Internett, kreativitet og papp. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Internett, kreativitet og papp.

Rart med den leiligheten som jeg nettopp har flyttet inn i. Det er ingenting som henger på greip. Dørene slår feil vei, kjøkkenbenken er ikke ment for å brukes, ting står helt bakvendt plassert på badet. Dusjen er det første du møter, så finner du plutselig vasken og alt det der lenger inn. Badet er egentlig bare en eneste stor dusj. Greit nok. Jeg synes leiligheten har sin sjarm og det er koselig der. Men så er det det at før vi flyttet inn så var det verken kabel-tv eller telefonkontakt til internett der. Det er det fremdeles ikke forresten. Lurer på hva slags mennesker det er som har bodd der tidligere? Må ha vært en kunstner eller noe....som som jeg egentlig er. Men selv jeg klarer ikke å leve uten nett eller tv. Innlegget dedikert til Telenor som internett-leverandør og installatør kommer forøvrig senere. Så i det siste har jeg blitt så kreativ og begynt å lage ting, som resultat av lang skoleferie og mangel på nett. Sånn i stedet for å gå å kjøpe kasser på Ikea av papp, så har jeg laget egne kasser. Av papp, så har jeg malt de hvite. De er ikke ferdige enda, jeg skal lage hanker og dekor på de snart.

Her har jeg brettet papp, også ser du den ryddige hylla bak der.Ble litt mer ryddig nå ja!  De er ikke ferdige enda, men legger ut ferdig resultat sikkert snart. Dette er ikke det eneste jeg har laget. Jeg har laget knagg, forheng til klesskap og gardinstang også. Det har jeg forresten ikke laget av papp. Det kommer jeg kanskje til å legge ut senere. 

 

 

 


 • Dato: 20.08.2012 klokken.20:43
  URL: http://catrinefrandsen.blogg.no
  Hei!

  jeg har brukt et av dine design og lure rett og slett på hvilken skrift du har brukt i headeren? jeg har tatt vekk det som stod der og lagt inn ei midlertidig header, men vil hellere ha skrift og ikke noe ant. men jeg fann ikke skriften noen plasser?

  kan du hjelpe meg? :-)
  Dato: 27.08.2012 klokken.21:26
  URL: http://lisauhlen.blogg.no
  For en genial løsning! Man kan jo male akkurat slik man vil, og spare masse penger :D
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits