Fargekoder blogg.no (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

2

Fargekoder blogg.no

Hvor finner du farger til designet ditt?  Gå inn på designbygger.

Her kan du finne alle fargene du trenger. Det er ikke vits i å se på sånne kart, der finnes bare noen få farger. jeg har alltid funnet farger her i allefall. Man kan finne på photoshop og andre steder, men det er greiest å finne de her. Då må huske på å trykke en ekstra gang for at koden skal komme opp. Husk også på den firkanten. Den skal alltid være før koden.

 


 • Dato: 29.07.2012 klokken.20:00
  Unknown
  URL:
  Vet du hvordan du får det slik at det er du selv som må oppdatere bloggen hvis du vil ha flere kategorier, arkiv og slikt? Er det en kode som skal til?

  Jeg har lagt inn en annen musepeker på bloggen (crosshair), men det går ikke når jeg klikker på profilbildet i kommentarfeltet. Vet du hvor jeg skal lime inn koden for å få det til?
  Dato: 29.07.2012 klokken.23:17
  URL: http://thatplace.blogg.no
  Eller gå inn på colorpicker.com
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits