1.

 

2. Planen var at designet skulle bli slikt som dette.  Men så syntes jeg det så så trist ut.

3. Så var jeg innom denne, men følte at menyen ble litt overkill.
Eller hva synes dere? Synes dere en av de 2 nederste var bedre?

Når jeg først sitter her å skriver så kan jeg vel nevne at det har blitt ganske lite blogging den siste tiden. Startet på skolen forrige uke så da er det alltid mye styr. Dessuten har jeg vært i design-modus. Da klarer jeg av en eller annen grunn ikke å være i bloggmodus. Det er litt sånn at design og blogging er litt motstridende og noen ganger må man velge mellom å blogge eller holde fokus på design. Når det er sagt så kommer det til å bli mye om design fremover siden jeg nå studerer mac-design. Da blir det mer fokus på grafisk design og programvare. F.eks photoshop. 


 • Dato: 29.08.2012 klokken.14:24
  URL: http://drommebiblioteket.blogg.no
  Hei jeg så på bloggen din at du laget gratis design, lurte på om du kunne tenke deg å lage et design og legge de inn på bloggen min mot betaling?

  Som sagt betaler jeg og jeg kan skrive et blogg inlegg om deg med link.

  Mvh

  Liv Judit Olsen

  http://drommebiblioteket.blogg.no/
  Dato: 29.08.2012 klokken.16:03
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  drømmebiblioteket: Heisann. Jeg kunne godt lagt inn et gratis som jeg allerede har laget. Men tenkte du på å lage et helt design? Der har jeg desverre lang kø og ikke mulighet for å lage noen på en stund. Men kan godt sette inn et for deg :)
  Dato: 29.08.2012 klokken.19:51
  URL: http://drommebiblioteket.blogg.no
  så kjekt at du svarte meg om du vil legge inn det designet som du har kalle "enda et design for deg som liker rosa" hadde det vært supert, kontakt meg på mail for å få passord og brukernavn!

  Livjudit@gmail.com
  Dato: 30.08.2012 klokken.14:46
  URL: http://inngrid.blogg.no
  Utrolig fint design!
  Dato: 20.12.2012 klokken.16:57
  URL: http://smudi.blogg.no
  Den nr.3 og 2 kvar kulest:)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits