Vinneren av fotokonkurransen! (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

4

Vinneren av fotokonkurransen!

Da har jeg avsluttet konkurransen. Og vinneren er det leserene som har bestemt. Jeg må si at leserene har vært flinke til å avgjøre fordi dette er et fantastisk bilde synes jeg. Både motivet, plassering, lys og skygge og kvaliteten er veldig bra. I tillegg er det god kontrast mellom bakgrunnen som er blurry og det som er tydelig i forgrunnen. Gratulerer heddasofie.blogg.no som vinner av fotokonkurransen. Skal snart legge til bildet med link i sidemenyen. Hva syntes du om bildet?


 • Dato: 03.08.2012 klokken.22:17
  URL: http://heddasofie.blogg.no
  Åjj, så gøy! Har aldri vunnet en slik konkurranse før :-) Grunnen til at jeg ikke har sett det er fordi jeg har vært på ferie og ikke hatt internett..
  Dato: 03.08.2012 klokken.23:36
  URL: http://lifehappens.blogg.no
  Gratulerer :D
  Dato: 05.08.2012 klokken.20:06
  URL: http://annakdg.blogg.no
  utrolig fint bilde! :)
  Dato: 05.08.2012 klokken.20:16
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Hedda: Ja gratulerer :) Bildet var jo kjempe bra! Har ikke fått lagt det i sidemenyen for har ikke vært på bloggen på en stund, men det kommer nå snart :)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits