Virus på blogg? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

0

Virus på blogg?

Mottok akuratt en mail angående tellere på bloggen og de virusvarslene som folk får opp. Blogg.no har oppfordret alle til å fjerne disse tellerene fra bloggene sine fordi det gir popups som ser ut som virus. Det er ikke virus, men de sier at du bør fjerne det fra bloggen din hvis du har det. 

Men poenget er at det ikke har noe med mine design å gjøre. Hvis du har en teller inne på bloggen din så har du lagt det inn via widgetsmodulen på egenhånd. Og den har ingenting med html og css kodene å gjøre. Bare så ikke flere av dere tror at dere må bytte design på grunn av dette. 

Ok så til informasjon for å fjerne disse så går du inn på DESIGN>REDIGER>WIDGETS. Så fjerner du alt som står der. Så er problemet solved.


 • Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits