Ny versjon av rosa og grå design? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

6

Ny versjon av rosa og grå design?

Veldig mange lurer på hvordan man endrer farge på det rosa og grå designet. Så jeg lurer på om jeg skal lage en ny versjon i gråtoner eller andre farger om dere vil det ?

Jeg gjør det hvis flere stemmer for det!
 

 


 • Dato: 09.06.2012 klokken.18:11
  URL: http://enelmk.blogg.no
  Ja, det hadde vært bra :) <3
  Dato: 09.06.2012 klokken.18:12
  URL: http://enelmk.blogg.no
  Ja, det hadde vært bra :) <3
  Dato: 09.06.2012 klokken.20:23
  URL: http://kriiistinabe.blogg.no
  Bytt ut rosa med svart!! :DDD<33333
  Dato: 10.06.2012 klokken.10:39
  Meg
  URL:
  Ja, det hadde vert bra :) Også kan ha med sann "kommentar bobble" eller noe sant :P
  Dato: 10.06.2012 klokken.13:33
  Siri
  URL:
  Hva med lyse lilla og grå? :) Liker designet kjempe godt, har det på en blogg også har jeg prøvd å endre litt farger men jeg klarer ikke overskriftene eller stripen under headeren.. Hehe <3
  Dato: 06.07.2012 klokken.03:54
  URL: http://siristar.blogg.no
  Jeg bruker det rosa nå og digger det, men savner e-post feltet ved kommentering! Ganske upraktisk at det ikke er med, så hadde vært supert om du hadde forklart hvordan jeg får det tilbake på designet. Endelig funnet et fint design jeg vil bruke. Synd å måtte bytte igjen liksom!!! :-D
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits