Velkommen hjem Mac. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

8

Velkommen hjem Mac.

 Yay! Nå er endelig macen min tilbake. Og gjett hva? Jeg måtte ikke betale noe som helst for reparasjonen. Etter min flaks så gikk jeg ut fra at jeg måtte ut med flere tusen kr, slik som en venninne som måtte betale 11000 for reparasjon. Men det slapp jeg, og i tillegg så har jeg ikke mistet noe som helst av bilder og slikt. 
Snakkes dumme dumme pc! Ikke missforstå meg. Du var fin å ha i mellomtiden, men jeg må innrømme at det var tider da jeg ville kaste deg i veggen.

 


Husk fotokonkurransen som jeg har gående! Jeg tror jeg kommer til å holde åpent en eller to dager til. Det er så vanskelig å velge hvilke bidrag som jeg skal nominere fordi det var så mange bra!


 • Dato: 27.07.2012 klokken.18:56
  Therese
  URL:
  Så bra du har fått tilbake den maccen da:) Kan du lage design å sånn igjen da?
  Dato: 27.07.2012 klokken.23:12
  URL: http://carolinekarlsen.blogg.no
  Kjempefin blogg! :) Hihi, har samme bakgrunn med de pingvinene på pcen min! ^^
  Dato: 28.07.2012 klokken.00:32
  URL: http://mrsem.blogg.no/
  sykt fint design! :)
  Dato: 28.07.2012 klokken.02:39
  URL: http://dreamwarrior.blogg.no
  Hei! Denne kommentaren kommer ikke til å ha noe med innlegget å gjøre, men jeg tenkte bare jeg ville la deg vite uansett! Du kommenterte noe med å sette tilbake linken på bloggen min, og det kommer jeg også til å gjøre; men jeg kommer ikke til å skrive at hele designet er laget av deg, siden jeg tross alt har endret en del ved designet, og heller ikke er ferdig (jeg har rett og slett glemt hele bloggen i det siste). Det er en base jeg har brukt, og jeg har ellers hentet CSS3-koder fra andre steder, og skal fortsatt foreta flere endringer. Men som sagt, jeg kommer til å sette inn en link! Jeg mente jo aldri å fjerne den in the first place; Da jeg endret sidebaren fjernet jeg alt som stod fra før, og da ble altså linken fjernet uten at jeg tenkte noe videre over _hva_ som faktisk ble borte. Uh, det her ble rotete, men jeg håper du forstod hovedinnholdet. Jeg mente ikke å fornærme deg på noen måte!

  /Ingrid :)
  Dato: 28.07.2012 klokken.13:38
  URL: http://lamegsidegnoe.blogg.no
  hei jeg har en konkurranse på min blogg! og vil at du skal bli med! jeg skriver det her til bra bloggere :D, du har ingen ting å tape på å stikke en liten tur på min blogg og bli med! :D
  Dato: 28.07.2012 klokken.23:30
  URL: http://maarthed.blogg.no
  Fint design du har ;)
  Dato: 08.09.2012 klokken.23:25
  URL:
  DU HAR PRIKK LIK PC SOM MEG JO!! (den svarte med 2 merker)
  Dato: 18.11.2012 klokken.20:14
  URL: http://xxmylifemystoryxx.blogg.no
  HAHA, har prikk lik pc!
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits