Summer nails (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

3

Summer nails

Det er fremdeles sommer! Eller skal man si at sommeren akuratt har startet? I allefall her i oslo. Uansett dette er min sommer negl-look.

Ok så her er et negletips: Vil du ha lenge negler og langt hår? Ta b-vitamin. Jeg vil ikke oppfordre noen til å ta de vitaminene med mindre hensikten er å få lenge hår og negler, men jeg skal love deg at de vokser hvis du tar de. Det tar ikke mer enn en uke før du merker den enorme effekten faktisk. Jeg har tatt b-vitamin i over et år. Av helt andre årsaker enn hår og negler, men i sommer lot jeg helt vær å ta b-vitamin og neglene knakk og håret mitt ble dårligere enn det var. Så begynte jeg på vitaminene igjen også plutselig hadde jeg lange negler og håret mitt ble sterkere igjen. Rart med det der, men det funker.

 


 • Dato: 22.08.2012 klokken.15:38
  URL: http://stineeko.blogg.no
  Såå fint! ;)
  Dato: 24.08.2012 klokken.13:41
  URL: http://photographyx.blogg.no/1345728466_vinn_en_personlig_alm.html
  takk for tipset:D
  Dato: 27.08.2012 klokken.21:11
  URL: http://ctakla.blogg.no
  Hei kunne du hjulpet meg med designe mitt? :D

  Jeg har også tatt b-vitaminer i rundt ett år nå å merker stor forskjell :D
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits