Innføring av leser-mail. Og svar på spørsmål. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

1

Innføring av leser-mail. Og svar på spørsmål.

Jeg kom akuratt på at jeg skal innføre leser-email på bloggen. Det vil si at alle e-poster jeg får med design spørsmål, publiserer jeg på bloggen, med et svar.

På den måten får flere svar på spørsmål som de kanskje lurte på. Dessuten i stedet for å publisere masse HTML og CSS forklaringer på bloggen uten at noen har spurt om det, så gjør jeg det heller på denne måten fra nå av. 

Hvis ikke du vil at navnet , eller mailen skal publiseres så er det bare å si fra om det. 

 

Det måå så klart ikke bare være design spørsmål, det kan være hva som helst. Jeg lager en ny kategori så om du senere vil lete etter svar så finnes det under kategorien leser-email.

 


 • Dato: 21.06.2012 klokken.23:22
  URL: http://thea5.blogg.no
  Så kult da(:
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits